xristoforos89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια.. Μου εφεραν σημερα ενα turbox γιατι ειχαν ξεχασει τον κωδικο εισοδου (πριν απο τα windows) για να κανω φορματ.. Το εκανα λοιπον, και του περασα τα windows 7.. Τα παλια windows ΔΕΝ τα πειραξα, ουτε το partition.. Μπηκαν λοιπον και ολα οκ.. ΑΛΛΑ (!) δεν βρισκω πουθενα drivers! Και δεν με ενδιαφερουν τοσο της καρτας γραφικων που την βρισκεις απο το site του κατασκευαστη.. Αλλα αυτο το wireless που θα το βρω;;; Προς το παρον του εχω βαλει ενα ασυρματο στικακι που εχω και απο εκει μπαινω στο ιντερνετ.. Κανενα καλο προγραμμα γνωριζουμε που βρισκει αυτοματα drivers;; Το λαπτοπ ειναι το: turbox w76tun Οτι driver και αν εχω βρει ειναι για (s)vista. Το λαπτοπ ειχε ηδη windows 7, και μολις ξαναπερασα το λειτουργικο περασα και παλι τα w7 x64 Home premium. Thanks!
yiannhsp Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια.. Μου εφεραν σημερα ενα turbox γιατι ειχαν ξεχασει τον κωδικο εισοδου (πριν απο τα windows) για να κανω φορματ.. Το εκανα λοιπον, και του περασα τα windows 7.. Τα παλια windows ΔΕΝ τα πειραξα, ουτε το partition.. Μπηκαν λοιπον και ολα οκ.. ΑΛΛΑ (!) δεν βρισκω πουθενα drivers! Και δεν με ενδιαφερουν τοσο της καρτας γραφικων που την βρισκεις απο το site του κατασκευαστη.. Αλλα αυτο το wireless που θα το βρω;;; Προς το παρον του εχω βαλει ενα ασυρματο στικακι που εχω και απο εκει μπαινω στο ιντερνετ.. Κανενα καλο προγραμμα γνωριζουμε που βρισκει αυτοματα drivers;; Το λαπτοπ ειναι το: turbox w76tun Οτι driver και αν εχω βρει ειναι για (s)vista. Το λαπτοπ ειχε ηδη windows 7, και μολις ξαναπερασα το λειτουργικο περασα και παλι τα w7 x64 Home premium. Thanks! Κοίτα εδώ Link , βρες τον κωδικό και πάτα για να βρεις τους οδηγούς .
xristoforos89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το εκανα αδερφε! Πιο μαπα site δεν παιζει να υπαρχει..Αλλα 'νταλλον σου βγαζει! Λοιπον στα καλα καθουμενα το wireless ανοιξε! (Δεν παμε καλα!) Αλλα το ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο που εχει το λαπτοπ δεν λεει να δουλεψει το ατιμο! Ολα τα πληκτρα δουλευουν εκτος απο τους αριθμους 1 εως 9! Αα ρε clevo τι μου κανεις βραδυατικα!! 1
filip123go Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εδώ είσαι φίλε..! Το κατεβάζεις, κάνεις λογαριασμό (είναι free) και σου βρίσκει και σου κατεβάζει αυτόματα τους driver..! Μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 3 την ημέρα.. Παραπάνω πρέπει να πληρώσεις...
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εδώ είσαι φίλε..! Το κατεβάζεις, κάνεις λογαριασμό (είναι free) και σου βρίσκει και σου κατεβάζει αυτόματα τους driver..! Μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 3 την ημέρα.. Παραπάνω πρέπει να πληρώσεις... Θενξ! Ενταξει ολα καλα τελικα.. Πρωτη φορα σε λαπτοπ βλεπω να πρεπει να πατησεις το Fn και μετα το Num lock για να λειτουργησει το αριθμητικο πληκτρολογιο! Σας ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις! 1
Windruner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μήπως μπορείτε να με helparete και εμένα ρε μάγκες έχω ένα laptop και εγώ windows 7 Home Premium μοντέλο GFC-01051 και είναι x32-bit και δεν έχω κάρτα ασύρματου δικτύου μήπως έχει κανένας κανένα link ??? γιατί δεν έχω βρει τίποτα
rounsmith Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε το Slimdrivers το πρόγραμμα το free Edition
titanasjinn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. πως μπορώ να βρω τα drivers για να συνδέσω το internet για το Turbo-x p20? έκανε format ένας φίλος και δεν έβαλε driver για το interet!
