Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι από αυτά τα Σάββατα που ξυπνάς και πας να κατεβάσεις supernatural και δεν έχει.:-)

Δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή είναι midseason finale.Απλά ενημερωτικά το επόμενο μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στις 6 Ιανουαρίου.:P

Δημοσ.

Είναι από αυτά τα Σάββατα που ξυπνάς και πας να κατεβάσεις supernatural και δεν έχει.:-)

Δεν ξέρω γιατί μάλλον επειδή είναι midseason finale.Απλά ενημερωτικά το επόμενο μετά τις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στις 6 Ιανουαρίου.:P

ααααααα :shock: ενα μηνα χωρις????????????? νομιζα 2 βδομαδες θα εκανε να βγει! πφφφφφφφ :-( :-( :-(

Δημοσ.

εκανες ζημια στην ψυχολογια μου τωρα.

Δημοσ.

Get used to it.Τελευταία σεζόν θα είναι άμα σκοτώσουν τον Μπόμπι.

τελικά θα ναι τελευταία ή οχι? οι απόψεις διιστανται :/

Δημοσ.

Πω πολύ δυνατό το επεισόδιο.

Άντε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.Σίγουρα τελευταία σεζόν.Εν τω μεταξύ πολύ νωρίς δεν τον σκοτώσαν;Ο μόνος τρόπος για να τελειώσουν την σεζόν χωρίς Μπόμπι είναι να δείξουν άλλα 12 main story επεισόδια.Τι φίλερ να δείξεις μετά από αυτό που έγινε;Δύσκολο.Πολύ καλή και η σκηνή του Ντίν με τον Ντίκ.

Δημοσ.

Πολύ δυνατό επεισόδιο...

Πολύ ωραίο

finale για έναν απίστευτα συμπαθητικό χαρακτήρα... Συμφωνώ με τον Νίκο, έχουν ξεπαστρέψει πολύ κόσμο και δε βγαίνει νέα season εκτός κι αν βγουν νέοι χαρακτήρες στο προσκήνιο. Κρίμα.

Ήταν συγκηνιτικό πάντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...