computeras13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Κατάλαβε κανείς τι σκατά έγινε στο τελευταίο επισόδειο;! Πολύ εύκολα μου φαίνεται άρχησαν να σκοτώνουν και τους Λεβαϊθαν
nicoc89 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Κατάλαβε κανείς τι σκατά έγινε στο τελευταίο επισόδειο;! Πολύ εύκολα μου φαίνεται άρχησαν να σκοτώνουν και τους Λεβαϊθαν΄ οταν τους σκοτώσουν δεν πεθαίνουν ουσιαστικά , επανέρχονται.. γιαυτό εκείνος ο υπηρέτης της μανταμίτσας ειπε "δώστε μου το κεφάλι της να το φάω και έτσι δεν θα επιστρέψει" Πάντως με χαλάει που οι Λεβαϊθαν δεν έχουν κάποια εξαιρετική δύναμη...
computeras13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 οταν τους σκοτώσουν δεν πεθαίνουν ουσιαστικά , επανέρχονται.. γιαυτό εκείνος ο υπηρέτης της μανταμίτσας ειπε "δώστε μου το κεφάλι της να το φάω και έτσι δεν θα επιστρέψει" Πάντως με χαλάει που οι Λεβαϊθαν δεν έχουν κάποια εξαιρετική δύναμη... Δεν είναι αυτό που δεν κατάλαβα Αυτό το ξέρω ήδη! Με το θέμα του κέντρου θεραπίας καρκίνου εννοώ. Οτι είναι μπέρδεμα στην όλη ιστορία και γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο οι Λεβαϊθαν
Spiros83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Ρε μάγκες πότε και που χάθηκε το impala? Όλο κάτι διάφορα αυτοκίνητα κυκλοφορούν.
computeras13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Είχαν πει οτι πρέπει να αλλάξουν συνήθειες για να μην τους εντοπίζουν οι γλυτσιάριδες πριν λίγα επεισόδια. Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα σε ποιό
Pantelthekiller Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Σάββατο πρωί πάω σε ένα φιλαράκι σπίτι του να πάρω κάτι. Μπαίνω στο δωμάτιο και βλέπω την σκηνή : που κάνει η τύπισσα σουτ στον τύπο με το χέρι της... Του λέω ρε troll τι σκ@t@ σειρά κατέβασες πάλι...30 σειρές βλέπεις-βλέπουμε φέτος και κατέβασες καινούρια? Όχι μου λέει είναι το supernatural! Τον κοιτάω με ύφος `` ναι καλά και μετά σκάσανε οι εξωγήινοι``και του λέω: κόψε τον ατμό γιατί σε χαλάει... Μόλις προχωράει πιο κάτω η σειρά και βλέπω ότι όντως είναι το supernatural,μου πέσανε τα αφτιά!!! Ποσο ξεφτίλα μπορεί να αντέξει μια σειρά? εγώ το είχα σταματήσει από το επεισόδιο που σκοτώσανε τον bobby Για να μην νομίζετε ότι δεν το γουστάρω το supernatural,έχω να σας πω ότι έχω δει τις πρώτες 5 season πάνω από 5-6 φορες έκαστος και έχω αγοράσει το βιβλίο Supernatural που έχει βγάλει ο david reed που είναι ουσιαστικά συμβουλές-οδηγός του bobby singer για το πως να σκοτώσεις(κυνηγήσεις) τέρατα!!
nikos21aek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πολύ καλό το επεισόδιο σήμερα αλλά πάλι δημιουργεί μεγάλη απορία.Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε όπως και πέρυσι επεισόδιο στο τέλος που θα ενώνει τα κομμάτια του πάζλ. Btw τι κάνουν τα παλικάρια που μεταφράζουν;Μπήκα να βρώ αγγλικούς και μόνο 4 ελληνικούς για όλες τις εκδόσεις.lol
Pantelthekiller Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μονο φέτος γίνετε αυτό με τους υπότιτλους της συγκεκριμένης σειράς...μέχρι πέρυσι έπρεπε να περιμένεις μέχρι το απόγευμα και βάλε...μάλλον καταλάβανε το τέλος και είπανε να το κάνουν πιο ευχάριστα φέτος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 we speak england very bestest, δεν χρειαζόμαστε υπότιτλους
kabamaru21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μονο και μονο που ειχε Cass ηταν γαματο το επισοδειο. Η meg πρεπει να κοψει την μασα ομως
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Η meg πρεπει να κοψει την μασα ομως 2nd chin ftw!
firewalker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πολύ ωραίο επεισόδιο. Υπότιτλοι στο addicted βγαίνουν πρώτα.
speedy23 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Η meg πρεπει να κοψει την μασα ομως Ψιλοτρομαξα οταν την ειδα.Εχει δικιο ο Thresh,για το μαγουλο Ευπροσδεκτη η παρουσια του Κας,κυλησε πιο ευκολα το επεισοδιο.
john2gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μονο και μονο που ειχε Cass ηταν γαματο το επισοδειο. Η meg πρεπει να κοψει την μασα ομως +1. Τρώμε meg τρώμε; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα