Προς το περιεχόμενο

Θέλω προτάσεις για layout βιβλίου που γράφω στο word

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ξεκίνησα να γράφω ξανά ένα βιβλίο, αλλα θα ήθελα βοήθεια και προτάσεις για το καλύτερο page layout των pages, γι αυτο το σκοπό κυρίως. Όσο και να προσπαθώ να το φτιάξω, δε με εμπνέει, ουτε μπορω να βρω ακριβώς το layout που θα είχε ένα βιβλίο, ουτε καν να κεντραρω τη σελίδα. Καμία πρόταση?

Δημοσ.

Η δική μου πρόταση είναι να δώσεις αρχικά βάρος στο περιεχόμενο και να αφήσεις το layout για το τέλος.

Στο τέλος, αφού θα έχεις ολόκληρο το κείμενο, θα μπορείς να διαλέξεις καλύτερα το layout που του ταιριάζει.

Δημοσ.

Η δική μου πρόταση είναι να δώσεις αρχικά βάρος στο περιεχόμενο και να αφήσεις το layout για το τέλος.

Στο τέλος, αφού θα έχεις ολόκληρο το κείμενο, θα μπορείς να διαλέξεις καλύτερα το layout που του ταιριάζει.

+1. αλλα δε μπορώ να γράψω με τα defaults του pages. Είμαι και λίγο ψυχαναγκαστική, αλλα μου μοιάζει και ξένο - απρόσωπο. Είπα να χρησιμοποιήσω το word, αλλα πάνε χρόνια απο τότε που το χρησιμοποιούσα, και δε θυμάμαι καν τις ρυθμίσεις που του είχα κάνει.

Ερώτηση: γιατί όταν κάνω full screen το pages, εμφανίζει τη σελίδα αριστερά, αντί για το κέντρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...