DKNI Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος ειπε μια χαρα την 6η σεζον? Εσυ το λες, για μενα μαπα ηταν η 6η και το ελεγα απο την αρχη
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο και συγκινητικό πάντως το τελευταίο επεισόδιο. Απο τα λίγα που πραγματικά μου άρεσαν στην 7η σεζόν. Μακάρι να μην γίνει αυτό που φαίνεται οτι γίνεται..
Doc1355 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ για την 7η season ένα έχω να πω..να δείξω μάλλον http://www.youtube.com/watch?v=ogVilISTTKY
eu@ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο και συγκινητικό πάντως το τελευταίο επεισόδιο. Απο τα λίγα που πραγματικά μου άρεσαν στην 7η σεζόν. πωπω κ γω συγκινηθηκα πολυ εκει με την τελευταια του αναμνηση ...να ναι καλά η σοφτεξ
kanivalos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει, οι δυο τελευταιες σαιζον ηταν πολυ μετριες. Απλα μας ειχε συνηθησει καθε χρονο να γινεται και καλυτερο και μας κακοφανηκε. Αν τελειωνε στην 5η θα ηταν επικη σειρα. Παρολαυτα αγαπαμε supernatural και θα το βλεπουμε μεχρι να σταματησει
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ασχετο, βλεπει κανεις στο Σταρ τις επαναληψεις των πρωτων σεζον? Ξεκινησα για χαβαλε και κολλησα εδω και κανα διμηνο, χτες τελειωσε ο 3ος κυκλος Μλκα, ενταξει, σαν να συγκρινεις τον Παναθηναικο του Διαμαντιδη με τον Παναθηναικο του Σκροπολιθα.
kabamaru21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και εγω μαζι σου. Σημερα πρωτο επεισόδιο 4 κυκλου ΥΕΑΑΑΑΑΗ
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το Σταρ το εδειχνε και παλιοτερα, θυμαται κανεις που εχει μεινει (αν ειχαν αγορασει 4ο και 5ο) Γιατι ειναι ακριβως την ωρα που κοιμαμαι και τι καλυτερο απο το να κοιμασαι με τους πρωτους κυκλους Supernatural
paranoid_gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 4η σεζόν σίγουρα γτ θυμάμαι ότι είχα δει ότι είχα πετύχει το τελευταίο επεισόδιο και περίμενα την άλλη μέρα να δω το 1ο της 5ης και είχε Nip/Tuck την ίδια ώρα.
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Χθες βράδυ είχε αυτό που φοβόταν υπερβολικά ο Ντιν. Έλιωσα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 eye of the tiger! fuck yeah!!!
DKNI Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ΟΧΙ!!!! Ειχε προχθες - Τεταρτη - αυτο με το βιντεακι στο τελος που τραγουδαει ο Εκλς το Eye of the Tiger? Οχι ρε γαμωτο, ενα επεισοδιο εχασα και ειχε το καλυτερο βιντεακι εβερ Χθες ειχε αυτο με το Χαλογουιν, ενα απο τα πιο κομβικα επεισοδια που αρχιζουμε να παιρνουμε πρεφα οτι οι αγγελοι ειναι μεγαλοι κοπανοι, οτι ο Ντιν εχει παρα πολυ σημαντικη αποστολη και που ο Σαμ αρχιζει να ξαναχρησιμοποιει τις δυναμεις του Δεν μπορω να πιστεψω πως εχει καταντησει ετσι φετος αυτο το επος
mitsosbmx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 eye of the tiger! fuck yeah!!! http://www.youtube.com/watch?v=Cb3G5Qj_Lo8 δεν πιστευα στα ματια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα