Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο περιορισμος της μνημης RAM?

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Θα με τρελανει ενας εδω.... Ρε παιδια ο περιορισμος της μνημης Ram ειναι απο το λειτουργικο(32/64 bit) ή απο την μητρικη??? Περιοριζει την μνημη μια μητρικη που περνει εως πχ 16 γιγα οταν την τρεχεις με 32bit λογισμικο???

Δημοσ.

Δεν φταιω εγω.. Ενας φιλος μου χοντροκεφαλος... Και ακομα επιμενειιιιιιι..... :-( :-( :-( :-( :-(

Μα δικιο εχει ο φιλος σου.

Και 16 gigabyte να εχεις στην μητρικη επανω,εαν εχεις 32 bit λειτουργικο τοτε θα βλεπει περιπου 3.25.

με 64bit δεν εχεις τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

Να τον βαρεσω??? Ακομα επιμενει οτι καποιες μητρικες αν εχεις 32 bit βλεπουν λιγοτερο απο 3 γιγα..... Θα τον κανω ευθανασια.... :-( :-( :-( :-( :-(

Δημοσ.

Να τον βαρεσω??? Ακομα επιμενει οτι καποιες μητρικες αν εχεις 32 bit βλεπουν λιγοτερο απο 3 γιγα..... Θα τον κανω ευθανασια.... :-( :-( :-( :-( :-(

Μιλα ρε Θανο.. Αντε.. Πες οτι εχεις μεσα σου..

Βαριεμαι και ποναει και το κεφαλι μου.

Μπας και εννοει αυτος οτι τοσο ας πουμε δειχνει στο task manager σε idle οτι εχει ελευθερα?

εκτος και εαν εχει καμια καρτα γραφικων που δεσμευει μνημη απο το συστημα για δικη της χρηση.hypermemory κατι εαν θυμαμαι καλα.

Edit:παιζει τοση ωρα 3 ατομα να λεμε ακριβως το ιδιο πραγμα αλλα με αλλα λογια.και ειναι τοσο απλο.

Δημοσ.

Το κεφάλι στα σκαλιά και τον σέρνεις προς τα κάτω (μην κουράζεσαι να πας πάνω)....devil.pngdevil.png

Δημοσ.

Μολις εφυγε μεσα στα νευρα... Με επριζε στον δρομο οτι ειμαι χοντροκεφαλος.... Εν το μεταξυ του το ελεγα και εγω και ενας αλλος εδω και αυτος εκει... Τελικα αυτο με τα σκαλια λεω να το επιχειρισω... Αρα για οποιον ειχε δει το θεμα μου για τις θερμοκρασιες τις καρτας γραφικων.. Να ξερει οτι αυτος ηταν που ειχε 37 βαθμους παιζοντας προ.... Τελικα εγω ειμαι ο χοντροκεφαλος ε? του λεω... χαχα πολυ αστειος ρεε.. Αυτο με ειπε... Το ευχαριστιθικααα :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Μα δικιο εχει ο φιλος σου.

Και 16 gigabyte να εχεις στην μητρικη επανω,εαν εχεις 32 bit λειτουργικο τοτε θα βλεπει περιπου 3.25.

με 64bit δεν εχεις τετοιο προβλημα.

Αυτο λεω εγω βρε... Θανο τωρα θα σε αρχισω εγω...

Δημοσ.

Εγκυκλοπεδικα κοιτα κι ΕΔΩ

ΧΜΜ.. Ωραιααα.. Για να τον δω τωρα... Η πλακα ειναι πως οτι ξερει το εμαθε απο εμενα(οτι ξερω δηλαδει) και πουλαει και μαγκιες..

Δημοσ.

πωωωω μα καλα τι ερωτηση ηταν αυτη που εκανες ρε χρηστο τωρα την καταλαβα.δηλαδη ο φιλος σου ελεγε οτι φταιει η μητρικη και οχι το λειτουργικο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...