nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όταν λέτε έφυγε ο Kripke τι ακριβώς εννοείτε; Το είχαν γράψει και άλλοι αλλά νομίζα ήταν φήμη κτλ. Για εμένα πάντως απλά έχει σταματήσει να είναι τόσο καλή και είναι μια σειρά fun to watch. Πολύ πιο fun to watch από αρκετές άλλες. Ας δεν βγεί κάτι αντίστοιχο καλό με θέμα το υπερφυσικό δεν πρόκειται να τη σταματήσω. Το grimm που είδα 4-5 επεισόδια δεν με κράτησε αλλά θα δω ολόκληρη την πρώτη σεζόν το καλοκαίρι μπας και έχει ενδιαφέρον.
star12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 εκει ειναι το λαθος σου... δεν καταλαβα τι εκει ειναι το λαθος μου;μια διαπιστωση εκανα. οταν απαντουμε σε μυνηματα αλλων καλο θα ταν να αιτιολογουμε κιολας και οχι να μιλαμε ασυναρτητα.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 αμα θες αιτιολογηση, ξαναδες την δικια σου μιας και ηταν ολη λαθος απο την αρχη εως το τελος...
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 δεν καταλαβα τι εκει ειναι το λαθος μου;μια διαπιστωση εκανα. οταν απαντουμε σε μυνηματα αλλων καλο θα ταν να αιτιολογουμε κιολας και οχι να μιλαμε ασυναρτητα. Παράδεισος κόλαση είναι η αντίστοιχη γη των αγγέλων και των τεράτων και εκεί πέρα πηγαινοέρχονται όλοι λογικά. To purgatory είναι εκεί που πάνε οι ψυχές τους. Για να ανοίξει πάντως ο Κας το purgatory είχε ολόκληρη τρελή διαδικασία πέρυσι. Δεν μπήκε απλά μέσα κύριος όπως μπήκε στην κόλαση και τράβηξε τον Ντίν.
computeras13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Παράδεισος κόλαση είναι η αντίστοιχη γη των αγγέλων και των τεράτων και εκεί πέρα πηγαινοέρχονται όλοι λογικά. To purgatory είναι εκεί που πάνε οι ψυχές των ανθρώπων. Τώρα αυτό που έδειξε στο τέλος τι είναι δεν ξέρω. Το αντίστοιχο purgatory των τεράτων μάλλον; Για να ανοίξει πάντως ο Κας το purgatory των ανθρώπων είχε ολόκληρη τρελή διαδικασία πέρυσι. Δεν μπήκε απλά μέσα κύριος όπως μπήκε στην κόλαση και τράβηξε τον Ντίν. Ένα είναι το καθαρτήριο. Δεν υπάρχουν πολλά. Στην ουσία όπως αναφέρει ο Χριστιανισμός, το καθαρτήριο είναι μια ενδιάμεση φάση τιμωρίας πριν τον παράδεισο για τις ψυχές που δεν είναι ούτε τελείως αγνές για να πάνε κατευθείαν στον παράδεισο αλλά ούτε και τόσο αμαρτωλές για να πάνε στην κόλαση. Οπότε περνάνε πρώτα από το καθαρτήριο για μια προσωρινή φάση τιμωρίας. Τώρα στα πλαίσια της σειράς (και ίσως κάποιας παλαιάς θρησκείας, δεν ξέρω), στο καθαρτήριο πάνε ΚΑΙ οι ψυχές των τεράτων. Αυτό κατά μια άποψη που κυκλοφορεί (και με βρίσκει σύμφωνο) συμβαίνει γιατί τα τέρατα στην ουσία δεν είναι απαραίτητα άνθρωποι (π.χ. οι Άλφα, οι Λεβίαθαν, ή Εύα κτλ.). Μερικά όμως μπορούν να είναι άνθρωποι που έχουν μεταλλαχθεί σε τέρατα (π.χ. βρυκόλακες, πολυμορφικοί κτλ). Οπότε οι ψυχές όλων αυτών πηγαίνουν στο καθαρτήριο για να εξαγνιστούν. Όσον αφορά το άνοιγμα του καθαρτήριου, δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο στην σειρά. Όταν εμφανίστηκε η Εύα, είχε κληθεί από το καθαρτήριο. Δεν ξέρω όμως γιατί η διαδικασία ήταν τόσο διαφορετική. Μπορεί γιατί για την Εύα ο σκοπός ήταν να κληθεί μόνο αυτή, ενώ στην προηγούμενη season σκοπός ήταν το γενικό άνοιγμα του καθαρτηρίου ώστε να μπορούν να δραπετεύσουν τα πάντα από αυτό.
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ναι το διόρθωσα. Νόμιζα κάτι άλλο και τελικά διάβασα και έχεις δίκαιο. Για τη σειρά το καθαρτήριο είναι μόνο για τις ψυχές των τεράτων από ότι είδα.
tonypapadovic Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Όταν λέτε έφυγε ο Kripke τι ακριβώς εννοείτε; Το είχαν γράψει και άλλοι αλλά νομίζα ήταν φήμη κτλ. Στο τέλος της 5ης σεζόν, ο δημιουργός και showrunner μέχρι τότε Eric Kripke έφυγε επισήμως από την σειρά (ως showrunner), καθώς ο ίδιος είχε ένα πενταετές σεναριακό πλάνο και δεν ήθελε να συνεχίσει. Ανέλαβε η Sera Gamble τότε showrunner (πιο πριν ήταν στην συγγραφική ομάδα, και είχε γράψει σημαντικά επεισόδια) με τον Kripke να μένει ως παραγωγός και γενικότερα ως "executive consultant", μάλιστα είχε επιστρέψει για να γράψει και το φινάλε της 6ης νομίζω. Από όταν έφυγε από το SN έκανε άλλα πράγματα, ενώ ήδη για του χρόνου ετοίμασε νέα σειρά, το Revolution, σε παραγωγή JJ και με σκηνοθέτη στον πιλότο τον Jon Favreau (του Iron Man).
D_N_A Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Στο τέλος της 5ης σεζόν, ο δημιουργός και showrunner μέχρι τότε Eric Kripke έφυγε επισήμως από την σειρά (ως showrunner), καθώς ο ίδιος είχε ένα πενταετές σεναριακό πλάνο και δεν ήθελε να συνεχίσει. Ανέλαβε η Sera Gamble τότε showrunner (πιο πριν ήταν στην συγγραφική ομάδα, και είχε γράψει σημαντικά επεισόδια) με τον Kripke να μένει ως παραγωγός και γενικότερα ως "executive consultant", μάλιστα είχε επιστρέψει για να γράψει και το φινάλε της 6ης νομίζω. Από όταν έφυγε από το SN έκανε άλλα πράγματα, ενώ ήδη για του χρόνου ετοίμασε νέα σειρά, το Revolution, σε παραγωγή JJ και με σκηνοθέτη στον πιλότο τον Jon Favreau (του Iron Man). Ετσι ακριβώς. Κάπως έτσι αρχίζουν και καταστρέφονται οι σειρές δυστυχώς.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 επειδη δεν γινεται να βλεπουμε τα ιδια και να καταλαβαινετε αλλα παρτε το wikiκαι διορθωστε οτι εχετε καταλαβει λαθος...
therock Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οχι ετσι τον Μπομπυ ρε γαμωτο! Ελεος ρε βλαμμενοι Αν δεν εχεις δει ολη την 7 μην διαβασεις. Μαγκια θα ηταν αν τον καθιερωναν να τους βοηθαει σαν φαντασμα σε μονιμη βαση, αλλα το οτι καψαν το φλασκι μαλλον δινει σημα οτι τον ξεφορτωθηκαν τελειως. Εκτος και αν τον ξαναγυρισουν με αλλες μορφες και χολιγουντιανα τρικ.
DKNI Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Oχι, δεν παει αλλο, this is it, δεν εχει γυρισμο. Επρεπε να γινει οπως το πηγαν, ειχε παρει κατηφορα και το ολο θεμα δεν τραβαγε, αλλα οχι ετσι
computeras13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά πως να τον κρατούσαν τον Μπόμπι σαν φάντασμα για να τους βοηθάει; Εφόσον έβγαινε εκτός ελέγχου και γινόταν σιγά σιγά εκδικητικό πνεύμα. Εδώ παραλίγο να σκοτώσει τον Σαμ.
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για εμένα δεν θα έπρεπε να τον επαναφέρουν καν άμα ήταν να μην κάνει τίποτα.
computeras13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Για εμένα δεν θα έπρεπε να τον επαναφέρουν καν άμα ήταν να μην κάνει τίποτα. Έκανε κάποια πράγματα. Π.χ. τους βοήθησε να δραπετεύσουν στο επεισόδιο με το κορίτσι με τα D&D τατουάζ. Περισσότερο όμως τον επανέφεραν για μερικά fillers και για να μας δείξουν τι τελικά είχε αποφασίσει την ώρα που πέθαινε κατά την γνώμη μου. Και ήθελαν να δείξουν οτι αποφάσισε να μείνει γιατί είναι πολύ δεμένος με την δουλειά και τα "παιδιά" για να τους αφήσει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα