Προς το περιεχόμενο

Πως αντιδρας σε τετοιου ειδους προσβολη??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμουνα με την κοπελα μου και μια φιλη της στο μοναστηρακι σημερα και ενω κοιτουσαμε κατι κοσμηματα ηρθε ενας γελοιος και ρωταγε για της τιμες.Δεν ηταν του μαγαζιου και προφανος δεν τον ενδιεφεραν οι τιμες. Με την φιλη της κοπελας μου μιλησε και εγω σκεφτηκα οτι για αυτην ενδιαφεροταν αλλα μιλαγε στον πληθυντικο.Τελος παντων εγω δεν καταλαβα τι εγινε.

Επρεπε να τα παρω και να αρχισω καυγα ή οχι??

Γενικα πως αντιδρας σε τετοια κατασταση??

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειμουνα με την κοπελα μου και μια φιλη της στο μοναστηρακι σημερα και ενω κοιτουσαμε κατι κοσμηματα ηρθε ενας γελοιος και ρωταγε για της τιμες.Δεν ηταν του μαγαζιου και προφανος δεν τον ενδιεφεραν οι τιμες. Με την φιλη της κοπελας μου μιλησε και εγω σκεφτηκα οτι για αυτην ενδιαφεροταν αλλα μιλαγε στον πληθυντικο.Τελος παντων εγω δεν καταλαβα τι εγινε.

Η κατασταση αυτη ετσι οπως την περιεγραψες ειναι πολυ δυσκολη πραγματι. Η καλυτερη συμπεριφορα και αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να τον αφησεις να συνεχισει τις προσβολες και ολα αυτα που εκανε ρωτωντας τις τιμες και να καλεσεις την αστυνομια αν το παρακανε. Δεν χρειαζονται καυγαδες. Αστυνομια και ολα λυνονται με πολιτισμενο τροπο.

Δημοσ.

ρωταγε τις τιμες?απλα λες δεν ξερουμε και φευγεις.το τι οχι ειχε στο μυαλο του δεν το ξερεις.τωρα αν στην επιανε και να αρχιζε το χούφτωμα εκει θα ηταν προσβολη...

Δημοσ.

ουτε εγω δε καταλαβα ποια ειναι η προσβολη !

Δημοσ.

ρωταγε τις τιμες?απλα λες δεν ξερουμε και φευγεις.το τι οχι ειχε στο μυαλο του δεν το ξερεις.τωρα αν στην επιανε και να αρχιζε το χούφτωμα εκει θα ηταν προσβολη...

Επίσης αν την βίαζε θα ήταν προσβολή.

BlackTrollFace.jpg

Δημοσ.

Σπάς το μπουκάλι της άμπστελ και του το καρφώνεις στον καρίτζαφλο.

Δημοσ.

Που βρισκεται ο καριτζαφλος?Ρωταω μηπως μου τυχει κατι παρομοιο.Επισης αν ειναι καποια αλλη μπυρα πειραζει?

Δημοσ.

πω πω ρε πούστη, δεν ξέρω, το δντ και η κρίση φταίει που ο κόσμος έχει φορτώσει και στραβώνει με την παραμικρή στραβή κλανιά του διπλανού του; Τουλάχιστον ας κατευθύνει την στραβωμάρα του στον σωστό καριόλη.

Δημοσ.

ή ανοίγεις το πουκάμισο , λασκάρεις την γραβάτα παίρνεις φορα τρέχεις και του δίνεις μια fly kick κατευθείαν στο μάτι.

karate_kid-13066.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...