val007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097945&cmicc=pr-099482 στα electroworld Περιγραφή Επεξεργαστής Intel Core i3 380M (2.53 GHz). Μνήμη 4GB. Σκληρός δίσκος 500 GB. Λειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium.
savas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μία φορά αξιώθηκα να γράψω κάτι κι εγώ εδώ αλλά με πρόλαβες φίλε val007. Μου ήρθε το πρωί με το newsletter του Electroworld. Το είχα βάλει στο μάτι από το Πλαίσιο που το έχει 669 € εδώ. Το έχω δει από κοντά και είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο. Επιτέλους ένας υπολογιστής με καλά χαρακτηριστικά, καλή τιμή () και design όπως τις παλιές καλές εποχές (για τους παλιούς να θυμίσω κάτι Compaq προ εποχής HP...). Από εμένα μπήκε ήδη μία παραγγελία. Ευχαριστούμε πολύ val007
christos_k Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε, πως τα έχεις καταφέρει; εχω προσπαθήσει να το παραγγείλω απο το πρωί πολλές φορές και μου βγάζει σφάλμα. Επίσης τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπανε να προσπαθήσω αργότερα γιατί o server είναι φορτωμένος. επίσης τους είπα να το παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπανε οτι αυτό δε γίνεται.... δε θέλουν να πουλήσουν μάλλον!!!
MakisCE Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 χμμ.. σε Firefox (4) το link δουλεύει μια χαρά σε ΙΕ 8 μου βγάζει σφάλμα μάλλον κάτι στην κωδικοποίηση του λινκ τον πειράζει ξαναδοκιμάζω εδώ λινκ >http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097945&cmicc=pr-099482
giannis123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε, πως τα έχεις καταφέρει; εχω προσπαθήσει να το παραγγείλω απο το πρωί πολλές φορές και μου βγάζει σφάλμα. Επίσης τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπανε να προσπαθήσω αργότερα γιατί o server είναι φορτωμένος. επίσης τους είπα να το παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπανε οτι αυτό δε γίνεται.... δε θέλουν να πουλήσουν μάλλον!!! Επειδη τον christos_k τον ξερω ειναι και βαρεμενος ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζει ηλεκτρονικα μεσω Internet που θα παει θα τα καταφερει
christos_k Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Επειδη τον christos_k τον ξερω ειναι και βαρεμενος ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζει ηλεκτρονικα μεσω Internet που θα παει θα τα καταφερει Τόσο βαρεμενος σα κι εσένα πάντως δεν είμαι.... Ανακατέβεις όλο το διαδύκτιο και στο τελός δε ψωνίζεις τίποτα...
savas Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε φίλε, πως τα έχεις καταφέρει; εχω προσπαθήσει να το παραγγείλω απο το πρωί πολλές φορές και μου βγάζει σφάλμα. Επίσης τους πήρα και τηλέφωνο και μου είπανε να προσπαθήσω αργότερα γιατί o server είναι φορτωμένος. επίσης τους είπα να το παραγγείλω τηλεφωνικά και μου είπανε οτι αυτό δε γίνεται.... δε θέλουν να πουλήσουν μάλλον!!! Πάντως αυτή τη στιγμή δοκίμασα μία παραγγελία μέχρι το σημείο επιλογής τρόπου πληρωμής και δουλεύει κανονικά. Εγώ βέβαια είμαι πιστός στον πατροπαράδοτο IE (9). Επίσης είχα κάνει ήδη login πριν την παραγγελία. (Μήπως έχεις γράψει στο παρελθόν κάτι κακό για τον Κοτσόβολο και σου κάνουν μουτραλάκια; )
giannis123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πάντως αυτή τη στιγμή δοκίμασα μία παραγγελία μέχρι το σημείο επιλογής τρόπου πληρωμής και δουλεύει κανονικά. Εγώ βέβαια είμαι πιστός στον πατροπαράδοτο IE (9). Επίσης είχα κάνει ήδη login πριν την παραγγελία. (Μήπως έχεις γράψει στο παρελθόν κάτι κακό για τον Κοτσόβολο και σου κάνουν μουτραλάκια; ) ειδες εγω σας τα ελεγα οτι δεν ξερει να κανει παραγγελεια αφου χθες εμαθε ο τυπος την χρηση του mouse
christos_k Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έκανα ενα αγιασμό για να φύγει η γκαντεμιά που μου ρίξε ο giannis123 και το παρήγγειλα επιτέλους....
Semper_Paratus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μόνο η κάρτα γραφικών είναι ψιλοξενέρωμα. Κατά τα άλλα πολύ καλό.
tiniakos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι η κάρτα δεν είναι για παιχνίδια.Αυτό με κολλάει.
Semper_Paratus Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ούτε για home theater είναι, καθώς δεν υποστηρίζει Dolby True HD και DTS. Στην 310 για desktop χρειάζεται εσωτερικό καλώδιο για να περάσει ήχος από HDMI, στα laptops δεν ξέρω τι παίζει και αν κάνει την κατάλληλη καλωδίωση ο κατασκευαστής.
geohud Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εκανα παραγγελια χθες απο το πλαισιο το ειχε web offer €499!!! αφου εκανα την παραγγελια με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι τους εχουν τελειωσει, περιμενουν νεα παραλαβη και θα με ενημερωσουν οταν θα ειναι διαθεσιμο. πλεον στο site το εχουν €549 και γραφει Εκθεσιακό κομμάτι! ελπιζω να μην εχω κανενα θεμα με την παραγγελια μου
christos_k Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εκανα παραγγελια χθες απο το πλαισιο το ειχε web offer €499!!! αφου εκανα την παραγγελια με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι τους εχουν τελειωσει, περιμενουν νεα παραλαβη και θα με ενημερωσουν οταν θα ειναι διαθεσιμο. πλεον στο site το εχουν €549 και γραφει Εκθεσιακό κομμάτι! ελπιζω να μην εχω κανενα θεμα με την παραγγελια μου και γιατί δε το παραγγέλνεις απο Electroworld? Εγώ έκανα τη παραγγελία Τρίτη μεσημέρι και το παρέλεβα χτες με courier. Το πήρα με αντικαταβολή 499Euro (Χωρίς άλλη χρέωση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα