anafleksh Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια, οπως καταλαβαινετε εβαλα windows 7 ολα ειναι τελεια μονο ενα με χαλαει η γραμμη εργαλειων κατω...τα εικονιδια ειναι μικρα (αν και βρηκα τροπο να τα κανω μεγαλυτερα..) και δεν ειναι ετσι πλατια οπως στα βιστα... επισης οταν πας το ποντικι απο πανω απο το παραθυρο στη γραμμη εργαλειων και κλικαρεις σου βγαζει ενα παραθυρακι με αυτα που συμβαινουν σε αυτο το εικονιδιο- προγραμμα. Π.Χ στο mozilla οταν κατεβαζω κατι και παω να κλικαρω το παραθυρο μου βγαζει ενα πλαισιο με το Downloads και το mozilla... ελπιζω να με πιανετε δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα...Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει πως να το τροποποιω με τα δικα μου γουστα θα τον πηγαινα τον αλανιαρη... Ευχαρισττττττω! Edit: Με τα windows 7 ολα μου φαινονται μεγαλυτερα κατα καποιο τροπο απο οτι τα ειχα πριν... γιατι αυτο?
TheELF Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 .Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει πως να το τροποποιω με τα δικα μου γουστα θα τον πηγαινα τον αλανιαρη...Ευχαρισττττττω! Edit: Με τα windows 7 ολα μου φαινονται μεγαλυτερα κατα καποιο τροπο απο οτι τα ειχα πριν... γιατι αυτο? Από της εποχές XP με τον ίδιο τρόπο τα ρυθμίζεις αυτά. Για την γραμμή εργαλείων κάνεις δεξί κλικ πάνω της και ιδιότητες,για τα υπόλοιπα πίνακς ελέγχου->σύστημα->Pυθμίσεις συστήματoς για πρoχωρημεvoυς-> επιδόσεις.
anafleksh Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μια φωτο θα βοηθούσε....! Φωτο δεν μπορω να βαλω γιατι δεν θα καταλαβεις μιας και δεν εχω και τις 2 φορες την μια που φαινοντουσαν πιο μικρα με Βιστα και την αλλη πιο μεγαλα με ΧP... απλα στις ταινιες γινεται πολυ αισθητο ιδιως με τους υποτιτλους που χτυπαει ματι και ζαλιζει,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.