Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκει κολλας εσυ?Αρμεγμα ειναι αυτο το feeling που βγαζει η σειρα τα τελευταια χρονια.Χαιρω πολυ,για το πως λειτουργουν τα Αμερικανικα δικτυα και κυριως τα μη συνδρομητικα.Συζητηση κανω για μια σειρα που μ'αρεσε παρα πολυ και δεν μ'αρεσει η πορεια που ακολουθει τα τελευταια 2 χρονια.Εκει με την Αποκαλυψη,και τον Σαμ να δεχεται να γινει host για τον Λουσιφερ ωστε να μπει στο κλουβι και ολες οι σκηνες που ακολουθησαν μετα,για μενα το Supernatural κορυφωθηκε και επρεπε να ειχε δοθει ενα καταλληλο τελος μια και καλη.

Οχι μονο για σενα, αλλα και για τον δημιουργο του :mrgreen:

Δεν ειμαι αισιοδοξος για τις επομενες, απλα θελω να πιστευω οτι μπορουν να βγαλουν αλλη μια "υποφερτη" σεζον και τελος. Εχουμε πιασει πατο, ειχε 5 σεζον του 7-9 και δυο σεζον του 2-3. Δεν ειναι δικαιο.

Ευχομαι για μια τελευταια του 6-7 εστω και τελος.

Δημοσ.

Seriously!!? :confused:

Cloe O'Brian look-alike? :mrgreen:

Framed screen? :mrgreen:

Ελα, μην ειστε ματζιρηδες, καντε το σωστα, βαλτε και το ρολογακι απο κατω

Τικ τικ τικ

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο.Οποιος το εχει δει απο την αρχη (1 σεζον), και δεν εχει καλομαθει με τις επομενες 2-3 σεζον δεν τον χαλαει.Δεν μπορει ρε παιδια να μην κανει κοιλια ενα σιριαλ η μια ταινια η οτιδηποτε στον κοσμο αυτο.Απλα για μια ταινια η κοιλια ειναι μιση ωρα, για μια σειρα που εχει εφτα σεζον ειναι λογικο να μην βγουν καποιες καλες.Δεν ειναι ολες οι ιστοριες ιδιες ουτε ολες οι ιδεες φρεσκιες.Στο κατω κατω σε οσους σας εχει χαλασει τοσο πολυ πια μην την βλεπετε, ειναι κριμα για καποιον που δεν εχει δει ακομα τιπΟτα απο την σειρα αυτη να μπαινει και να διαβαζει μονο επικριτικα σχολια.Ειπαμε μπορουμε να λεμε την γνωμη μας αλλα ενταξει το να λες οτι απογοητευσε και τον δημιουργο του ειναι υπερβολικο εκτος αν ξερει κανεις κατι που εμεις οι υπολοιποι δεν ξερουμε.

Εγω ειμαι απο τους πρωτους που λεω οτι η σειρα εχει εμφανως πεσει αλλα και να ακους μονο παραπονα ειναι λιγο κουραστικο.Και εγω εχω δει και καλυτερα επεισοδια και καλυτερες σειρες στην τελικη αλλα δεν το λεω με την καθε ευκαιρια.Εδω υπαρχουν σειρες που δεν βλεπονται ,για το supernatural βρηκαμε οτι εχει πιασει πατο;

Ολη αυτη η κουβεντα γινεται πανω σε προσωπικες αποψεις και γνωμες οπως και η δικη μου αλλα το θεωρω αδικο για μια σειρα που αγαπησαμε ολοι(τουλαχιστον οσοι γραφουν εδω) να ακουει αυτα που ακουει.

Δημοσ.

Γιατι να φτανει 7 και 8 σεζον in the first place ομως?

Στο κατω κατω σε οσους σας εχει χαλασει τοσο πολυ πια μην την βλεπετε, ειναι κριμα για καποιον που δεν εχει δει ακομα τιπΟτα απο την σειρα αυτη να μπαινει και να διαβαζει μονο επικριτικα σχολια.

Λεω και γω,θα το διαβασω ή δεν θα το διαβασω αυτο.Κλασσικη υπερασπιση...Δεν ειναι κριμα για τον αλλο που θα μπει που δεν ξερει τιποτα για τη σειρα,διοτι πολυ απλα δεν θα μπει κατευθειαν στο thread με την 7η σεζον!!!!!!!!!!!!!!Ημαρτον δηλαδη.

Εγω ειμαι απο τους πρωτους που λεω οτι η σειρα εχει εμφανως πεσει αλλα και να ακους μονο παραπονα ειναι λιγο κουραστικο.Και εγω εχω δει και καλυτερα επεισοδια και καλυτερες σειρες στην τελικη αλλα δεν το λεω με την καθε ευκαιρια.Εδω υπαρχουν σειρες που δεν βλεπονται ,για το supernatural βρηκαμε οτι εχει πιασει πατο;

Δεν υπαρχουν μονο παραπονα.Υπηρξαν και επαινοι νομιζω για μεμονωμενα επεισοδια.Οσο για τις αλλες σειρες,δεν μ'απασχολει καθολου.Εδω ειναι το νημα του Supernatural και γι'αυτο μιλαμε.Λιγο ακυρο αυτο που λες.

Δημοσ.

Γενικά μετά την Αποκάλυψη που πότε δεν ήρθε η σειρά πήρε την κάτω βόλτα. Άλλωστε πως μπορεί να συγκριθεί η οποιαδήποτε ιστορία με την Αποκάλυψη;

Αλλά ακόμα και κάποιες καλές ιδέες που είχαν όπως με τον Κας να γίνεται Θεός τις έκαψαν σε ένα επεισόδειο ενώ η τρέχουσα ιστορία είναι απλά αστεία.

Τουλάχιστον τα επισόδεια είναι εύπεπτα και ο Ντιν βγάζει ακόμα γέλιο οπότε η ώρα περνάει ευχάριστα. Προσωπικα για το μέλλον θα ήθελα ένα θεολογικό reboot και μια πιο dark ατμόσφαιρα με τα δύο αδέρφια τελικά να έρχονται αντιμέτωπα.

Δημοσ.

Γενικά αν θέλαν να το κρατήσουν τόσες σεζόν θα μπορούσαν αυτές τις ιστορίες να τις έχουν στην 3η,4η,5η σεζόν και να τελειώσει με την αποκάλυψη. Εγώ αν και έχω κουραστεί με τα πολλά φίλερ ακόμη ευχάριστα την βλέπω τη σειρά. Απλά δεν αποκλείω του χρόνου κάποια φίλερ να τα περνάω στο fast forward.

Δημοσ.

Λεω και γω,θα το διαβασω ή δεν θα το διαβασω αυτο.Κλασσικη υπερασπιση...Δεν ειναι κριμα για τον αλλο που θα μπει που δεν ξερει τιποτα για τη σειρα,διοτι πολυ απλα δεν θα μπει κατευθειαν στο thread με την 7η σεζον!!!!!!!!!!!!!!Ημαρτον δηλαδη.

Δεν ειναι κλασσικη υπερασπιση ειναι η μονη λογικη προταση σε οποιον δεν του αρεσει κατι, εκτος αν ειναι μαζοχιστης.Ο αλλος φιλε μου δεν θα κατσει να ψαξει ενα σωρο σελιδες threats πισω για να βρει την πρωτη σεζον αλλα θα παει στην πιο προσφατη.Απλη λογικη.Εσυ ισως να εισαι ο μονος που οταν θελει να δει κατι, δεν θα μπει στην πρωτη σελιδα που του προσφερεται αυτο το κατι παρα θα ψαξει 10 σελιδες πισω ακομα και με το search.

Δεν υπαρχουν μονο παραπονα.Υπηρξαν και επαινοι νομιζω για μεμονωμενα επεισοδια.Οσο για τις αλλες σειρες,δεν μ'απασχολει καθολου.Εδω ειναι το νημα του Supernatural και γι'αυτο μιλαμε.Λιγο ακυρο αυτο που λες.

Δεν λεω να πεφτουν επαινοι.Απλα αυτη η γκρινια δεν μου αρεσει.

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν σου αρεσει.Ισως επρεπε να φτιαξεις ενα thread με μονο θετικα σχολεια για να γουσταρεις.Διοτι περι αυτου προκειται εν τελει.Η σειρα στις τελευταιες σεζον εχει πεσει αρα ειναι πιο λογικο ν'ακουγεται η γκρινια.Υπηρχαν καλα επεισοδια αλλα στο συνολο τους οι σεζον και τα story arcs πασχουν.Απλη κριτικη ειναι και ασε τι π@π@ριες περι μαζοχισμου.Ομως κανω εκκληση προς του συμφορουμιτες,μην πειτε αλλη κακη λεξη διοτι προς Θεου μη μπει κανενας και σχηματισει αρνητικη αποψη για τη σειρα. :mrgreen:

PS:Και να μπει καποιος στο νημα της 7ης,που επιμενω λαθος κανει διοτι πολυ απλα,τις τελευταιες δυο σελιδες να διαβασει μπορει καρασποιλεριαστει για ολες τις προηγουμενες σεζον,θα ρωτησει αν αξιζει η σειρα και ο καθενας θ'απαντουσε στο συνολο της τι πιστευε.Ασχετα αν η ερωτηση αυτη,θα επρεπε να διατυπωθει στο αναλογο Thread (πχ. 'Επιλογη σειρας' ή οπως λεγεται)και οχι σ'αυτο το thread.

Δημοσ.

auron, δεν μπορεις ρε φιλε να πεις για κοιλια γιατι κοιλια θα ηταν αν την εκανε στην 3η-4η σεζον

Ηταν μια σειρα υποδειγμα οπου 1<2<3<4<5, μια σειρα που ειχε σχεδιαστει επισημα οπως εχει δηλωσει ο Κριπκι για 5 σεζον και την ειχε παει τελεια

Ε, το παραπονο ειναι, τι διαολο αμοκ τους επιασε με 6η,7η,8η σεζον. Δεν ειχε και τρελα ratings να δικαιολογειται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...