Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης για χρήση με Macbook Pro

XenoVagrant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα όσον αφορά τον ενδοιασμό σου.Η Dell έχει display port..μόνο αυτό για μένα τα λέει όλα..είναι φτιαγμένη για apple μηχανήματα!

Την οθόνη αυτή θέλω τόσο πολύ να την πάρω αλλά δεν υπάρχουν χρήματα τώρα..

Αν η Apple ειχε σχεση με το displayport (dp) δε θα επρεπε να υπηρχε τουλαχιστον ενα καλωδιο mini dp σε dp επισημα απο την Apple;

Κατι τετοιο δεν υπαρχει και δεν ξερω αν ολα θα πηγαινουν ρολοι αν επιλεξω το dp σαν προτυπο.

H 23ara dell λοιπον μου δινει την επιλογη μεταξυ dp και dvi (εχω λογο να προτιμησω λοιπον το dp απ το dvi) και η 24αρα παροτι τα χει ολα ειναι ολιγον τι εκτος budget αν και το σεναριο μεταπωλησης δεν ακουγεται καθολου κακο αν χρειαστει κατι τετοιο στη χειροτερη.

Φιλε Pazariotis συμφωνω με αυτο που λες, στο combo mbp 13'' + monitor θα προχωρησω οταν βεβαιωθω πως καποια επιλογη θα με καλυψει 100%.

Παντως καποιο θεμα υπαρχει απ οταν η apple το γυρισε σε thunderbolt και εχω διαβασει πολλα παραπονα τα οποια παλευει η Apple να φτιαξει με διαφορα updates, αλλα δεν ξερω τι γινεται επι της ουσιας και ρωταω απο δω κι απο κει να βρω καποιον που δοκιμασε τετοιο setup με φετινο MBP και ολα λειτουργουν οπως πρεπει.

Θα ριξω μια ματια σε ξενα fora μηπως βρω κανα κατεβατο με tested & working monitors για αυτο που θελω και ελπιζω να βγαλω ακρη.

Ευχαριστω οπως και να χει για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

edit: Καλα αρχισαμε: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1157502 :P

Δημοσ.

Απ οσο βλεπω ολα οκ ειναι εν τελει με την u2311h και οντως ειναι αρκετα καλο value for money (προφανως). Με dp δεν ξερω τι θα κερδισω, αλλα και με dvi-d θα μαι μια χαρα απ' ο,τι καταλαβα και απλα βλεπω να συνδεω τα ηχεια πανω στο mbp, αφου η οθονη δε μου δινει καποια επιλογη (οκ δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να μπλεξω με το sound bar - αν καποιος εχει εμπειρια να μου το πει παντως).

Οσο για το πώς θα συνδεσω καποια αλλη συσκευη πχ xbox 360, μπορω να το βαλω πανω με vga και απλα καθε φορα θα πρεπει να αλλαζω τα ηχεια απο τη μια συσκευη στην αλλη, αλλα οκ δε χαλασε και ο κοσμος υποθετω.

Με ενα tv monitor βεβαια, πχ Samsung FX2490HD γλυτωνω πολλους τετοιους μπελαδες, αλλα τρωγομαι κι εγω να δω επιτελους την περιβοητη υπεροχη των IPS panels εναντι των TN. Οκ ξερω πως δεν εχει και το καλυτερο IPS panel αυτη η Dell, αλλα οπως και να χει φανταζομαι πως αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις το 13αρι, το οποίο αποτελεί ίσως την ιδανική λύση από πλευράς φορητότητας, απόδοσης και ευχρηστίας.

Αν πάλι θέλεις να δουλεύεις σε μεγαλύτερη οθόνη/ανάλυση και δεν επιθυμείς να ξοδέψεις πολλά ή να μπλέξεις με αντάπτορες κτλ κάνεις ένα low cost hackintosh και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το σύστημα της υπογραφής μου για παράδειγμα κόστισε πολύ λίγα χρήματα, είναι 100% λειτουργικό και από απόδοση απλά τα σπάει. Ακόμη και με 400 ευρώ μπορείς να στήσεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...