kostas_tech Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Εχω καταλήξει στην αγορά ενός Dell Inspiron 15R N5110 από τα multirama.Στο συγκεκριμένο μοντέλο μπορείς να επιλέξεις από πολλόυς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών. Έχω καταλήξει σε αυτο: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596266&catid=010200 με i3 και σε αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0596242&catid=010200 με i5. Ποιο από τα δύο προτείνετε? Θέλω να παίζω όμως και κανένα Call of Duty ρε παιδί μου. Αν εχετε προταση στα ιδια λεφτα ειμαι προθυμος να την ακούσω. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2011 από kostas_tech
bebis4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το εχει ενας φιλος και ειναι super για τα λεφτα του θεωρω. σε ποιοτητα κατασκευης ειναι σαν το 5010 dell inspiron
kostas_tech Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το μόνο που με ανησυχεί στο 5110 είναι το πληκτρολόγιο σε σχέση με του 5010. Εσάς σας άρεσε? Call of Duty γίνεται να παίξεις η μόνο με χαμηλή αναληση? Έχει τον ι3 η τον ι5?
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγω εχω το 5010 με τον p6100 και την 5650m και παιζω σε φουλ αναλυσεις το call of duty στην αναλυση της οθονης μου. Η Gt525m ειναι ουσιαστικα ιδια -πανω/κατω- σε χαρακτηριστικα, οποτε και με αυτην θα παιζεις σε υψηλες αναλυσεις..
kostas_tech Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σου ζεσταίνεται πολύ όταν παίζεις για πολλή ώρα? Θα χρειαστώ δηλαδή βάση? Εγώ σχεδιάζω μα πάρω με τον ι5.
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Σου ζεσταίνεται πολύ όταν παίζεις για πολλή ώρα? Θα χρειαστώ δηλαδή βάση? Εγώ σχεδιάζω μα πάρω με τον ι5. Στους 70 βαθμους ειναι οταν παιζω (οταν θα παιξω βεβαια, γιατι δεν ειμαι και κανενας fan!) Εφοσον εχεις 2 χρονια εγγυηση dell, δεν χρειαζεσαι ψυξη.. Θα στο φτιαξουν τσακ μπαμ αν παθει κατι! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2011 από xristoforos89
kostas_tech Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο στα ίδια λεφτά με παρόμοια χαρακτηριστικα η να πάρω αυτό?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 πριν καμια εβδομαδα πηρε η κοπελα μου το 5110 με i5 GT525m καταρχην το λαπτοπ εχει 2 καρτες γραφικων πανω μια Intel HD και την GT525 απο θερμοκρασιες παει σχετικα καλα..σε idle ειχε φτασει μεχρι και 43 βαθμους,full load δεν προλαβα να το τσεκαρω μιας και ειμαι κομματια απο αμυγδαλιτιδα(ασχετο βεβαια χεχε) το πληκτρολογιο του ειναι ωραιο και ανετο με πολυ ελαφρυ πατημα οπως και το trackpad αμεσοτατο και με πολλα κολπακια για μπρος πισω και πανω κατω στις σελιδες! πραγματικα μετα τους 65 βαθμους αρχιζει να ακουγεται ελαφρα που ανοιγει το ανεμιστηρι σε ποιο κατω θερμοκρασιες ειναι πραγματικα αθορυβο(ωρες ωρες ακουγα τη βελονα του σκληρου να φανταστεις) εχει 2 usb 3.0! 2 usb 2.0 e-sata(καταφερα μεταφορα ταινιας 4 γιγα με περιπου 95-100 ΜΒ/s βεβαια δεν ηταν σταθερο δλδ απο 90 πηγαινε 40,35 και μετα ανεβαινε 55,80 κλπ στιγμιαια βεβαια) απο μπαταρια δεν το τσεκαρα αλλα λογικα με την intel και με μπαταρια θα πρεπει να βγαζει αρκετα Αυτο που μου αρεσε ειναι η ποιοτητα κατασκευης του(το ζουλας και δεν τριζει ουτε βουλιαζει τιποτα...) Αυτο που δεν μου αρεσε(αλλα ολα μια συνηθεια ειναι)τα πολυ απαλα κουμπια που εχει απο κατω το trackpad ουτε κλικ ακουγεται οταν τα πατας ουτε τιποτα.. τελος ενα ακομα μικρο αρνητικο για μενα ηταν η ποιοτητα ηχου του αλλα τα λαπτοπ "υποφερουν" σε αυτο τον τομεα(βεβαια αν εχεις καλο αυτι και ξερεις να ρυθμισεις τον ενισχυτη βελτιωνεται σε μεγαλο βαθμο ο ηχος!) εχει 2 ηχεια στο εμπρος μερος στυλ laptop alienware αν ξερεις.. Αυτα απο εμενα!
