Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πνίξει το πόνο του στην αγκαλιά του Κάς όταν και αφού επανέλθει :ρ

I have to touch it λέμε :P

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα πνίξει το πόνο του στην αγκαλιά του Κάς όταν και αφού επανέλθει :ρ

Νομιζω οτι το εχουν κανει σαφες πως

ξαναφερνουν τον ηθοποιο, ΟΧΙ τον χαρακτηρα του Κας

Δημοσ.

ναι το ξερω!

του Μισα τότε,κανω την διορθωση :P

Δημοσ.

Ισως επιστρέψει σαν "δοχείο" με αναμνήσεις του τι έχει γίνει και βοηθήσει κάπου..λέω εγώ τώρα..!

Δημοσ.

εγω βρηκα αυτο:

Misha Collins : "Mπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο χαρακτήρας του Κας θα επιστρέψει στο Supernatural. Δεν πρέπει να πω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά θα σας πω αυτό : ο χαρακτήρας επιστρέφει και έχει κάπως αλλάξει. Δεν θα σας τα πω όλα, αλλά σας λέω ότι ο νέος Κάστιελ δεν φοράει πλέον εσώρουχα."

Δημοσ.

εγω βρηκα αυτο:

Misha Collins : "Mπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο χαρακτήρας του Κας θα επιστρέψει στο Supernatural. Δεν πρέπει να πω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά θα σας πω αυτό : ο χαρακτήρας επιστρέφει και έχει κάπως αλλάξει. Δεν θα σας τα πω όλα, αλλά σας λέω ότι ο νέος Κάστιελ δεν φοράει πλέον εσώρουχα."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε ζώον θα επιστρέψει ωρέ; :P

Δημοσ.

Παιδιά η σειρά πλέονμ δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το ένα επεισόδιο πιο βαρετό και ανιαρό απο το άλλο... Μάλλον πρέπει να την παρατήσουμε... Κρίμα

Δημοσ.

Παιδιά η σειρά πλέονμ δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το ένα επεισόδιο πιο βαρετό και ανιαρό απο το άλλο... Μάλλον πρέπει να την παρατήσουμε... Κρίμα

Όταν έχεις δει σχεδόν 7 σεζόν, μου ακούγετε κουφό να παρατήσεις μια σειρά. Πρέπει να είναι πολύ χάλια, που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τη συγκεκριμένη σειρά...

Δημοσ.

Συμφωνω οτι εχει γινει ψιλο-μαπα, ως χοντρο-μαπα αλλα ειναι λιγο αστειο το "πρεπει να την παρατησουμε"

Πρωτον, τα μονα ΠΡΕΠΕΙ ειναι ο θανατος και οι φοροι

Δευτερον, δεν υπαρχει παρατησουμε, υπαρχει "παραταω". Οποιος θελει, παραταει μια σειρα

και τριτον, οχι για τον RottenLungs γιατι μπορει οντως να το παρατησει, απλα με αφορμη το ποστ του, ειναι αστειο να λες "θα παρατησω" μια σειρα και μετα απο 1 βδομαδα τσουπ, παλι στο τοπικ της

Εγω προσωπικα μια σειρα ειπα θα παρατησω, απο οσες εβλεπα, το Heroes, οντως το εκοψα και δεν εμπαινα στο τοπικ καθε βδομαδα να γκρινιαξω

Δημοσ.

Συμφωνω ..

off topic

Μα το θέμα δεν είναι αυτό!Εσύ λες ότι δεν σου αρέσει αλλά εξηγείς και τι ακριβώς δεν σου αρέσει και κάνουμε και κουβέντα.Αυτό έλειπε να είσαι και υποχρεωμένος να σου αρέσει.Τώρα επειδή ο άλλος μπήκε να τρολάρει έγω έχω μπεί ήδη 3 φορές στο τόπικ περιμένοντας να διαβάσω κάτι που αφορά τη σειρά και διαβάζω κάτι που αφορά το προηγούμενο πόστ.Και γίνεται σε όλες τις σειρές αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που είχα φάει άσχημο κόλλημα και με το που άρχισα να βλέπω τον νέο κύκλο έχασα το ενδιαφέρον μου. Δεν ξέρω τι έχουνε πάθει, αν άλλαξαν οι σεναριογράφοι πχ αλλά η σειρά έγινε απίστευτα βαρετή. Προτιμώ να δω Buffy από τον τελευταίο κύκλο Supernatural :D

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα επεισόδια. Τα ίδια βέβαια λέγατε και για την 6η και μια χαρά season ήταν. Μήπως το ότι μάθατε ότι έπρεπε να είχε τελειώσει η σειρά σας έχει κάνει προκατειλημμένους; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...