Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το επεισοδειο ηταν πολυ καλο και touching αν και θελω ακομα να πιστευω

πως ο μπομπι θα επανερθει κατα καπιο τροπο οπως εγινε με τον σαμ και μετα με τον ντιν.Γιατι δεν εδειξαν ακριβως τους γιατρους να λενε πεθανε απλως ετρεχαν για να τον επαναφερουν,και στο τελος οταν ο μπομπι ειδε τον σαμ και ντιν να εξαφανιζονται ο χαρος τον ειπε ακομα θελεις να μεινεις εδω σαν φαντασμα η να προχωρισεις κοινως στην αλλη πλευρα και αυτος δεν απαντησε και ετσι τελιωσε.που αυτο κατι σημαινει.

δεν ειναι σειρα που θα πεθανει καπιος και αυτο ηταν .οπως εγινε με τον κας σιγουρα και αυτος θα επανελθει.

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί δεν μιλάει κανένας;

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΟΜΠΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?????????????

Και τι να πει κανεις ρε φιλε :/

Πάντως δεν φαίνεται (μέχρι 2.12.11) ότι είναι η τελευταία χρονια της σειράς.

Εγώ επίσημα ξενέρωσα από το τελευταίο επεισόδιο...

Τέλος δυστυχώς για εμενα μια από της αγαπημένες μου σειρές :fear:

R.I.P.

cancel.png[/center]

Δημοσ.

Πως ο Ρουφους βοηθησε τον Bobby? Αν ολα ηταν στο μυαλο του, πως η αναμνηση του Ρουφους του ειπε για τις πορτες κτλ Υποτιθεται οτι ο Bobby "επαιζε" με οτι Info ειχε διαθεσιμα, ειτε κρυμμενα ειτε φανερα. Αλλα η Μεθοδος Ρουφους για να βγει απο near death experience δεν ηταν στην database του Μπομπυ, αρα ποτς γκενεν αυτου?

Δημοσ.

Πως ο Ρουφους βοηθησε τον Bobby? Αν ολα ηταν στο μυαλο του, πως η αναμνηση του Ρουφους του ειπε για τις πορτες κτλ Υποτιθεται οτι ο Bobby "επαιζε" με οτι Info ειχε διαθεσιμα, ειτε κρυμμενα ειτε φανερα. Αλλα η Μεθοδος Ρουφους για να βγει απο near death experience δεν ηταν στην database του Μπομπυ, αρα ποτς γκενεν αυτου?

Λογικά θα του είχε πεί αργότερα,απλά μέχρι την ανάμνηση που τον συναντάει δεν του είχε πεί.

Δημοσ.

Δεν φανηκε κατι τετοιο, εξαλλου η χρονικη στιγμη των αναμνησεων δεν ητανκριτηριο

Νομιζω οτι ειναι bug του σεναριου

Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως το ηξερε σαν γνώση ο Μπόμπυ, αλλα απλά ηθελε να το αποφύγει. Οπως το δα εγώ, ο Ρουφους ήταν η λογική πλευρά του Μπόμπυ και ο Μπόμπυ η συναισθηματική πλευρά του, η οποία ηθελε να αποφύγει να δει την ανάμνηση αυτή.

Δημοσ.

Εμ...δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση, αλλα ο Jim Beaver επιασε δουλεια σε ενα αλλο show για το FX

Δεν ξερω αν εχει γυρισει ολα του τα επεισοδια (αμφιβαλλω) αλλα You can do the math....

Δημοσ.

Εμ...δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση, αλλα ο Jim Beaver επιασε δουλεια σε ενα αλλο show για το FX

Δεν ξερω αν εχει γυρισει ολα του τα επεισοδια (αμφιβαλλω) αλλα You can do the math....

so,θα τον πεθανουνε!

Δημοσ.

Θα πέσει σε κατάθλιψη ο Dean :P

θα πνίξει το πόνο του στην αγκαλιά του Κάς όταν και αφού επανέλθει :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...