Προς το περιεχόμενο

asus 6870 σε idle κατασταση 62 βαθμους και σε foul load 80 με 82 βαθμους ειτι συμβαινει?

logitech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά μάλλον τρώει σκάλωμα και σε σένα με τα ρολόγια όταν σερφάρεις στο net και γυρνάνε σε 3d mode...να κοιτάς τι γράφει ο catalyst στα ρολόγια όταν κατεβάζεις και όχι το ab...κοίτα τις θερμοκρασίες που έχεις χωρίς να ανοίγεις browser σε 2d mode, λογικά πρέπει να στα κρατάει στις πιο χαμηλές τιμές

Δημοσ.

Βασικά αν τα load max temps σου είναι μέσα στα όρια, τί σε νοιάζει για το idle ;

Πάντως όπως ανέφεραν και πιο πάνω υπήρχε ένα bug όπου κολλούσαν ψηλά τα ρολόγια, το οποίο τουλάχιστον σε μένα διορθώθηκε τώρα με τους 11.4 - 11.5 (στην 5870 μου).

Σημ.: Η δικιά μου idle τώρα είναι στους 40-42οC, το χειμώνα ήταν γύρω στους 38oC, οπότε μη φρικάρεις ψιλονορμάλ είναι η θερμοκρασία.

Δημοσ.

παιδια να ενημερωσω τι εγινε,απο οτι μου ειπαν στην asus πρεπει να δοκιμασουν αλλη καρτα εαν οντως ειναι ετσι (περι 80 βαθμων) και οτι πρεπει να μιλησω με το καταστημα που την πηρα για να την τσεκαρουν

στην αρχη μου τα μασαγανε οτι οι καρτες εκει δουλευουν και εγω τους λεω οτι η asus αλλα λεει στο site

Υ.Γ:Η ιδια καρτα σε foul load με 62 βαθμους διαφορα με την δικιαμου 20 βαθμους

http://www.youtube.com/watch?v=jTQtnH4F5jg

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους τελικα θεμα driver ηταν κοιταξτε εδω τι γινεται vga2.pngθα φταξω ενα custom profile για το fan και θα το αφησω, το καλο ειναι οτι δεν φταιει η καρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...