rapidrag Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πριν 2 εβδομάδες πήρα αυτόν εδώ Linkείμαι ευχαρίστημένος σε γενικές γραμμές. Έβαλα Black Ops και το παίζω full γραφικά. Από θερμοκρασίες πάει καλά απλά όπως όλα τα λάπτοπ μετά από λίγη ώρα σε gaming ακούγεται αρκετά το ανεμιστηράκι και ζεσταίνεται στην έξοδο αριστερά,επίσης προσοχή γιατί καίει και ο φορτιστής. Στο σερφάρισμα δεν ακούγεται τίποτα παρά μόνο ο μόνοτονος θόρυβος από το σκλήρο, για μένα είναι εκνευριστικό γιατί ο Toshiba που είχα δεν το έκανε. Το πληκτρολόγιο καλύτερο πιο μαλακό και ποιότικο από Toshiba αλλά όχι σαν το κορυφαίο που έχουν τα SONY Vaio. To touchpad μεγάλο και άμεσο αλλά τα 2 πλήκτρα τρεμοπαίζουν και δείχνουν κακή προσαρμόγη. Μια ερώτηση έχω, πως ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύηση της Dell? ΥΓ δεν έχω δει καλύτερα ηχεία και ποιότητα με ένταση ήχου σε άλλο λαπτοπ. ΦΟΒΕΡΑ.
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μια ερώτηση έχω, πως ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύηση της Dell? Κανονικοτατα μεσω του service tag που εχει απο κατω το λαπτοπ σου. Το dell support center (προγραμμα) το εχει εγκατεστημενο το λαπτοπ σου; Εκει σου λεει μεχρι ποτε εχεις εγγυηση!
rapidrag Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κανονικοτατα μεσω του service tag που εχει απο κατω το λαπτοπ σου. Το dell support center (προγραμμα) το εχει εγκατεστημενο το λαπτοπ σου; Εκει σου λεει μεχρι ποτε εχεις εγγυηση! Σε ευχαριστώ Χριστόφορε, πάντοτε άμεσος, ναι το έχει το support center και έκανα registration, συνήθως τι ζητάνε για επιβεβαίωση από την Dell για την εγγύηση όταν τους παίρνεις τηλ?
xristoforos89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστώ Χριστόφορε, πάντοτε άμεσος, ναι το έχει το support center και έκανα registration, συνήθως τι ζητάνε για επιβεβαίωση από την Dell για την εγγύηση όταν τους παίρνεις τηλ? Οπως ειπε και ο Bebis μονο το service tag. Μετα θα ζητησουν τα στοιχεια σου (ονοματεπωνυμο κλπ). Ουτως ή αλλως και να μην κανεις ολα αυτη την διαδικασια παλι το ιδιο θα ειναι. Αυτοι απο το service tag βλεπουν απευθειας μεχρι ποτε εχει εγγυηση το λαπτοπ σου. Και συνηθως δινουν εως 3 μηνες εξτρα εγγυηση (το χρονικο διαστημα απο την στιγμη που θα βγει απο το εργοστασιο μεχρι να πωληθει απο το μαγαζι που το προμηθευεται).
kostas_tech Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για την ανταποκριση. Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Η οθόνη είναι καλή? Έχει πολλές γωνιές θεασης?
xristoforos89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για την ανταποκριση. Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Η οθόνη είναι καλή? Έχει πολλές γωνιές θεασης? Γενικοτερα τα dell εχουν καλες οθονες (κατ'εμε). Απο δεξια και απο αριστερα βλεπεις κατα καποιο τροπο.. Αν εισαι ορθιος ομως και εχεις το λαπτοπ πιο χαμηλα, δεν εχεις καθολου καλο οπτικο πεδιο. Πρεπει υποχρεωτικα να δωσεις στην οθονη περισσοτερη κλιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα