marios32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Επιτέλους μετά από τόσα επεισόδια ένα που δεν άφησε πίκρα στο τέλος αλλά ενθουσιασμό για το επόμενο
nicoc89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ρε παιδιά είδε κανεις σας στο τέλος που λεει στο επόμενο επεισόδιο και δείχνει σκηνές ειδα καλά? ηταν η σάπια απο το the ring?(οχι η ηθοποιός , σαν χαρακτήρας λεω) :blink:
nikos21aek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πριν τους Αγγλικούς έχει δύο Ελληνικούς πάλι.Η που δεν την παλεύουν ή που είναι πολύ πορωμένοι Διασκεδαστικό φίλερ χωρίς main story.Αλλά μου άρεσε. Βalls.
paranoid_gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Είχε την τύπισα που έμοιαζε με τον χαρακτήρα του Ring,σκοτωνόταν μόνο με κατάνα και την έβλεπες μόνο μεθυσμένος!!!Φυσικά και ήταν καλό!!!Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν μερικά επεισόδια κηνυγούσαν clown!!! Το θέμα ομως είναι οτι θέλουμε main story!!! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2012 από paranoid_gr
panos9553 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγακι....τελικα αυτη θα ειναι η τελευταια season ή θα βγει και 8η?
Spiros83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είχε την τύπισα που έμοιαζε με τον χαρακτήρα του Ring,σκοτωνόταν μόνο με κατάνα και την έβλεπες μόνο μεθυσμένος!!!Φυσικά και ήταν καλό!!!Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν μερικά επεισόδια κηνυγούσαν clown!!! Το θέμα ομως είναι οτι θέλουμε main story!!! Fixed...
Spiros83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αρκετά απογοητευτικό το τελευταίο επεισόδιο... 19ο επεισόδιο της σαιζόν και καμία εξέλιξη στο main story. Αναρωτιέμαι αν έχουν σκοπό ένα τόσο αδύναμο σενάριο να το τραβήξουν και στην επόμενη χρονιά.
nikos21aek Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εμένα μου άρεσε σαν επεισόδιο* αλλά για 19ο επεισόδιο όντως ήταν απογοητευτικό. Θα ήταν καλύτερο αυτό το επεισόδιο αν ήταν στη μέση της σεζόν. Ελπίζω να μην το συνεχίσουν μέχρι να σταματήσει να το βλέπει και ο τελευταίος. Έτσι όπως το πάνε δηλαδή βγάζουν παρομοίως άλλες 5 σεζόν. * επειδή είχαμε την επιστροφή του Μπόμπι.
Porg Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εγώ έχω μείνει στο 15ό, το βλέπω σχεδόν με το ζόρι πλέον "μήπως και" το φτιάξουν στη συνέχεια για το φινάλε
Doc1355 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Πιστεύω ότι έχει γίνει ιδιαίτερα βαρετό,κάτι πρέπει να γίνει με την σειρά!
Japan Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=saqNOk8Hjsg Στο επόμενο παίζει η Felicia Day!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα