Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα κρατήσει πάνω από μισό επισόδιο ακόμη αυτό.Σίγουρα θα αλλάξει στρατόπεδο γρήγορα.Για την ακρίβεια πιστεύω ότι στην πρώτη σκηνή του επόμενου επισοδείου θα το γειώσουν.

Εγω θεωρω πιθανο το ενδεχομενο να εχει συμβει οντως αυτο που ειπαν οι λεβιαθανς: ο κας να εχει ηδη πεθανει

Δημοσ.

και γω ξενέρωσα με τo άκυρο που φάγαμε στο ότι νομίζαμε τόσο καιρό οτι θα κυλήσει το όλο story με τον Cas σαν Θεό,

αλλά νομίζω οτι θα πάει καλά η season. Και πως να μην πάει καλά όταν στο πρώτο επεισόδιο, σκάσανε μύτη

Lucifer, Death, Crowley, Leviathans με δοχείο Cas

Δημοσ.

Eνα αλλο που με χαλασε, ειναι

ο Θανατος

Πολυ στη φαπα τον εχουμε τωρα τελευταια. Τον καλουμε, τον δενουμε, τον εκβιαζουμε.

Θυμαμαι οτι γουσταραμε ολοι στην αρχη γιατι τον ειχε δειξει μονο 1 φορα και μαλιστα ειχαμε ψαρωσει οταν στη μυθολογια της σειρας ο Θανατος δεν ηταν "κατωτερος" του Θεου αλλα τουλαχιστον ισαξιος

Τωρα οχι μονο τον δειχνει αρκετα συχνα με ρολο στις δολοπλοκιες αλλα ετσι που του φαιρονται, ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι ειναι το μονο ον στο Συμπαν που μπορει να την πει στα ισια στο Θεο

Δημοσ.

Eνα αλλο που με χαλασε, ειναι

ο Θανατος

Πολυ στη φαπα τον εχουμε τωρα τελευταια. Τον καλουμε, τον δενουμε, τον εκβιαζουμε.

Θυμαμαι οτι γουσταραμε ολοι στην αρχη γιατι τον ειχε δειξει μονο 1 φορα και μαλιστα ειχαμε ψαρωσει οταν στη μυθολογια της σειρας ο Θανατος δεν ηταν "κατωτερος" του Θεου αλλα τουλαχιστον ισαξιος

Τωρα οχι μονο τον δειχνει αρκετα συχνα με ρολο στις δολοπλοκιες αλλα ετσι που του φαιρονται, ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι ειναι το μονο ον στο Συμπαν που μπορει να την πει στα ισια στο Θεο

Οκ, τον καλεσαν, και; Εγω δεν πιστευω οτι οντως τον "παγιδευσαν", οτι δε μπορουσε δηλαδη να ξεφυγει, απλα δεν ελευθερωθηκε απευθειας... για να παιξει μαζι τους.

Δημοσ.

Οκ, τον καλεσαν, και; Εγω δεν πιστευω οτι οντως τον "παγιδευσαν", οτι δε μπορουσε δηλαδη να ξεφυγει, απλα δεν ελευθερωθηκε απευθειας... για να παιξει μαζι τους.

συμφωνω!ειναι μορφή παντως ο Death!

Δημοσ.

συμφωνω!ειναι μορφή παντως ο Death!

E δε μπορει να ειναι τοσο ηλιθιοι οι σεναριογραφοι ωστε να πεσουν σε τετοιο λαθος.

Εγω οπως το εκαναν ειμαι καλυμμενος.

Δημοσ.

Και ο lucifer όμως

τον είχε "δέσει" και δεν μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό. Γενικά μου αρέσει αυτο το "ανθρώπινο" προφίλ του θανάτου και όχι το κλασσικό σκοτώνω οτι κινείται.

Δημοσ.

Kαλα, τωρα νομιζω οτι λεμε τι θελουμε και οχι τι βλεπουμε

Δεν υπαρχει τιποτα που να δειχνει οτι

"εσπαγε τα δεσμα οποτε ηθελε". Ακομα και τη στιγμη που ο Καστιελ κανει το κουλο και του τα σπαει, ο ηθοποιος δειχνει για λιγο εκπληκτος απο την επιλογη.

Οσο για την πιο "ανθρωπινη πλευρα"

δεκτον, γουστα ειναι αυτα. Απλα ο Θανατος μεχρι στιγμης ηταν το υπερ-οπλο. Δεν μπορεις να 'μετριαζεις' το image του υπεροπλου. Ειναι σαν να βαζεις τον Κομπε Μπραιαντ να παιζει στην Τουρκια για τα χρηματα. Δεν γινεται, χαλαει το ιματζ

Δημοσ.

Οσο για την πιο "ανθρωπινη πλευρα"

δεκτον, γουστα ειναι αυτα. Απλα ο Θανατος μεχρι στιγμης ηταν το υπερ-οπλο. Δεν μπορεις να 'μετριαζεις' το image του υπεροπλου. Ειναι σαν να βαζεις τον Κομπε Μπραιαντ να παιζει στην Τουρκια για τα χρηματα. Δεν γινεται, χαλαει το ιματζ

Κι αν πάει? Όταν επιστρέψει στον Νου-Μπου-Α δε θα είναι παλι παιχταράς? :D

Πέρα απ' την πλάκα

συμφωνώ για τον Death... Την πρώτη φορά που εμφανίστηκε, πάθαινε κόσμος ανακοπή όταν το διασταύρωνε, στην πρώτη σκηνή με τον Dean στο εστιατόριο, φοβόσουν για το πως θα αντιδράσει στις @@ του Dean! Κάπως τον αποδυνμάμωσαν νομίζω. Εξακολουθεί να τα σπάει όμως :)

Δημοσ.

οκ , το ειδα και γω.

συμφωνω με το θεμα Θανατος και το ολο στιλ , μαθανε οτι ... πλακωσαν και οι winchesters.

επισης, οκ τι θα δειξουν τωρα με τους Λεβιαθανς(μια σεζον θα φαμε παλι μεχρι να τους μαζεψουν)

καθως , τι παιζει να παιχτηκε με τον Σαμ , αλλο ενα memo απο το κλουβι με τις τρελες , η ελεγε αληθεια ο moderator;

Δημοσ.

Θυμηστε μου μια στα γρηγορα σε τι state εχουμε αφησει τον τυπακο, τον προφητη? που εγραφε τα βιβλια για τα αδελφια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...