Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα και γω νομιζα πως το 22 ηταν το τελευταιο.αν και μετριο επεισοδιο θελω και γω να δω πως θα ολοκληρωθει .μπορει κανεις να μου λυσει την απορια;

ο μπομπι γιατι πηρε αυτο που πηρε απ τους γουιντσεστερ τι ηθελε να κανει και κυριευσε την καμαριερα;

Πήρε το φλασκί για να πάει να σκοτώσει τον Ντικ γιατί μπορεί μόνο να βρίσκεται σε μια ακτίνα κοντά σε αυτό.

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ομολογώ οτι το season finale ήταν πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα!

Βέβαια εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάποια γερή πουστιά παίζει με τον Κας

Δημοσ.

Μπαινω να κατεβασω το τελευταιο και βλεπω οτι υπαρχει το 7x22 που δεν το ειχα δει γιατι νομιζα πως δεν θα εβγαζαν 23ο επεισοδιο και την προηγουμενη βδομαδα δεν εβγαλαν οποτε εχω 2 επεισοδια να δω, τελεια :mrgreen:

Δημοσ.

Εκατσα απο την Πεμπτη βραδυ, και μεχρι και πριν λιγο και ειδα ολα τα επισοδεια της 7ης μαζεμενα. (Ετσι μαρεσει να κανω, παρα να τα βλεπω ενα-ενα ανα βδομαδα).

[Δεν ημουν σιγουρος αν επιτρεπονται σποιλερ η οχι αλλα καλου κακου εκανα διορθωση και προσθεσα spoiler tag στις αποψεις μου για ολη την σαιζον]

Αυτο που εχω ομως να πω για την τελευταια σαιζον ειναι το εξης. Εχοντας υποψιν οτι ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες, πιστευω για την σαιζον αυτην πως στο μεγαλυτερο κομματι ηταν απογοητευτικη. Μεχρι το 18 που επαναφερουν τον Cass, και τον Booby σαν φαντασμα, αργουσε πολυ να εξελιχθει το Main stoyrline και ειχε πολυ generic περιεχομενο. Δεν με ενδιαφερουν τα μελλοντικα spoiler οποτε δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω για τα περαιτερω σχεδια με τους βασικους πρωταγωνιστες, παντως καταλαβα πως το γενικο feel ηταν να σε κανουν να νιωσεις τον χαμο Cass-Bobby και να δεις τα παιδια να τα βγαζουν περα μονοι τους. Απλως αργησε πολυ να χτισει το κεντρικο κομματι και αυτο ειχε ως αποτελεσμα πολλα ακυρα αυτοτελη επισοδεια που λιγη σχεση ειχαν με το endgame. Αυτο ηθελα απλως να στρεσσαρω. Στο τελος ομως τα εδωσε ολα. Ας ελπισουμε πως η επομενη σαιζον θα ειναι πιο συμπυκνωμενη και πολυδιαστατη.

PS. Αρχισα να ψαχνω τι γινεται. Αυτο ειναι το πρωτο αποτελεσμα που βρηκα, και λογικο μου ακουγεται οτι αλλαξαν καπως οι συντελεστες. Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που υποπτευθηκα.

http://eugenesklyar.com/supernatural-season-7-getting-boring-reason-why

Δημοσ.

μαματο το φιναλε αλλα μου εκατσε κατι στραβα.

Γιατι ο κας την εκανε απ το purgatory και αφησε τον ντιν μονο του.Οκ μπηκαν στο purghatory δεν μπορουσε ο κας να τον εβγαζε απο κει;Οταν ειχε παει ο ντιν στη κολασση ο κας ηταν αυτος που τον εβγαλε και ητανε και κολασση. και ο μπομπι ειχε πει τοτε πως μονο ενας αγγελος μπορει να βγαλει καπιον απ τη κολασση.δηλ στη κολασση μπορουσε που ταν και κολασση και στο purgatory που ναι κατι σαν μικρη κολασση δεν; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;; :fear:

αν και μαλλον η μεγκ θα τον σωσει τον ντιν γιατι νωριτερα την πιασανε και την ξαποστειλαν και αυτη εκει που ναι τωρα ο ντιν :rolleyes:

Κατα τα ολα αυτα φοβερο το επεισοδιακι αλλα αυτο με τους δαιμονες να ναι μια καλοι μια κακοι εχει κουρασει.

Δημοσ.

Γιατι ο κας την εκανε απ το purgatory και αφησε τον ντιν μονο του.Οκ μπηκαν στο purghatory δεν μπορουσε ο κας να τον εβγαζε απο κει;Οταν ειχε παει ο ντιν στη κολασση ο κας ηταν αυτος που τον εβγαλε και ητανε και κολασση. και ο μπομπι ειχε πει τοτε πως μονο ενας αγγελος μπορει να βγαλει καπιον απ τη κολασση.δηλ στη κολασση μπορουσε που ταν και κολασση και στο purgatory που ναι κατι σαν μικρη κολασση δεν; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;; :fear:

αν και μαλλον η μεγκ θα τον σωσει τον ντιν γιατι νωριτερα την πιασανε και την ξαποστειλαν και αυτη εκει που ναι τωρα ο ντιν :rolleyes:

Κατα τα ολα αυτα φοβερο το επεισοδιακι αλλα αυτο με τους δαιμονες να ναι μια καλοι μια κακοι εχει κουρασει.

Δεν είναι το ίδιο. Έχω την εντύπωση πως ούτε ο Κας μπορεί να φύγει από εκεί μέσα. Είδες οτι για να ανοίξει το καθαρτήριο χρειάστηκε ένα γερό ξόρκι. Και εφόσον ήταν δυνατόν να κρατήσει μέσα τους Λεβαϊθαν που μπορούν ακόμα και αγγέλους να σκοτώσουν, δεν νομίζω να μπορεί να βγει ένας άγγελος από εκεί.

ΥΓ: Η αλήθεια είναι οτι είπα να το ψάξω λίγο το θέμα, αλλά βρέθηκα σε κάτι σελίδες ΤΡΕΛΑ θρησκευόμενες και βαρέθηκα να ασχοληθώ περισσότερο...

Δημοσ.

εκει ειναι το λαθος σου...

Δημοσ.

Χωρίς να με κραξετε θεωρώ πως ήταν γενικά όλη η σεζόν μια χαζομαρα και μισή. Το μόνο που αξίζει είναι οι ατάκες του Dean. "We bone a nun". Epic!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...