Salvation Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 7η σεζόν στο Star. Σχετικά με αυτο, πώς πήρε το Star τοσο γρήγορα τη σέζον; Γιατί μια φορά θυμάμαι το εν λογω κανάλι έδειχνε μια ταινία και στο τέλος η ομάδα του υποτιτλισμου έβαλε το όνομα της. Λέω εγώ τώρα, υποθέσεις κάνω...
DKNI Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Kαι γω εμεινα μλκας χθες Δεν πρεπει να το εχει ξανακανει το Σταρ, να ειναι Up to date με την τρεχουσα σεζον Ισως εχει πολυ καλα νουμερα (γιατι εχω πετυχει 2 αφιερωματα τελευταια στον Ackles και τον Padalecki στα κουτσομπολιστικα του, αρα την προμοταρουν την σειρα οποτε υποθετω την βλεπει κοσμος)
viper2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 7η σεζόν στο Star. μναι εκανα ζαπινγκ και πετυχα λεβαιθαν και λεω "ας μπω να ρωτησω"
nikos21aek Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=saqNOk8Hjsg Στο επόμενο παίζει η Felicia Day!!! Εντάξει μάλλον πάει η δουλειά και για 8η και για 9η και για 10η σεζόν στο ίδιο στύλ με ένα χαλαρό main story και πολλά αυτοτελή επεισόδια.
john2gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εντάξει μάλλον πάει η δουλειά και για 8η και για 9η και για 10η σεζόν στο ίδιο στύλ με ένα χαλαρό main story και πολλά αυτοτελή επεισόδια. Yeap. Νομίζω από το επεισόδιο με τον Bobby έκανε μπαμ ότι δεν θα ήταν η τελευταία σεζόν. Οπότε επανερχόμαστε στα κλασικά Supernatural episodes (τύπου πρώτης σεζόν που για να βρουν τον κιτρινομάτη έκαναν 25 αιώνες)
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μακάρι να συνεχιστεί αλλα νομίζω οτι τα έχουν περάσει ολα τα υπερφυσικά , δεν εχει μεινει και τίποτα πια
imperium Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 7η σεζόν στο Star. τρελα!! εχει παρει σερι 5η,6η και 7η τωρα σημερα το 3ο επεισοδιο
speedy23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι να συνεχιστει ρε παιδια?Νισαφι πια!Μακαρι να τελειωναν την ιστορια με τους Λεβαθειαν φετος και να τη σταματαγαν.Αλλα οχι, εκει αρμεγμα κανονικο.Κριμα για τη σειρα ετσι οπως θα καταντησει(αν δεν εχει ηδη).
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και ομως, πρεπει να συνεχιστει Δεν γινεται να τελειωσει με αυτη την 6η και αυτη την 7η σεζον Ειναι αδικο για τις 5 προηγουμενες
auron12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι να συνεχιστει ρε παιδια?Νισαφι πια!Μακαρι να τελειωναν την ιστορια με τους Λεβαθειαν φετος και να τη σταματαγαν.Αλλα οχι, εκει αρμεγμα κανονικο.Κριμα για τη σειρα ετσι οπως θα καταντησει(αν δεν εχει ηδη). Τι αρμεγμα;Τηλεοπτικο προιον ειναι δεν σε αναγκαζει καποιος να το δεις.Απο την στιγμη που κανει νουμερα, την συνεχιζουν.Αλλωστε δεν υπαρχουν αλλες αξιολογες σειρες στον χωρο αυτον(φαντασια υπερφυσικο τρομος)
bnvdarklord Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και ομως, πρεπει να συνεχιστει Δεν γινεται να τελειωσει με αυτη την 6η και αυτη την 7η σεζον Ειναι αδικο για τις 5 προηγουμενες Ε ναι γιατι 5 πολύ καλές και 2 πολύ μετριες σεζόν ειναι χειρότερο από 5 πολύ καλές και 5 πολύ κακές.
DKNI Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ε ναι γιατι 5 πολύ καλές και 2 πολύ μετριες σεζόν ειναι χειρότερο από 5 πολύ καλές και 5 πολύ κακές. Εχμ, helloooo, εννοουσα να του δωσουν μια καλη αν γινεται Προφανως 5 καλες και 2 μαπα ειναι χειροτερες απο 6 καλες και 2 μαπα ακομα και αν αναμεσα στην 5η και στην 6η καλη εχουν παρευρεθει οι 2 μαπα Διαφωνεις?
bnvdarklord Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Οχι αλλα δεν ειμαι τόσο αισιόδοξος για τις επόμενες σεζόν.
speedy23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι αρμεγμα;Τηλεοπτικο προιον ειναι δεν σε αναγκαζει καποιος να το δεις.Απο την στιγμη που κανει νουμερα, την συνεχιζουν.Αλλωστε δεν υπαρχουν αλλες αξιολογες σειρες στον χωρο αυτον(φαντασια υπερφυσικο τρομος) Εκει κολλας εσυ?Αρμεγμα ειναι αυτο το feeling που βγαζει η σειρα τα τελευταια χρονια.Χαιρω πολυ,για το πως λειτουργουν τα Αμερικανικα δικτυα και κυριως τα μη συνδρομητικα.Συζητηση κανω για μια σειρα που μ'αρεσε παρα πολυ και δεν μ'αρεσει η πορεια που ακολουθει τα τελευταια 2 χρονια.Εκει με την Αποκαλυψη,και τον Σαμ να δεχεται να γινει host για τον Λουσιφερ ωστε να μπει στο κλουβι και ολες οι σκηνες που ακολουθησαν μετα,για μενα το Supernatural κορυφωθηκε και επρεπε να ειχε δοθει ενα καταλληλο τελος μια και καλη. Οχι αλλα δεν ειμαι τόσο αισιόδοξος για τις επόμενες σεζόν. Ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα