Προς το περιεχόμενο

Πως αντιδρας σε τετοιου ειδους προσβολη??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μπας και γουστάρεις την φίλη της γκόμενας σου και σπάστηκες που της μίλησε ο άνθρωπας? ^_^

και νταξ, μην νομιζεις, μια χαρα ξερουν να υπερασπιζοντε τον κω... ε, τον εαυτό τους οι γυναίκες αν νιώσουν άβολα με κάποιον γλίτσα...

άσε που μπορεί και να της άρεσε και άμα έμπαινες στη μέση να της το χάλαγες!

ρε ξεκολλάτε, τι κόμπλεξ είναι αυτά?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λες να'ταν ο λιγδέμπουρας που έλεγες?

Ναι αλλά δε ξέρεις τι τρέλα κουβαλάνε κάτι τέτοιοι.

Σκέφτηκα να του τη φέρω πούστικα, να του'λεγα λάθος ώρα ή κάτι τέτοιο, αλλά κώλωσα.

Ναι εννοειται , πλακα κανουμε.Ασε γιατι ο κοσμος εχει τρελαθει την σημερον ημερα.Μη βγαλει κανα σιδερικο ο αλλος... :P :ph34r:

Δημοσ.

Άμα δεν ρώτησε ώρα και δεν έκανε τράκα τσιγάρο και αναπτήρα δεν ενδιαφερόταν για καμάκι.....

Στο μυαλό σας πέρασε μήπως ερχόταν για να "βουτήξει" τίποτα?Ειδικά αν κάποια απ τις κοπέλες είχε τσάντα ?

Προσβολή πάντως έτσι όπως τα περιγράφεις δεν υπάρχει πουθενά......!!!!

Βάζω και στοίχημα ότι αν ρωτήσουμε και τους τρεις σας τί έγινε.....διαφορετική εκδοχή θα πάρουμε!!!:D

Δημοσ.

Στα μισά από αυτά που της είπε έπρεπε να έχεις ξεκινήσει να τον βαράς....Τέτοια πράγματα με έναν τρόπο ξεπλένονται...

Δημοσ.

Φαντασου τι συμβαινει οταν δεν εισαι εκει και βγαινουν μονες τους...εκει να δεις προσβολες!

Για αυτο μπουρκα και στο σπιτι, ακους εκει τι γινεται στους δρομους με τις γυναικες μας........

Δημοσ.

Μάλλον οχι γιατί ήσουν ασυνόδευτος. Αλλά το "τι ώρα είναι" είναι συνήθης μέθοδος έμμεσης ερωτικής προσέγγισης. Μια φορά κάθησα σε ένα παγκάκι να φάω κάτι μακαρόνια από τα γκούντις και δίπλα μου καθόταν μια "αδελφή" (γκαίη ομοφυλόφιλος) και με ρώτησε με νόημα "τι ώρα είναι" , εγώ του είπα και συνέχισα να τρώω οπότε αυτός άρχισε να μου κάνει πρόστυχα νοήματα όπως ο γέρος στο μετρό έκανε στη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά ήταν τελείως περασμένης δεκαετίας και ξεπερασμένης αισθητικής γκαίη με στύλ σαν το Σεφερλή όταν έκανε τον πολύξερο πολυξέρου οπότε απλά γέλασα καγχάζοντας και πήγα σε άλλο παγκάκι για να συνεχίσω τη μακαρονάδα μου.

Γι αυτο δεν τρωω πια εξω.

Δημοσ.

Γι αυτο δεν τρωω πια εξω.

Το ποιάσαμε το υπονοούμενο

(μιας και στην ιστοριούλα του πόστερ δεν υπάρχει προσβολή είπα να κάνω εγώ μία) :P

Δημοσ.

πάντως αν αυτές στο video ήταν ελληνίδες, τα παλικαρια θα είχαν φάει πολυυύ μπινελίκι και ξύλο!

http://www.youtube.com/watch?v=VAGiQ3AWKqI

"α να χαθείς, γελοίε!" :lol:

μια απο τις αγαπημενες μου ατακες για προσεγγυση ειναι το να ρωταω ποια ειναι η αγαπημενη γευση στις μπαλες του bowling και το "i am a fucking idiot, will you be my friend"

φυσικα με τον καθε τριλιγουρο που την πεφτει στην καθε μπαλοτσα στην ελλαδα και τις φερετε λες και εχει το κλειδι για το μυστηριο της ζωης, δεν φταινε μονο οι ελληνιδες που ειναι κωλοζωα, φταινε και τα κωλοζωα που τις κανανε ετσι.

