Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 16 Μαρτη το 16ο? στο imdb λέει για 9 Μαρτίου, αλλά και πάλι λογικό δεν είναι? 8 ακόμα επεισόδια με season μέχρι τα τέλη Μαίου, πως θα τους φτάσουν μέχρι το τέλος αν δεν πηδάνε βδομάδες?
anthony_88 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ξεκινησε σαν μια σειρα σαν ολες τις αλλες. Στις σεζον 3-4-5 εκτοξευτηκε σε επιπεδα που θα ζηλευαν πολλες αλλες σειρες αλλα του επεσε μαλλον βαρυ. Πλεον νομιζω οτι χανει το ενδιαφερον του και ειδικα το τελευταιο επεισοδιο, μου φανηκε μεγαλο πισωγυρισμα. Περιμενα ο δαιμονας να πει δυο λογια για Κραουλι και συμμαχια εναντια στους Λεβ, ετσι για να θυμηθουμε οτι υπαρχει και μια μυθλογια αλλα τζιφος.
nikos21aek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μην τυχόν και σκοτώσουν τους Λεβιάθαν σε ένα επεισόδιο και μετά μας το γυρίσει σαν main story ότι είναι ο Λούσιφερ στο κεφάλι του Σαμ όπως έγινε πέρυσι με την Έυα.
eu@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 στο imdb λέει για 9 Μαρτίου, αλλά και πάλι λογικό δεν είναι? 8 ακόμα επεισόδια με season μέχρι τα τέλη Μαίου, πως θα τους φτάσουν μέχρι το τέλος αν δεν πηδάνε βδομάδες? κ εγω για 9 ήξερα αλλα ειδα ενα 16/3 σ'ενα blog! πφφφφφφ αν ειναι ετσι,εχουμε 25 μερες ακόμη!
star12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 θα ακουστει ισως λιγο χαζη ερωτηση αλλα βλεπω τα επ του σταρ που λενε διαρκως δαιμονοι και αγγελοι στον σαμ και ντιν πως πρεπει να πουνε ναι στο λουσιφερ η μαικλ για τους κυριευσουν ας το πουμε.το ιδιο ειχε γινει και με τον κας οταν πηρε το σωμα του φουκαρα λολ αλλα ολο αυτο το καιρο ολοι αυτοι οι αγγελοι και κυριως δαιμονες που μπαινουν στα σωματα των αλλων χωρις την θεληση τους πως γινεται αυτο αν και καλα επικρατει ο νομος να πρεπει ο <<ιδιοκτητησ>> να πει το ναι για να τον καταβαλει ο αλλος..γιατι δεν θα μπορουσε ο λουσιφερ να κυριευε τον σαμ ετσι απλα.τι τον εμποδιζει...λιγο κουλο μου φενεται αυτο... και αλλη μια ερ για τον τωρινο κυκλο.στο τελος του τωρινου κυκλου επεισοδιου τελικα ο λουσιφερ αν καταλαβα καλα δεν ηταν πλεον παραισθηση;;
DKNI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Απόψε είχαμε "Oh Death" στο Star! Eπικες στιγμες, επικα επεισοδια. Η κινηση που απλα ξεσκονιζεται ο Θανατος και πεθαινει ο τυπος ηταν μεγιστοτιτανια, το ιδιο και ο διαλογος με τον Ντιν οπου τον αφηνει μλκα "Και ο Θεος θα πεθανει καποια στιγμη" Και αυτοι οι βλαμμενοι του Star απο την Τριτη δειχνουν 6ο κυκλο, ετσι, για να χαλασουν τις καλες εντυπωσεις σε οσους δεν ξερουν @star12 Τα συγκεκριμενα δοχεια, του Μιχαηλ και του Λουσιφερ πρεπει να πουν "ναι" γιατι ειναι super δοχεια. Eξαλλου ο Λουσιφερ ειναι εκπτωτος αγγελος, δεν ειναι δαιμονας Οι δαιμονες μπαινουν μεσα απροσκλητοι, οι αγγελοι οχι (δεν λεει πουθενα οτι τα vessels των αλλων αγγελων δεν ειπαν "ναι")
paris.gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Δυστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με όσους κραζουν τις 2 τελευταίες σεζόν. Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα με κανένα σχέδιο. Και για να είμαι ειλικρινής το ξενερωμα άρχισε από το φινάλε της 5ης. Αντί να γίνει μια επική μάχη μεταξύ των δύο αδερφών ή τουλάχιστον να τελειώσει με την προσμονή της μάχης απλά άνοιξε μια τρύπα και κατάπιε τον Σαμ κτλ. ΟΚ είπα στην 6η θα γυρίσει ο Σαμ σαν Εωσφορος και θα γίνει χαμός αλλά δυστυχώς γύρισε χωρίς ψυχή κτλ. Δηλαδή μπούρδες. Ομοιως και με την Μητέρα, το καθαρτηριο, τους Λεβιθιαν ή Λεβαιθαν κτλ. Ότι να ναι. Ειλικρινά βλέποντας την μυθολογία μέχρι την 5η και το πως την παρουσίασαν σε σχέση με τις επόμενες σεζόν πραγματικα με πιάνει κατάθλιψη για την κατάντια της σειράς. Εδώ δείξανε μέχρι και την Τινκερμπελ να επιτιθεται στον Σαμ και να πεθαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων!
DKNI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν μπορει να γινει συγκριση 1-5 και 6-7 Γιατι απλα το 1-5 σχεδιαστηκε εξαρχης και ηταν καθορισμενο για 5 σεζον, το 6-7 αποφασιστηκε αφου τελειωσε το 1-5 και ειναι η παπαρα με το ψωμι αφου εχεις φαει την ομελετα. Απλα τρως τηγανητα λαδια και δεν θες να παραδεχτεις οτι τελειωσε.
paris.gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αφού το 1-5 ήταν προσχεδιασμένο και αφού αποφάσισαν να το συνεχίσουν γιατί δεν έχτισαν πάνω σε μια τελική μάχη Σαμ - Ντιν; Για εμένα αυτή ήταν η μεγάλη απογοήτευση. Ότι μας προετοίμασαν για αυτή την μάχη και τελικά δεν έγινε τίποτα. Τέσπα. Είναι τουλάχιστον η 7η η τελευταία σεζόν;
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλά εντάξει μην κάνετε σαν τις χήρες όλοι.Έχει πέσει σε σχέση με τις 5 πρώτες αλλά ακόμη μια χαρά βλέπεται.Εμένα τουλάχιστον το φετινό στόρι μια χαρά με κρατάει.Αν δεν είχαν και τόσες διακοπές..
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Και αυτό και ψιλομάπα το επεισόδιο.Περίμενα κάτι καλύτερο μετά από τόσες μέρες χωρίς επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα