Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ειπα οτι περναει μια χαρα η ωρα γαιτι ετσι ειναι.Μπορει να το εχουν μαμησει το στορυ ,αλλα βγαζει γελιο ,εχει καποιες πολυ ωραιες ιστοριες κτλ οποτε για εμενα και ετσι να συνεχισει παλι θα το βλεπω..Δεν με κουραζει..

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγώ πάντως ξεκίνησα τέλη Αυγούστου την σειρά απο το 1ο επεισόδιο.Και εχθές τέλειωσα και το 4ο επεισόδιο της 7ης.Μπορώ να πώ ότι η σειρά ξεκίνησε με σχετικά αυτοτελή και ενδιαφέροντα επεισόδια και κατέληξε σε ένα μεγάλο πόλεμο.

Όσον αφορά την 6η σεζόν εμένα μπορώ να πω ότι μου άρεσε.Είχε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία angels and demos doublecrossing everyone.Εναν Κας να είναι πολύ γαμάτος στον ρόλο του και ειδικά εκει που αμφιταλαντεύεται αν κάνει καλά που συνεργάζεται με τον Κραουλι και δεν το έχει πει στους Winchesters και γενικά η όλη φάση.

Τώρα στην 7η σεζόν θα ήθελα να κρατήσει πιο πολύ τον Κας σαν θεό,αλλά όμως το ότι τον "εριξε" έχει την σημασία του γτ πως αλλίως θα τον ξαναναστήσει καλό για να βοηθήσει την "οικογένεια" του...

Δημοσ.

Spoilers?????Νόμιζα οτι μιας και είναι thread για την 7ή season αυτοί που μπαίνουν γνωρίζουν τα πεπραγμένα των προηγουμένων...Όπως και να έχει λάθος μου.Αφού καποιος έβαλε σποιλερ μια χαρά.

Κάτι άκυρο,κάθε πότε βγαίνει καινούριο επεισόδιο??

Δημοσ.

παμε και για 8η σεζόν?κουραστικό θα ναι :/

Και τι θα κάτσεις να δεις ρε φίλε αν τελειώσει?

Εγώ που βλέπω +20 σειρές την βδομάδα αυτή περιμένω πως και πως...άντε και dexter-bbt-house

πλεον θεωρω οτι το βλεπουμε μονο και μονο γιατι γραφει supernatural..

H απουσια δομημένου σεναρίου ειναι εμφανής!

Δεν θέλει το Supernatural main story πλέον να έχει και καλά κάνει...μετά τον πόλεμο αγγέλων - δαιμόνων ότι και να δείξει θα είναι λίγο πλέον...

Μια χαρα περναει η ωρα παντως

+1

Σταθερή αξία είναι. Η έκτη σαιζόν μας τα χάλασε λίγο, αλλά νομίζω ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Στο κάτω κάτω, αν δεν αρέσει, μη σπαταλάτε το bandwidth σας μάγκες :-D

Λίγο?

Είναι η μοναδική season που δεν την έχω δει δεύτερη φορα...της άλλες της έχω δει 3-4 φορές τουλάχιστον!

Ναι, μια χαρά είναι. Και η 6η που σε πολλούς δεν άρεσε εγώ την είδα αρκετά ευχάριστα.

Τι χάπια πήρες?Δώσε και σε μας λίγα :P

Και εμένα από τις πολύ λίγες σειρές που τις βλέπω ευχάριστα είναι ακόμη.

M2...Σάββατο πρωί το πρώτο πράγμα που κάνω είναι κουβάς με καφές και Supernatural!

αρχιζει και φτιαχνει λιγο...

Μακάρι :/

Γιατί και που γύρισε ο kripke δεν βλέπω καμιά διαφορά μεγάλη από την περσινή καρκινιαρα χρονιά...

-----------------------------------------------------

Τώρα όσο για τα νούμερα που κάνει,αν και το έχουν βάλει με δύσκολους αντιπαλους είναι τέταρτο

σε τηλεθέαση και πιστεύω να αντέξει και για άλλες πολλές seasons...

9:00 CBS CSI: NY 1.8/6 10.70

ABC Extreme Makeover: Home Edition 1.7/5 6.05

NBC Dateline 1.0/3 4.15

CW Supernatural 0.7/2 1.82

FOX Fringe ® 0.5/2 1.73

http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/22/updated-tv-ratings-friday-2020-tops-night-as-abc-ties-cbs-nikita-csi-ny-up-supernatural-blue-bloods-down/108078/

Δημοσ.

Τι χάπια πήρες?Δώσε και σε μας λίγα :P

Κοιτα στην αρχή φαινόταν κάπως οτι να ναι, αλλα τα δέσανε αρκετά καλα. Την ξεκίνησα το καλοκαίρι ξανα την σειρά, οπότε είδα και την 6η δευτερη φορά, και μ'αρεσε περισσότερο απο ότι την πρώτη φορά που την είδα. Φαινομενικά δεν είχε καποιο focus για αρκετά επισόδεια, αλλα τελικά στο τέλος φάνηκε ότι όλα επαιζαν τον ρόλο τους. Είτε το ειχαν σχεδιάσει έτσι απο την αρχή, είτε όχι, ηταν ικανοποιητικό.

Δημοσ.

Το sn ειναι απο τις πρωτες σειρες που εβαλα να κατεβασω οταν ξεκινησα το σπορ και περιπου 40-50 σειρες μετα, παραμενει μια απο τις πιο ευπεπτες, ευχαριστες και φρεσκες σειρες που εχω δει. Αλλα απο εκει, μεχρι να λεμε "της σειρας πλεον της πεφτει βαρυ το ονομα της", ειναι μεγαλη η αποσταση...

Ισα ισα που ουσιαστικα συμφωνουμε, διοτι το σχολιο μου πηγαινε σε καποιον απογοητευμενο απο τις τελευταιες εξελιξεις, τη γνωμη του οποιου και εκρινα υπερβολικη, μιας και ποτέ το supernatural δεν ηταν κατι διαφορετικο απο αυτο που βλεπουμε τωρα. Απλα, ορισμενους ξενιζει η απουσια δυνατου main arc, μετα τα οργια που γιναν την 4η και 5η σεζον. Ε λοιπον, εγω μια χαρα τη βλεπω τη σειρα ακομα και τωρα, διοτι εχει επιστρεψει στις ριζες της, ασχετα αν εχασαν την ευκαιρια για ενα ενδοξο φιναλε οταν η σειρα ηταν στο αποκορυφωμα της απο πλευρας ιστοριων και σεναριου.

Τις μαγισσες μονο αποσπασματικα τις ειχα δει στο star και εχω να πω οτι μια χαρα περνουσε η ωρα, αλλα supernatural δεν ηταν. Οπως και το supernatural δεν ηταν ουτε θα γινει ποτε Breaking Bad, Dexter, Shield ή BSG ώστε να φτασει στο σημειο να "του πεφτει βαρυ το ονομά του".

Δημοσ.

Sorry αν έγινα λίγο επιθετικός αλλά τώρα το διευκρίνισες πιο καλά και πιστεύω ότι εν μερει εχεις δικιο. :rolleyes:

Έχω ακούσει για το Shield καλά λόγια...βραδιάτικα με βάζεις στο τσιπάκι να το κατεβάσω ^_^

Για να δούμε τι θα δούμε :fear:

Το bsg που λες είναι το Battlestar Galactica?

Δημοσ.

ναι, αυτο ειναι. Ενδεικτικα εγραψα καποιες σειρες υποτιθεται μεγαθηρια. Και σε παρακαλω πολυ, μη με ξαναπεις Βυντρα ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...