Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

μια χαρά ήταν, αλλά έχουμε δει και καλύτερα :P

Φέτος;:P

πιστεύω ότι το σημερινό ήταν καλύτερο :P

Δημοσ.

Εκτός και αν οφείλεται στην έκπληξη, εμένα μου άρεσε καλύτερα της προήγουμενης παρασκευής.Κατάλαβε κανείς τι έπαθε ο Κάς και έγινε barbie fairytopia?

Δημοσ.

Κατι θα γινει με

το Λουσι και τον κας.Πρεπει να κανουν κατι για να το χρισημοποιησουν και οχι να το αφησουν οπως αλλα τοσα

Δημοσ.

Και το σημερινό πολύ καλό. Καλά πάμε. Εμένα μόνο τα φίλερ με κουράζουν. Άμα είναι να κάνουν μια σεζόν με main story ακόμη δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ισως καλά νέα για την Season 8(από wikipedia):

On May 3, 2012 The CW renewed Supernatural for an eighth season. Sera Gamble will step down as executive producer and showrunner. Jeremy Carver will take her place as of season eight.

O τύπος εγραφε επισόδεια για σεζον 3-5, ενώ δεν εχει γράψει κανένα στις 6-7.

Δημοσ.

Κατι θα γινει με

το Λουσι και τον κας.Πρεπει να κανουν κατι για να το χρισημοποιησουν και οχι να το αφησουν οπως αλλα τοσα

Τι αλλα τόσα βρε φιλαράκι,εδώ ενφανιζουν καινούργιους κυνηγούς για να τους σκοτώσουν σε ένα επεισόδιο γιατί δεν έχει μείνει κανεις από το cast...

Δημοσ.

Γιατί να μην γίνεται να κάνουν μια σεζόν με τέτοια επεισόδια χωρίς κανένα φίλερ; Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα στόρι που να κρατάει 22 επεισόδια; Πολύ καλό και το σημερινό. Να δούμε τώρα τι σκατά θα γίνει στο τελευταίο. Πολλά μέτωπα ανοιχτά. :D

Δημοσ.

χαχα και γω νομιζα πως το 22 ηταν το τελευταιο.αν και μετριο επεισοδιο θελω και γω να δω πως θα ολοκληρωθει .μπορει κανεις να μου λυσει την απορια;

ο μπομπι γιατι πηρε αυτο που πηρε απ τους γουιντσεστερ τι ηθελε να κανει και κυριευσε την καμαριερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...