guido Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως δεν θα είναι regular στην σεζόν αυτή. ξενέρωσα ψηνεται το παλτο να ειναι το νεο δοχειο του κας. ενα με την πετσα του ειχε γινει. κλαίω!!
marios32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Διάβασα κάπου πως δεν θα είναι regular στην σεζόν αυτή. Νταφάκ! Πόσες σεζόν θα κάνουν πια.. έχω αρχίσει να βαρίεμαι λίγο.. *Άμα είναι να πιάσουν όλα τα διαόλια του κόσμου, δεν θα τελειώσει ποτέ!
speedy23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Milk it as long as you can.Εδω λεγαμε οτι θα τελειωνε περσι ομορφα και ωραια.Αντε μας λενε ακομα μια εστω και αν ειναι μεμονομενα τα επεισοδια μιας και το main story λιγο πολυ ειχε ολοκληρωθει.Πραγματικα ομως δεν πρεπει να συνεχισει περα απο αυτην.Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα κουρασει,αν δεν θα το εχει κανει μεχρι το τελος της φετινης και περα απ'αυτο δεν σας βγαζει και σας μια αισθηση οτι δεν εχει κατι αλλο καλο να μας πει?Εχουν ασχοληθει με τα παντα.
kuzko21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 δεν εχει κατι αλλο καλο να μας πει?Εχουν ασχοληθει με τα παντα. νομιζεις , υπαρχουν τα πολιτικα σκανδαλα , η τρομοκρατια , μυστικα πειραματα κυβερνησεων...ας μην το τελειωσουν τοσο γρηγορα...
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ειδε κανεις το 4ο? Yeap... απλο filler και στο τελος κλασικα ενα απο τα 2 αδερφια ξεπερναει ενα προβλημα που ειχε(στην περιπτωση μας ο Dean)
eu@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Yeap... απλο filler και στο τελος κλασικα ενα απο τα 2 αδερφια ξεπερναει ενα προβλημα που ειχε(στην περιπτωση μας ο Dean) θενξ!θα το δω πιο μετα κ γω!
kabamaru21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 πλεον θεωρω οτι το βλεπουμε μονο και μονο γιατι γραφει supernatural.. H απουσια δομημένου σεναρίου ειναι εμφανής!
παπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Τι εγινε παιδες; Κατεβασα το s03e04 ; (sarcasm)
Spiros83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα περναει η ωρα παντως Σταθερή αξία είναι. Η έκτη σαιζόν μας τα χάλασε λίγο, αλλά νομίζω ότι φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Στο κάτω κάτω, αν δεν αρέσει, μη σπαταλάτε το bandwidth σας μάγκες
bnvdarklord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ναι, μια χαρά είναι. Και η 6η που σε πολλούς δεν άρεσε εγώ την είδα αρκετά ευχάριστα.
kabamaru21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια ενταξει, οταν η σειρα σε εχει συνηθίσει σε επικές season το να καθεσε και να παρακαλουθεις τέτοια επεισόδια της 'σειράς' ειναι κατάντια. Ασπουμε τωρα φτιάξανε το κλασικό επεισόδιο της δικης που εχω πετύχει με διαφορες παραλαγες σε καθε αμερικανικη σειρα, Ε! αυτη ειναι τακτικη του στυλ--> άιντε μαλακες γραφτε κατι για να βγαλουμε την βδομαδα! Καπως καπου στεναχωριέσαι μετα, θεωρω οτι της σειρας πλεον της πεφτει βαρύ το ονομα της..
anthony_88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 καλα μην τρελαθουμε. Το supernatural δεν ηταν ποτε η σειρα μεγατονων. Απλα ειχε το καλο οτι οσο περνουσαν οι σεζον, βελτιωνοταν κατακορυφα με αποκορυφωμα 4η-5η σεζον οπου και θα μπορουσε να τελειωσει πολυ καλα σε σχεση με το ποσο απλα ξεκινησε. Στα του 4ου επεισοδιου, ας πουμε θυμισε παλιο καλο back to the roots supernatural αλλα και παλι, ακομα και αν εχει κανει jump the shark, μου φαινεται υπερβολικο το "της σειρας πλεον της πεφτει βαρύ το ονομα της"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα