Προς το περιεχόμενο

Πως αντιδρας σε τετοιου ειδους προσβολη??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμουνα με την κοπελα μου και μια φιλη της στο μοναστηρακι σημερα και ενω κοιτουσαμε κατι κοσμηματα ηρθε ενας γελοιος και ρωταγε για της τιμες.Δεν ηταν του μαγαζιου και προφανος δεν τον ενδιεφεραν οι τιμες. Με την φιλη της κοπελας μου μιλησε και εγω σκεφτηκα οτι για αυτην ενδιαφεροταν αλλα μιλαγε στον πληθυντικο.Τελος παντων εγω δεν καταλαβα τι εγινε.

Επρεπε να τα παρω και να αρχισω καυγα ή οχι??

Γενικα πως αντιδρας σε τετοια κατασταση??

Το προβλημα ειναι οτι μπορει να ενδιαφεροταν για την φιλη της κοπελας σου ? Και σε χαλαει μηπως αυτο ? :rolleyes: :D

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απορω πως δεν εχεις βγει ακομη στα καναλια... Εγω θα ειχα παει στο ευρωπαικο δικαστηριο ηδη (δεν επικροτω την αυτοδικια, αν και του αξιζε ενα μπερντακι).

Που εχει φτασει ο κοσμος, να τολμαει να μιλαει σε αλλους. Τσκ Τσκ...

Δημοσ.

Ρε το θέμα με κάτι τέτοιους είναι οτι με κατι τέτοιες παπαριές πραγματικά πιστεύουν οτι προσβάλλουν τον άλλο. Δηλαδή γι΄ αυτόν το να πάει να μιλήσει σε 2 κοπέλες που συνοδεύονται από έναν τύπο ισοδυναμεί με μέγιστο πέσιμο και προσβόλα. Είναι ένας κώδικας συμπεριφοράς που συναντάς συχνά σε κρασο50ρηδες ταβερνόβιους ρεμπετομάγκες που έχουν μείνει αρκετά χρόνια πίσω, τότε που να μιλήσεις σε οποιαδήποτε γυναίκα σήμαινε προσβολή και ατίμωση και αιτία φονικού, πόσο μάλλον σε γυναίκα που συνοδεύεται. Συνήθως πρόκειται για μέγιστες λούγκρες και σιχάματα της κενωνίας, γιατί ξέρουν οτι αυτό που κάνουν είναι τελείως ξεπερασμένο και γελοίο, άρα ο άλλος που δεν κατέχει τον εν λόγω κώδικα συμπεριφοράς θα διστάσει να τους τραμπουκίσει κατευθείαν ως είθιστο (και αν το κάνει θα γελοιοποιηθεί στα μάτια των θηλυκών), επίσης βαυκαλίζονται νομίζοντας οτι "ναι ειμαι και ο πρώτος, την έπεσα στο γκομενάκι και ο φλώρος δεν έκανε τίποτα".

Μου έχει τύχει να είμαι με τέτοιο τύπο, ο οποίος λιγδέμπουρας τι έκανε; ρωτούσε όλες τις γκόμενες που συνοδεύονταν "τι ώρα είναι;" και αυτές όπως ήταν φυσικό του απαντούσαν και κανένας συνοδός δε στράβωνε (21ος αιώνας γαρ) οπότε αυτός μετά κορδωνόταν οτι την έπεσε σε όλες αυτές και οι άλλοι του κλάσανε μια μάντρα. Και επίσης, το οτι οι γκόμενες του απαντούσαν τι ώρα είναι σήμαινε οτι τον γούσταραν και ανταποκρίνονταν, και οτι αν δεν συνοδεύονταν θα τις είχε τουλάχιστον γαμήσει.

Δημοσ.

Και να ρωταει και τις τιμες ? Τουλαχιστον για σεξουαλικη παρενοχληση θα επρεπε να τον τρεχουν :confused:

Δημοσ.

Λοιπόν η λύση είναι μια.

Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε να βγείτε και οι 3, θα με φωνάξεις να συνοδέψω εγώ την κοπέλα. Και ας πλησιάσει κάποιος....:angry:

Δημοσ.

Ρε το θέμα με κάτι τέτοιους είναι οτι με κατι τέτοιες παπαριές πραγματικά πιστεύουν οτι προσβάλλουν τον άλλο. Δηλαδή γι΄ αυτόν το να πάει να μιλήσει σε 2 κοπέλες που συνοδεύονται από έναν τύπο ισοδυναμεί με μέγιστο πέσιμο και προσβόλα. Είναι ένας κώδικας συμπεριφοράς που συναντάς συχνά σε κρασο50ρηδες ταβερνόβιους ρεμπετομάγκες που έχουν μείνει αρκετά χρόνια πίσω. Συνήθως πρόκειται για μέγιστες λούγκρες και σιχάματα της κενωνίας, γιατί ξέρουν οτι αυτό που κάνουν είναι τελείως ξεπερασμένο και γελοίο, άρα ο άλλος που δεν κατέχει τον εν λόγω κώδικα συμπεριφοράς θα διστάσει να τους τραμπουκίσει κατευθείαν ως είθιστο (και αν το κάνει θα γελοιοποιηθεί στα μάτια των θηλυκών), επίσης βαυκαλίζονται νομίζοντας οτι "ναι ειμαι και ο πρώτος, την έπεσα στο γκομενάκι και ο φλώρος δεν έκανε τίποτα".

Κλασιμο ,πρωτιστως απο την γκομενα (νομιζω μπορει να δειξει ευγενικα οτι δεν ενδιαφερεται , αλλιως κλασιμο στην γκομενα ) και μετα απο τον γκομενο στην ολη φαση.Σε light καταστασεις σαν αυτη.Σε hard .. :devil: .Αστες τις λουγκρες να σκανε απο την ζηλια τους.. :lol:

Δημοσ.

Πέρα απ'τη πλάκα, καλό θα'ταν να μοιραστούμε εμπειρίες.

Εγώ μια φορά περίμενα στη στάση το λεωφορείο, όπου σε μια φάση σκάει μύτη ένας και με ρωτάει τι ώρα είναι. Εκείνη την στιγμή όμως άλλαζα στάση γιατί έριχνα το βάρος μου στο ένα πόδι και είχε αρχίσει να μουδιάζει. Τσατίστηκα όπως ήταν λογικό, αλλά δεν ήξερα πως ν'αντιδράσω, όπότε και του είπα την ώρα και λίγο αργότερα ανέβηκα στο λεωφορείο.

Δημοσ.
Εγώ μια φορά περίμενα στη στάση το λεωφορείο, όπου σε μια φάση σκάει μύτη ένας και με ρωτάει τι ώρα είναι. Εκείνη την στιγμή όμως άλλαζα στάση γιατί έριχνα το βάρος μου στο ένα πόδι και είχε αρχίσει να μουδιάζει. Τσατίστηκα όπως ήταν λογικό, αλλά δεν ήξερα πως ν'αντιδράσω, όπότε και του είπα την ώρα και λίγο αργότερα ανέβηκα στο λεωφορείο.

Πιστεύω οτι ήθελε να γευτεί το ροδαλό κωλί σου.

Δημοσ.

Μήπως ο γελοίος ήταν κάπως έτσι?

geloios.png

Γιατί άμα είναι έτσι το καταλαβαίνω

Πραγματι.

Αν ειναι ετσι και μονο με την παρουσια του αντιδρας. Παροτι αυτο ειναι δραματικα τραγικο και ειναι μεγαλη προκαταληψη να κρινεις καποιον απο την εμφανιση του αλλα στατιστικως σκεφτομενοι, νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι οι περισσοτεροι που δειχνουν σχεδον σιγουρα οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου, ειναι στην πραγματικοτητα εκτος τοπου και χρονου με την εννοια του περιεργοι, τραγικοι, γελοιοι, κλπ.

Δημοσ.

Πέρα απ'τη πλάκα, καλό θα'ταν να μοιραστούμε εμπειρίες.

Και γιατι δεν του απανταγες με αγριο υφος : ωρα να σε γαμ@σω , για να ξεμουδιασω :lol: :lol:

Δημοσ.

Πιστεύω οτι ήθελε να γευτεί το ροδαλό κωλί σου.

Λες να'ταν ο λιγδέμπουρας που έλεγες?

Και γιατι δεν του απανταγες με αγριο υφος : ωρα να σε γαμ@σω , για να ξεμουδιασω :lol: :lol:

Ναι αλλά δε ξέρεις τι τρέλα κουβαλάνε κάτι τέτοιοι.

Σκέφτηκα να του τη φέρω πούστικα, να του'λεγα λάθος ώρα ή κάτι τέτοιο, αλλά κώλωσα.

Δημοσ.

Μάλλον οχι γιατί ήσουν ασυνόδευτος. Αλλά το "τι ώρα είναι" είναι συνήθης μέθοδος έμμεσης ερωτικής προσέγγισης. Μια φορά κάθησα σε ένα παγκάκι να φάω κάτι μακαρόνια από τα γκούντις και δίπλα μου καθόταν μια "αδελφή" (γκαίη ομοφυλόφιλος) και με ρώτησε με νόημα "τι ώρα είναι" , εγώ του είπα και συνέχισα να τρώω οπότε αυτός άρχισε να μου κάνει πρόστυχα νοήματα όπως ο γέρος στο μετρό έκανε στη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά ήταν τελείως περασμένης δεκαετίας και ξεπερασμένης αισθητικής γκαίη με στύλ σαν το Σεφερλή όταν έκανε τον πολύξερο πολυξέρου οπότε απλά γέλασα καγχάζοντας και πήγα σε άλλο παγκάκι για να συνεχίσω τη μακαρονάδα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...