επισης για τον op:

1305497922542.jpg

Δημοσ.

Μάλλον οχι γιατί ήσουν ασυνόδευτος. Αλλά το "τι ώρα είναι" είναι συνήθης μέθοδος έμμεσης ερωτικής προσέγγισης. Μια φορά κάθησα σε ένα παγκάκι να φάω κάτι μακαρόνια από τα γκούντις και δίπλα μου καθόταν μια "αδελφή" (γκαίη ομοφυλόφιλος) και με ρώτησε με νόημα "τι ώρα είναι" , εγώ του είπα και συνέχισα να τρώω οπότε αυτός άρχισε να μου κάνει πρόστυχα νοήματα όπως ο γέρος στο μετρό έκανε στη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά ήταν τελείως περασμένης δεκαετίας και ξεπερασμένης αισθητικής γκαίη με στύλ σαν το Σεφερλή όταν έκανε τον πολύξερο πολυξέρου οπότε απλά γέλασα καγχάζοντας και πήγα σε άλλο παγκάκι για να συνεχίσω τη μακαρονάδα μου.

tumblr_ljvyw2yqlv1qdkz03.jpg

Δημοσ.

μα κανείς δεν κατάλαβε την πραγματική προσβολή?

ο φίλος μας είχε βγει μια βόλτα και ευχαριστιόταν τον ανοιξιάτικο ήλιο.

χαλαρός αυτός και με 2 κοπέλες παρέα

ξαφνικά εμφανίστηκε άλλο αρσενικό το οποίο σκέφτηκε (ανεπιτυχώς εν τέλη) να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ο φίλος μας συνέχισε χαλαρός και απλά δεν ασχολήθηκε. έγινε ότι έγινε και συνέχισε την ηρεμία του.

ο φίλος μας θεώρησε μικρό το γεγονός για να χαλάσει τη ζαχαρένια του και συνέχισε την απολαυστική βόλτα του,

και ξαφνικά!

γυρνάει η κάργια του, και του ρίχνει ευθύνες ότι δεν τις υπερασπίστηκε!

λοιπόν φίλε μου

σε τέτοια προσβολή η συνήθης αντίδραση είναι "Δεν μας γ@μάς αγάπη μου?"

Δημοσ.

Ειμουνα με την κοπελα μου και μια φιλη της στο μοναστηρακι σημερα και ενω κοιτουσαμε κατι κοσμηματα ηρθε ενας γελοιος και ρωταγε για της τιμες.Δεν ηταν του μαγαζιου και προφανος δεν τον ενδιεφεραν οι τιμες. Με την φιλη της κοπελας μου μιλησε και εγω σκεφτηκα οτι για αυτην ενδιαφεροταν αλλα μιλαγε στον πληθυντικο.Τελος παντων εγω δεν καταλαβα τι εγινε.

Επρεπε να τα παρω και να αρχισω καυγα ή οχι??

Γενικα πως αντιδρας σε τετοια κατασταση??

Πλακα μου κανεις???

Αμαν ρε συ τι εκανε το ατομο !!!!

Τολμησε και ηρθε ο γελοιος και μιλησε στην φιλη της κοπελας σου...και μαλιστα στον πληθυντικο...????

Καλα και συ τι εκανες ???

Καθοσουν και τον κοιταζες???

Ρε συ,για μια τιμη ζουμε σ`αυτη την καινωνία τη μπαμπέσα...το τούτο μας πρεπει να το εχουμε καθαρο και να μην δεχομαστε τετοιου ειδους προσβόλες απο καμια χαμούρα.

Χαλαρα επρεπε να τον σφαξεις στο γόνα.

Παει ρε, ο κοσμος χαλασε...για μια τιμη ζουμε σε τουτον τον ντουνιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...