nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί μου ξυνίζει λίγο;Άντε να δούμε.Αυτό που είδα στο τρέιλερ δεν μου άρεσε πάντως.
kuzko21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ε κλασικα τωρα θα πηγαινει ιστορια και επεισοδιο. και ανα 5 επισοδια , και λιγο συνεχεια της πλοκης...
eu@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι,δε νομιζω να περιπλεξει κι αλλο,εχουμε τις παραισθησεις του Σαμ και τον evil Κας!
παπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ε κλασικα τωρα θα πηγαινει ιστορια και επεισοδιο. και ανα 5 επισοδια , και λιγο συνεχεια της πλοκης... Το βλεπω να πανε σαν το season με την eve........ (ξενερα )
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε μηπως ενα κομματι του λουσιφερ εχει κρατηθει μεσα στον σαμ και μεσω των παραισθησεων τον οδηγησεις να ανοιξει την φυλακη του?
eu@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε μηπως ενα κομματι του λουσιφερ εχει κρατηθει μεσα στον σαμ και μεσω των παραισθησεων τον οδηγησεις να ανοιξει την φυλακη του? δεν εχω δει ακομη το 2ο επ. αλλα αυτο που λες ειναι πολυ πιθανό να ισχύει! εδω το πρόμο του 3ου επ! http://supernatural-greek.blogspot.com/2011/10/supernatural-episode-703-girl-next-door.html
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αυτα ειναι τα τερατα που μπορουν να πεθανουν μονο απο το θεο; Ρε συ, αυτο λιποθυμησε απο ενα αυτοκινητο που του επεσε στο κεφαλι! Χαλια επ. Παντος, πολτ καλο το release του 2hd σα να ειναι 1020p τετοια να βλεπω, να χαιρομαι τα pixel
eu@ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ασχημο παιχνίδι παιζει ο Λουσι στον Σαμ! παιζει να τον βγάλουν οι Λεβ απο την μεση?χμμμμ
nikos21aek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε αλλά μου αρέσει που μας έχει στην τσίτα.Πολλά μέτωπα που περιμένεις να δείς τι θα γίνει.Αλλά μυρίζει σεζόν σαν την περσυνή να μην βγάζεις άκρη μέχρι 3 επεισόδια πρίν το τέλος. Ωραίοι οι Λεβιάθανς.Να περιμένουμε να δούμε και amazing spiderman;
marios32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ρε μηπως ενα κομματι του λουσιφερ εχει κρατηθει μεσα στον σαμ και μεσω των παραισθησεων τον οδηγησεις να ανοιξει την φυλακη του? Στο τέλος ο Σαμ καταλαβαίνει μέσω του πόνου στην πληγή που έχει στο χέρι του ότι ο λούσιφερ είναι ψεύτικος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον αφήσει και ήσυχο.
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 οκ κλασσικο επεισοδιακι. ε, στο επομενο θα ειναι στο νοσοκομειο και θα τους σωσει ο μπομπι ο οποιος δεν εχει πεθανει, στανταρακι. Επισης πιστευω οτι δε παιζει να πεθανε ο Κας , τοσο αδοξο τελος; ειναι ψιλο-απιθανο. μπορει να βρει αλλο δοχειο , η να τον ξαναφτιαξει ο Θεος-Μεγαλος οπως μια σεζον πριν. Με μπερδεψε λιγο που ειδε ο Σαμ τον Λουσι μεσα στο ασθαινοφορο , μιας και υπεθεσα οτι θα ειχε ξεσκαλωσει οταν καταλαβε οτι δεν ειναι αληθινος μεσω της πληγης.
dismemberer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Επισης πιστευω οτι δε παιζει να πεθανε ο Κας , τοσο αδοξο τελος; ειναι ψιλο-απιθανο. μπορει να βρει αλλο δοχειο , η να τον ξαναφτιαξει ο Θεος-Μεγαλος οπως μια σεζον πριν. Δε θεωρω απιθανο το να βρει αλλο δοχειο ο Κας δεδομενου οτι ο Κολινς δεν ειναι πλεον regular.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα