Pantelthekiller Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ναι, αυτο ειναι. Ενδεικτικα εγραψα καποιες σειρες υποτιθεται μεγαθηρια. Και σε παρακαλω πολυ, μη με ξαναπεις Βυντρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ Κάποιος μπήκε από τους admin μάλλον και το έσβησε το σχόλιο μου Αν και θα το έσβηνα από μονος μου
eu@ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 στο επισόδειο 7 θα εμφανιστεί ο Κας ή με παραπληροφορησαν? ξερουμε κάτι?
Pantelthekiller Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Είδα το διαφημιστικό(promo) για το επεισόδιο και μου φάνηκε σαν το Pulp Fiction ( ) μια σκηνή. http://www.youtube.com/watch?v=PVmYmG-lfd8&feature=youtu.be
eu@ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 δε το χω δει ακόμη αλλα ακουσα τα καλυτερα!!για να δουμε!!!!
Spiros83 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Όλα τα λεφτά όταν ο Dean άρχισε να τραγουδάει μέσα στο αυτοκίνητο Με χάλασε λίγο που στο τέλος την έκανε ο Sam, θύμησε κάτι απ'τα παλιά με τη Ruby, εκτός κι αν έχουν σκοπό να μην τα ξαναβρούνε τα αδέρφια, που το κόβω λίγο χλωμό Γενικά όμως μου άρεσε πάρα πολύ.
Pantelthekiller Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με χάλασε λίγο που στο τέλος την έκανε ο Sam, θύμησε κάτι απ'τα παλιά με τη Ruby, εκτός κι αν έχουν σκοπό να μην τα ξαναβρούνε τα αδέρφια, που το κόβω λίγο χλωμό Γενικά όμως μου άρεσε πάρα πολύ. +1 Είχε πολύ γέλιο γενικά το επεισόδιο. "..I'm all out of love, I'm so lost without you, I know you were right believing for so long..." Promo S07E07 http://www.youtube.com/watch?v=CSLU6qb9Uu0&feature=youtu.be
Spiros83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πολύ γρήγορα τα βρήκαν δηλαδή... Ήπιε λίγο ξυδάκι ο Σαμ και του πέρασε. Ποιός ο λόγος ύπαρξης της τελευταίας σκηνής λοιπόν? Ίσα Ίσα tease μέχρι το επόμενο επισόδιο?
eu@ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πολύ γρήγορα τα βρήκαν δηλαδή... Ήπιε λίγο ξυδάκι ο Σαμ και του πέρασε. Ποιός ο λόγος ύπαρξης της τελευταίας σκηνής λοιπόν? Ίσα Ίσα tease μέχρι το επόμενο επισόδιο? ε ναι μαλλον,δε παιζει να μην τα βρουν,προς το παρον τουλαχιστον...θα μας το χαλασει!
bscyb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Από τα καλύτερα επεισόδια το χθεσινό κατά την άποψη μου Στην σκηνή που ο Dean άρχισε να τραγούδα έλιωσα στο γέλιο Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2011 από bscyb
Spiros83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Από τα καλύτερα επεισόδια το χθεσινό κατά την άποψη μου Στην σκηνή που ο Dean άρχισε να τραγούδα έλιωσα στο γέλιο Αδερφέ μπορεί να μην το έχουν δει όλοι, τα spoilers τζάμπα είναι
anthony_88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το επεισοδιο μου εδειξε για μια ακομα φορα ποσο καλυτερος ηθοποιος ειναι ο Ντιν απο τον Σαμ. Ο τροπος που επαιζαν τους "κακους" Λεβιαθαν" δεν αφηνει περιθωρια συγκρισης.
eu@ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το επεισοδιο μου εδειξε για μια ακομα φορα ποσο καλυτερος ηθοποιος ειναι ο Ντιν απο τον Σαμ. Ο τροπος που επαιζαν τους "κακους" Λεβιαθαν" δεν αφηνει περιθωρια συγκρισης. ωω ναι!!!!!ειναι φοβερός!
john2gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Αυτο το επεισοδιο μου εδειξε για μια ακομα φορα ποσο καλυτερος ηθοποιος ειναι ο Ντιν απο τον Σαμ. Ο τροπος που επαιζαν τους "κακους" Λεβιαθαν" δεν αφηνει περιθωρια συγκρισης. Εξαρτάται και οι ρόλοι πως έχουν γραφτεί έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα