george_pan Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Παιδια εχω τρελαθει με το μακ... Πριν απο λιγες ωρες κατεβασα το iWork σε τορρεντ οταν ολοκληρωθηκε μετα πηγα να του κανω εγκατασαση ολα πηγε καλα.. αλλα ξαφνικα ολα τα φακελα που ειχα πανω στη επιφενεια εργασια (σημαντικα εγγραφα) εγιναν φτερα δν μποω να καταλαβα πως εγινε αυτο .... Επισης ο σκληρος δισκος μου ειναι 320GB τωρα γραφει οτι εχω παραπανω ελευθερο χωρο 211GB free 248GB εχει χωρο ... δεν το καταλαβαινω καθολου .. μηπως καποιος χακερ να μπηκε μεσα ???? Λετε παιδια να κανω επαναφορα συστηματος? αν ναι πως να το κανω αυτο.. Ειμαι αρχαιριος στο ΜΑΚ Ας να μου λυσει το προβλημα καποιος.... Ευχαριστω εκ προτερων .. Κανενας δεν ξερει παιδια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Time Machine έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ναι εχω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω??? αλλα δεν εχω εξωτερικο δισκο τι αλλο τροπο υπαρχει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όταν λέω αν έχεις Time Machine, προφανώς εννοώ αν το έχεις ενεργοποιημένο. Αλλά αφού δεν έχεις εξωτερικό σκληρό, απενεργοποιημένο το έχεις, οπότε δεν γίνεται τίποτα μ' αυτό. Κάνε ένα repair disk permissions από το Disk Utility, και μετά ρίξε και ένα reboot, και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εκανα αυτα που μ ειπες.. αλλα δν βρηκα τα αρχεια .. φοβαμαι οτι μαλλον τα εχασα για παντα... Μακαρι να υπαρχει αλλη λυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δοκίμασε κανένα data recovery πρόγραμμα, αλλά προσωπικά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω, δεν έχω ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δν πειραζει σε ευχαριστω πολυ φιλε.. κι ελπιζω καποιος αλλος να ξερει πως μπορω να λυσω το προβλημα αυτο ας να μου το πει .. Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serialjun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Ας τα δούμε από την αρχή και όχι πανικός! Νομίζω ότι είναι άσχετο αν κατέβασες ή όχι κάτι από torrent ή τέλος πάντων κάτι νέο έβαλες στο Mac. Κάνε ένα search απλό με κάποιο file name από αυτά που έχασες! Μπορεί κάπου να τα έβαλες κατά λάθος. Πολλές φορές συμβαίνει να μη βάζουμε την πρίζα και να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε μηχάνημα! Αν δε βρεις κάτι και το αρχείο σου είναι χαμένο θα πρέπει να το πέταξες στα σκουπίδια? και να έκανες άδειασμα? Τότε θα χρειαστείς κάποια unerase προγράμματα όπως Tech Tools Pro ή DataRescue. Απλά πιστεύω ότι κάτι ποιο απλό έχει γίνει! Υ.Γ. Time machine να βάλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.