Προς το περιεχόμενο

HDMI σε κάρτα γραφικών

panos_chem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά! Τι ακριβώς είναι το HDMI? Έχει σχέση με ήχο ή με εικόνα? Σας ευχαριστώ πολύ! B)

είναι το αντίστοιχο παλιό dvi? Αλλά πλέον ενσωματώνει και τον ήχο?

Δημοσ.

είναι το αντίστοιχο παλιό dvi? Αλλά πλέον ενσωματώνει και τον ήχο?

Ναι αυτό είναι

αλλά έχω την εντύπωση ότι και με dvi μπορείς να περάσεις και ήχο

Δημοσ.

Δεν είναι παλιό και νέο (αν και το HDMI είναι νεότερο)... Είναι απλά άλλου είδους ψηφιακής σύνδεσης, όπως είναι και το Display-Port. Ας πούμε ότι το καθένα έχει μια "εξειδίκευση". Το HDMI προορίζεται κυρίως για A/V καταστάσεις (DVD/Blueray κλπ) αλλα φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μια χαρά ΚΑΙ για απλή οθόνη. Ψάξου στο ΝΕΤ και θα καταλάβεις μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα, τα οποία είναι ελάχιστα. Μην νομίζει δλδ κάποιος ότι θα έχει καλύτερο σήμα με το ένα ή το άλλο.

Και όχι από DVI δεν περνάει ήχος

Δημοσ.

Δεν είναι παλιό και νέο (αν και το HDMI είναι νεότερο)... Είναι απλά άλλου είδους ψηφιακής σύνδεσης, όπως είναι και το Display-Port. Ας πούμε ότι το καθένα έχει μια "εξειδίκευση". Το HDMI προορίζεται κυρίως για A/V καταστάσεις (DVD/Blueray κλπ) αλλα φυσικά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μια χαρά ΚΑΙ για απλή οθόνη. Ψάξου στο ΝΕΤ και θα καταλάβεις μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα, τα οποία είναι ελάχιστα. Μην νομίζει δλδ κάποιος ότι θα έχει καλύτερο σήμα με το ένα ή το άλλο.

Και όχι από DVI δεν περνάει ήχος

ναι δικο μου λαθος .με dvi σε hdmi καλώδιο μπορεί να περάσει

Δημοσ.

ναι δικο μου λαθος .με dvi σε hdmi καλώδιο μπορεί να περάσει

Ουτε και αυτο γινεται νομιζω.Στην ουσια DVI-HDMI χρησημοποιουν το ιδιο interface.Ο λογος που βγαλαν το HDMI ειναι για να περνανε και ηχο απο ενα καλωδιο.

Δημοσ.

Ουτε και αυτο γινεται νομιζω.Στην ουσια DVI-HDMI χρησημοποιουν το ιδιο interface.Ο λογος που βγαλαν το HDMI ειναι για να περνανε και ηχο απο ενα καλωδιο.

βασικά γίνετε αλλά όχι πάντα

από ένα forum :

On a single HDTV my hd4870 works great. I am using the DVI to HDMI converter and I get the sound and the video through one cable. You just have to go into the sound card properties and enable SPDIF.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...