Προς το περιεχόμενο

Ο σκληρος λεει 7gb ελευθερα ενω εχει 100gb ελευθερα

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....

Εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο seagate freeagent desktop χωριτικοτιτας 320gb...

Τις προαλες εσβισα καμια 50αρα γιγα και μετα τα εσβισα και απο τον καδο ανακυκλοσης... Τα ελευθερα γιγα εμειναν 60κατι.. Δεν εδωσα σιμασια.. Μετα απο καμια βδομαδα τον γεμισα.. Μετα τα διαγραφω και μου λεει 7 γιγα ελευθερα.... Ειναι ετοιμος να παιθανει ή απλα θελει format???

Δημοσ.

Πατάς Win+R, γράφεις cmd στο παραθυράκι που ανοίγει, enter, γράφεις chkdsk X: , όπου X το γράμμα του εξωτερικού σου σκληρού.

Δημοσ.

Και εσύ από που το ξέρεις ότι έχει 100GB ελεύθερα αφού σου λέει ότι έχει 7GB;

(Scandisk κάνεις με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του δίσκου ιδιότητες->εργαλεία->έλεγχος σφαλμάτων,μην το κάνεις όμως ακόμα κάτσε να δούμε πρώτα τι γίνεται)

Δημοσ.

Εχω αρχησει την μετακινιση των αρχειων μου απο τον εξωτερικο στον εσωτερικο για να κανω format... Δεν λεω να το σταματησω για να μην τα μπερδεψω.. μολις τελιωσει να κανω scandisk, ή να κανω format???

Δημοσ.

Υπαρχει τελικα περιπτοση να ειναι ετιμοθανατος και να τον αποτελιωσω???

Επισης τι ειναι καλητερο για μολις τελίωσει η αντιγραφη??? Να το κανω NTFS η FAT32???

Δημοσ.

Επισης τι ειναι καλητερο για μολις τελίωσει η αντιγραφη??? Να το κανω NTFS η FAT32???

Ntfs

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

Δημοσ.

Όχι δεν παίζει τέτοια περίπτωση όταν δηλαδή θα τον κανείς scandisk να χαλάσει.

NTFS κάντο αφού μιλάμε για εξωτερικό δίσκο

Δημοσ.

Δεν ελεγα για scandisk.. Γενικα αν ειναι ετοιμος να πεθανει.... Τελικα ειναι οκ τωρα.. Μολις τον εκανα format και ειναι οκ.. Ευχαριστω οσους ενδιαφερθικαν και βοηθισαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...