Προς το περιεχόμενο

Gigabyte 9800GTX προβλημα!

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα που λετε πριν λιγο καιρο μια 32" τηλεωραση και ειπα να δοκιμασω κανα παιχνιδακι απο τον υπολογιστη να δω πως φαινεται.Με το συστημα τησ υπογραφης μου αλλα με καρτα γραφικων 9800GTX.παντα σε στοκ καταστασεις γιατι απο την θερμοκρασια ανεβαζε στροφες και ξυπνουσα την γειτονησα!τελος παντων ανοιγω Crysis2 ολα καλα (για 9800GTX παντα ετσι :D)και εκει που επεζα freezαρει η οθονη..χωρις καποιο προηδοποιητικο(το σκοτωσα!....)λεω κανα μικρο freeze θα ειναι το εχει ξανακανει παλιο cpu εχω...πιανω να δω ενα mail στο iphone..αντε κανε και ενα update απο το appstore..ξεχνιεμαι και περναν 15-20 λεπτα και το pc ακομα κολημενο εκει..κανω Restart ΤΙΠΟΤΑ ! δεν ποσταρε..κανω Reset το Bios να πανε ολα default...τιποτα...ενω ακουγετε κανονικα η καρτα να ειναι σε λειτουργια κανενα σημα στην οθονη..και πισω στα pci σλοτ εχω κατι λαμπακια για να βλεπεις τα error..τωρα δεν θυμαμε πιο ηταν κοκκινο τοτε..αλλα ειχε σχεση με την 9800gtx!οταν αλαγα σε gt430 ολα δουλεβαν οκ με την 9800gtx τιποτα..τι μπορει να εγινε??ενω περνει ρευματα και δουλευει κανονικα το ανεμιστιρακι..και δεν διχνει κοκκινο το λαμπακι τησ 9800gtx

Δημοσ.

Δυστυχως, ειδικά από την στιγμή που άλλη καρτα δουλεύει κανονικά στο σύστημα, bye bye 9800GTX ... να ζήσουμε να σε θυμόμαστε...

Την είχες καθαρίσει ποτε? τις θερμοκρασίες της τις τσέκαρες ποτε??

Δημοσ.
:( ηταν η αγαπημενη μου..τι αγαπουσα την περιπιομουνα την ειχα στα οπα οπα..συχνο ταισμα με καθαρο αερα απο κονφλερ για να φεβγουν οι σκονες.. :( τωρα απο θερμοκρασιεσ απ οσο θυμαμε idle πηγαινε 55-60 με δικο μου fan προφιλ γυρο στο 85-90% και full load επιανε 80...και στα τελευταια τησ 82+ απ οσο θυμαμε...ουτα στα πολλα OC την ειχα ουτε ρευματα...τη να πω..ζωη σε χαρη της..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...