john2gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 χρειαζεται ενας Κας! "The Kastiel you knew, is gone" δασδασδασδασδσα
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 "The Kastiel you knew, is gone" δασδασδασδασδσα χαχαχα εστω!ας ερθει ως God!
mitsosbmx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ξερετε ποτε βγαινει εχω κολλησει το fb και ακομα δεν βλεπω να εχει ανεβει
mitsosbmx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 σοβαρα?γνωριζουμε λογο?ειδα ουτε fringe/chuck βγηκανε
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Είναι από αυτά τα Σάββατα που ξυπνάς και πας να κατεβάσεις supernatural και δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή είναι midseason finale.Απλά ενημερωτικά το επόμενο μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στις 6 Ιανουαρίου.
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Είναι από αυτά τα Σάββατα που ξυπνάς και πας να κατεβάσεις supernatural και δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή είναι midseason finale.Απλά ενημερωτικά το επόμενο μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στις 6 Ιανουαρίου. ααααααα ενα μηνα χωρις????????????? νομιζα 2 βδομαδες θα εκανε να βγει! πφφφφφφφ
mitsosbmx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Είναι από αυτά τα Σάββατα που ξυπνάς και πας να κατεβάσεις supernatural και δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή είναι midseason finale.Απλά ενημερωτικά το επόμενο μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στις 6 Ιανουαρίου. εκανες ζημια στην ψυχολογια μου τωρα.
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 εκανες ζημια στην ψυχολογια μου τωρα. θα παιρνουμε τη δοση μας μεσω youtube
nikos21aek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Get used to it.Τελευταία σεζόν θα είναι άμα σκοτώσουν τον Μπόμπι.
eu@ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Get used to it.Τελευταία σεζόν θα είναι άμα σκοτώσουν τον Μπόμπι. τελικά θα ναι τελευταία ή οχι? οι απόψεις διιστανται :/
Salvation Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν μιλάει κανένας; ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΠΟΜΠΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?????????????
nikos21aek Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πω πολύ δυνατό το επεισόδιο. Άντε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.Σίγουρα τελευταία σεζόν.Εν τω μεταξύ πολύ νωρίς δεν τον σκοτώσαν;Ο μόνος τρόπος για να τελειώσουν την σεζόν χωρίς Μπόμπι είναι να δείξουν άλλα 12 main story επεισόδια.Τι φίλερ να δείξεις μετά από αυτό που έγινε;Δύσκολο.Πολύ καλή και η σκηνή του Ντίν με τον Ντίκ.
Spiros83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ δυνατό επεισόδιο... Πολύ ωραίο finale για έναν απίστευτα συμπαθητικό χαρακτήρα... Συμφωνώ με τον Νίκο, έχουν ξεπαστρέψει πολύ κόσμο και δε βγαίνει νέα season εκτός κι αν βγουν νέοι χαρακτήρες στο προσκήνιο. Κρίμα. Ήταν συγκηνιτικό πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα