Προς το περιεχόμενο

2500 vs 2500k

xanoumi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση παιδια...

θα μπορουσε να μ πει καποιος ποια ειναι η διαφοραα μεταξυ των δυο επξεργαστων????

Δημοσ.

εχει σχεση με overlocking....

τωρα εχω αρχησει και ψαχνομαι περισσοτερο με υπολογιστες, απο τοτε που εμπλεξα με εσας εδω μεσα

Δημοσ.

στην ιδια σελιδα ειμαι και εγω φιλε μου για να ξεστραβωθω...

ευχαρηστω για την απαντηση

Δημοσ.

στην ιδια σελιδα ειμαι και εγω φιλε μου για να ξεστραβωθω...

ευχαρηστω για την απαντηση

Δημοσ.

Επίσης στην συγκεκριμένη πλατφόρμα για να χρησιμοποιήσεις τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή πρέπει να πάρεις μητρική με P67 chipset

Δημοσ.

Αμα σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το overclocking στο μέλλον πας στον 2500k (και παει και καλά ο άτοιμος)

Δημοσ.

Επίσης στην συγκεκριμένη πλατφόρμα για να χρησιμοποιήσεις τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή πρέπει να πάρεις μητρική με P67 chipset

για p67 ειμαι....ακολουθω τη συνθεση που μ εχεισ δωσει...αυριο γινετε η παραγγελια

Δημοσ.

για p67 ειμαι....ακολουθω τη συνθεση που μ εχεισ δωσει...αυριο γινετε η παραγγελια

Ωραία άντε καλορίζικο

Πριν παραγγείλεις ρίξε και μια ματιά στις μητρικές με Z68 chipset...

Μέσα στο όριο των χρημάτων που έδωσε δεν νομίζω να μπορούμε να βάζουμε το Z68 chipset μιας και αρχίζουν από 150Ε + οι μητρικές

Δημοσ.

Μέσα στο όριο των χρημάτων που έδωσε δεν νομίζω να μπορούμε να βάζουμε το Z68 chipset μιας και αρχίζουν από 150Ε + οι μητρικές

Δεν βλέπω σε όλο το Thread να έχει βάλει κάποιο όριο χρημάτων για την μητρική... :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...