Προς το περιεχόμενο

watercooling για 5870

deadwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Οτι λεει ο τιτλος. Επειδη εχω 2 5870 και σε βαρια παιχνιδια μου παιρνουν τα αυτια

θα ηθελα να προτινεται ενα ολοκληρωμενο συστημα υδροψυξης για τις καρτουλες. Οτι χρειαζεται για

να ψυξω και τις 2 σε οσο πιο οικονομικη τιμη γινεται. Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθει!

Δημοσ.

διαθετω οσα χρειαζονται.αλλα οχι υερβολες.θελω κατι να κανει την δουλεια του οσο πιο οικονομικα γινεται

στον επεξεργαστη εχω της corsair το γραφω στην συνθεση μου :) και ειναι μια χαρα

Δημοσ.

ωραια φαινονται ολα αυτα αλλα παει 400+ !!! δεν γινεται κατι να βγαινει με 300 ευρω;

δεν θα κανω overclicking μονα να γλυτωσω τα ανεμηστηρακια θελω. Φανταζομαι οτι με

μια υδροψυξη των 300 ευρω δεν θα φτανει ωστε οι καρτες να μην ξεπερνουν τους 75 βαθμους

σε full load;

Δημοσ.

Η σύνθεση που σου έβγαλε ο rafail ειναι πολύ καλή,γνώμη μου ειναι αν όντως θέλεις να βάλεις υδρόψηξη να μαζέψεις τα 100 euro για τα 400 που χρειάζονται και να κάνεις την αγορά αργότερα.

Μπορείς να πας και σε πιο φτηνές λύσεις αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα ειναι αποδοτικές γιατι αν ειναι να δώσεις 400 euro για να βρείς την υσηχία σου οπως λές καλύτερα να πας σε κατι καλο και αποδοτικό

Δημοσ.

Φίλε deadwar αν θέλεις έχε υπόψιν σου και αυτή την περίπτωση (η οποία σημειωτέων είναι και ανέξοδη) http://www.overclock...-hd-5870-a.html

πολυ καλη η παραθεση σου φιλε!

Και συγκερκιμενα μια συβλουλη για τον topic starter απο μενα! Που ειχα 2 5870 σε crossfire! Αλλαξα σε μια 580 evga superclock και η διαφορες στα παιχνιδια ειναι αρκετα μεγαλες οσο αναφορα τα fps.. δεν εχω προλαβει να δω αλλα θεματα αλλα συγκεκριμενα στο crysis εχω 15 παραπανω fps βαλε μην σας πω.. Και τωρα περιμενω και εγω πραγματακια για υδρψυξη και σιγουρα μου ηρθε πιο ικονομικα απο το να ψυξω 2 καρτες.... Αλλη κλαση η nvidia.. αλλα πολυ ακριβη δεν λεω....

Δημοσ.

ναι καταλαβαινω τι λετε. αλλα με πολυ δυσκολια να πουλισεις πλεον μια 5870!ποσο μαλλον 2!

βλεπω ακομα που υπαρχουν αγγελιες και μαλιστα με 150 ευρω αλλα κανενας δεν παιρνει μιας

και με 30 ευρω παραπανω παιρνει μια 69++... Οποτε για την υδροψυξη θα ηθελα κατι εως 300

ευρω το πολυ γιατι ρε παιδια αν ειναι να δωσω 400 ευρω + μεταφορικα τοτε οντως να επαιρνα

την 580! οποτε υπαρχει καμια αλλη προταση πιο οικονομικη; Ειχα σκεφτει παντως να αλλαξω ψυξη

με την accelero xtreme αλλα φοβαμαι μην γινει καμια γκαφα και δεν ακουμπισει κατι σωστα και εχω

προβλημα με τις θερμοκρασιες και αντι για καλο γινει κακο!ασε που δεν μπορω να σκεφτω να λειτουργουν

6 ανεμηστηρακια αν βαλω απο ενα τετοιο σε καθε καρτα!

Δημοσ.

πολυ καλη η παραθεση σου φιλε!

Και συγκερκιμενα μια συβλουλη για τον topic starter απο μενα! Που ειχα 2 5870 σε crossfire! Αλλαξα σε μια 580 evga superclock και η διαφορες στα παιχνιδια ειναι αρκετα μεγαλες οσο αναφορα τα fps.. δεν εχω προλαβει να δω αλλα θεματα αλλα συγκεκριμενα στο crysis εχω 15 παραπανω fps βαλε μην σας πω.. Και τωρα περιμενω και εγω πραγματακια για υδρψυξη και σιγουρα μου ηρθε πιο ικονομικα απο το να ψυξω 2 καρτες.... Αλλη κλαση η nvidia.. αλλα πολυ ακριβη δεν λεω....

Λες πως η gtx 580 πιανει 15fps παραπανω στο crysis απο οτι 2 5870?

Δημοσ.

Στην θέση σου (αναφέρομαι στον TS) δεν θα άλλαζα το στόκ κούλερ της HD5870 με κάποιο aftermarket διότι την ψύξη που προσφέρει στα vrm το backplate του reference cooler της κάρτας δεν το προσφέρει κανένα aftermarket cooler. Θα έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πυρήνα μεν αλλά θα έχεις πρόβλημα στα vrm που θα ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα αν κλοκάρεις την κάρτα με πρόσθεση τάσης.

Απο την άλλη το cooler της zalman είναι πολύ όμορφο αλλά και πανάκριβο (το είχα σκεφτεί και εγώ στο παρελθόν για τις 5850 μου και δεν το αγόρασα για τον παραπάνω λόγο).

Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί και στο παρελθόν αυτό με την ελλειπή ψύξη των vrm της ref HD5870 απο κάποιους κατόχους που το έψαξαν με aftermarket λύση και τελικά έκαναν μόντα (συνδυασμό λύσεων) προκειμένου να έχουν καλές θερμοκρασίες στα vrm.

Πιστεύω λοιπόν ότι, αν τελικά αποφασίσεις να αλλάξεις τα cooler των καρτών σου και να πάς σε υδρόψυξη, το καλύτερο είναι αυτό που ήδη προτάθηκε απο τον Ραφαήλ, δηλαδή full cover gpu block για να είσαι κομπλέ. Απο την άλλη το αν αξίζει να ρίξεις τόσα χρήματα για προηγούμενης γενιάς κάρτα είναι ένα θέμα που πρέπει να το σκεφτείς καλά, διότι θα είναι δύσκολο να πουλήσεις τις κάρτες σου με τα gpu blocks μαζί μελλοντικά (λίγες περιπτώσεις αγοραστών που χρησιμοποιούν υδρόψυξη) εκτός και αν τους ξαναβάλεις τα ref coolers και δώσεις τα block χωριστά (ψιλοπαίδεμα δηλαδή). :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...