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Desktop είναι αυτό το p20? Δείτε τι μητρική φοράει και κατεβαστε απο τη σελιδα της.
brotrainer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εδώ είσαι φίλε..! Το κατεβάζεις, κάνεις λογαριασμό (είναι free) και σου βρίσκει και σου κατεβάζει αυτόματα τους driver..! Μπορείς να κατεβάσεις μέχρι 3 την ημέρα.. Παραπάνω πρέπει να πληρώσεις... Δεν το συνιστώ με τίποτα! Ειδικά σε Windows 7 που κατεβάζει τους drivers μόνο του. Αυτό διότι σου κατεβάζει ότι εκείνο θεωρεί πως πρέπει να κατέβει! Ακόμα και αν το driver είναι στην πιο stable μορφή του θα σου κατεβάσει εκείνο το driver που επειδή έχει βγει 2 ώρες μετά από εκείνο που έχεις εσύ εγκαταστήσει και ας είναι ασταθή. Είμαι ενάντια σε τέτοια προγράμματα γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει. Δεν αξίζουν - τουλάχιστον οι Free εκδόσεις.
filip123go Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δεν το συνιστώ με τίποτα! Ειδικά σε Windows 7 που κατεβάζει τους drivers μόνο του. Αυτό διότι σου κατεβάζει ότι εκείνο θεωρεί πως πρέπει να κατέβει! Ακόμα και αν το driver είναι στην πιο stable μορφή του θα σου κατεβάσει εκείνο το driver που επειδή έχει βγει 2 ώρες μετά από εκείνο που έχεις εσύ εγκαταστήσει και ας είναι ασταθή. Είμαι ενάντια σε τέτοια προγράμματα γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει. Δεν αξίζουν - τουλάχιστον οι Free εκδόσεις. Προφανώς τότε δεν ξέρεις να τα δουλεύεις. Μείνε με τους γενικούς driver που δίνει η MS για τις gpu και για τις soundcard αν θέλεις εσύ, αλλά μετά μην αναρωτιέσαι γιατί δεν παίζει παιχνίδια το pc σου και γιατί δεν δουλεύει το 5.1 της κάρτας ήχου. Και κυρίως μην επηρεάζεις άλλα μέλη του φόρουμ με την άγνοιά σου. Και το drivermax και το slimdriver είναι απολύτως αξιόπιστα και σου κατεβάζουν την τελευταία stable έκδοση των driver και όχι ότι να ναι.
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. πως μπορώ να βρω τα drivers για να συνδέσω το internet για το Turbo-x p20? έκανε format ένας φίλος και δεν έβαλε driver για το interet! Επειδή ξεθάψαμε θέμα 2 χρόνων άνοιξε ενα δικό σου για drivers για το συγκεκριμένο μοντέλο και καλύτερα σε αυτην την κατηγορία Drivers
apnem Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το εκανα αδερφε! Πιο μαπα site δεν παιζει να υπαρχει..Αλλα 'νταλλον σου βγαζει! Λοιπον στα καλα καθουμενα το wireless ανοιξε! (Δεν παμε καλα!) Αλλα το ξεχωριστο αριθμητικο πληκτρολογιο που εχει το λαπτοπ δεν λεει να δουλεψει το ατιμο! Ολα τα πληκτρα δουλευουν εκτος απο τους αριθμους 1 εως 9! Αα ρε clevo τι μου κανεις βραδυατικα!! Το καλύτερο πρόγραμμα είναι το DriverPack17 βρες το με torrent και κατεβασε το Δεν το συνιστώ με τίποτα! Ειδικά σε Windows 7 που κατεβάζει τους drivers μόνο του. Αυτό διότι σου κατεβάζει ότι εκείνο θεωρεί πως πρέπει να κατέβει! Ακόμα και αν το driver είναι στην πιο stable μορφή του θα σου κατεβάσει εκείνο το driver που επειδή έχει βγει 2 ώρες μετά από εκείνο που έχεις εσύ εγκαταστήσει και ας είναι ασταθή. Είμαι ενάντια σε τέτοια προγράμματα γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει. Δεν αξίζουν - τουλάχιστον οι Free εκδόσεις. Σωστός..... Καλησπέρα. πως μπορώ να βρω τα drivers για να συνδέσω το internet για το Turbo-x p20? έκανε format ένας φίλος και δεν έβαλε driver για το interet! http://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα