costasmarkoglou Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλησπερα! Ενδιαφερομαι για την αγορα ενός Home Cinema. Κατά προτιμηση θα ηθελα να είναι με Blu-ray(αν πηγαινουν υπερβολικα ακριβα δε θελω μιας και εχω Playstation 3) και με ηχεια 5,1 ή 7.1. Εχω τηλεροαση Sony Bravia οποτε ισως η αγορα ενός Home Cinema Sony να είναι σωστη επιλογη εσεις θα μου πειτε…Βασικα αυτό που θελω από πλευρας συνδεσιμοτητας είναι τα εξης: 1) Θελω να συνδεεται με την τηλεοραση Bravia που εχω ώστε να μπορω να μεταφερω τον ηχο εκει 2) Θελω να μπορω να στειλω τον ηχο στο ηχοσυστημα και απο τη Nova που εχω συνδεδεμενη με SCART στην τηλεοραση 3) Θα ηθελα επισης αν γινεται να μεταφερω και τον ηχο από το Playstation 3 μου(το οποιο εχω συνδεδεμενο με HDMI στην τηλεοραση) στο Home Cinema. 4) Τέλος εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση μεσω HDMI, έτσι ώστε ότι βλεπω και ακουω στον υπολογιστη να μεταφερεται στην εικονα και τα ηχεια της τηλεορασης. Οποτε θα ηθελα οπωσδηποτε να μεταφερω τον ηχο από το PC στο ηχοσυστημα. Αυτές είναι οι «λιγες» απαιτησεις που εχω. Καμμια προταση? Χρηματα μεχρι καμμια 400αρα δινω. Ευχαριστω εκ των προτερων!! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.skroutz.gr/s/93084/Sony-HT-DDWG800.html Το εχω ξαναπροτεινει ,το εχω , το θεωρω προσωπικα αξιοπρεπες και δεν το βαζω γιατι ειναι sony .Ειναι προταση αυστηρα στα 400 Ε , στο οποιο budget μαλλον προς all in one συστηματα θα κοιταξεις ,δεν νομιζω να φθανουν για να αγορασεις ''κομματια'' , εκτος αν το ανεβασεις , βρεις καποια προσφορα η ψαξεις στα μεταχειρισμενα (χωρις απαραιτητα να εχεις κερδος , ειδικα αν αυτο που αγορασεις καινουργιο στοιχιζει το ιδιο ).Αν εχεις playstasion δεν βλεπω το λογο να αγορασεις αλλο player . Ηχο απο την τηλεοραση θα παρεις αν την συνδεσεις στον ενισχυτη με μια οπτικη ινα (εχει φανταζομαι η bravia υποδοχη optical out ).Οσο για τις υπολοιπες συσκευες , θα παρεις ηχο και εικονα συνδεοντας τις στον ενισχυτη με hdmi (σε καποια απο τις εισοδους του,ενω η εξοδο hdmi θα συνδεθει με την τv), η οπου δεν ειναι εφικτο , κατευθειαν στην tv για εικονα και συνδεση ειτε optical , ειτε coaxial στον ενισχυτη για ηχο. Το κουτι της nova τι υποδοχες εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 1) χρειαζεσαι εναν ενισχυτη AV οπου θα μπορει να στελνει ηχο και εικονα απο την hdmi του. (προσοχη, καποια παλαιοτερα μοντελα δεν περνούν ηχο και εικονα ταυτοχρονα) 2) καλο ειναι ο ενισχυτης να ειναι απο τα νεα μοντελα ωστε να υποστηριζει και τα φορμα ηχου απο το blueray dd hd κλπ. οσον αφορα τις υπολοιπες εισοδους -εξοδους ηχου απο και προς αυτον για τις υπολοιπες συσκευες, δεν θα εχεις προβλημα γιατι θα εχει συγουρα οπτικες και coaxial αρκετες ωστε να δωσεις ηχο απο διαφορες πηγες. Δυστυχως, τα 400 ευρω ειναι λιγα αν συνιπολογισουμε και το κοστος των ηχειων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costasmarkoglou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν έχω προβλημα να παω σε υψηλοτερη τιμη αρκει να βρω 100% κατι που να με καλυπτει.. Οποτε οπως καταλαβα πρεπει οπωσδηποτε να βρω κατι με 3 εισόδους HDMI για αυτα που θέλω...Τα Sony Θεωρούνται απο τα καλύτερα ετσι? bluestack καποια αλλη επιλογη εχεις να μου προτεινεις? Και ας ειναι 100-200 ευρω πιο ακριβη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν έχω προβλημα να παω σε υψηλοτερη τιμη αρκει να βρω 100% κατι που να με καλυπτει.. Οποτε οπως καταλαβα πρεπει οπωσδηποτε να βρω κατι με 3 εισόδους HDMI για αυτα που θέλω...Τα Sony Θεωρούνται απο τα καλύτερα ετσι? bluestack καποια αλλη επιλογη εχεις να μου προτεινεις? Και ας ειναι 100-200 ευρω πιο ακριβη.. Απο τα καλυτερα,ε ενταξει, οκ σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχουν και απειρεεες επιλογες.Και μαλλον τα all in one ειναι ελαφρως νεκρη κατηγορια ,οι κομπουτεραδες παιζουν συχνα με logitech , edifier κλπ (που αυτα δεν σε καλυπτουν λογω περιορισμενων εισοδων-εξοδων) και οι υπολοιποι ανεβαζουν τα budget,και εχουν εμπειριες απο πολλα μεν , ακριβοτερα δε συστηματα . Μπορει πχ ενα αντιστοιχο σετακι lg η pionneer , panasonic να ειναι και (πολυ) καλυτερο απο τα sony , αλλα ποιος θα στο πει με σιγουρια ? Για το χωρο μου , και αποκλειστικα για ταινιες , εμενα με εχουν αφησει ικανοποιημενο. Για ποσο μεγαλο χωρο μιλαμε ? Στα 600 Ε μπορει να παει καποιος σε καποιο σετακι πχ roister, jamo,crystal audio , klipsch αλλα και πολλα ακομα .. http://www.progressive.gr/lista.asp?katigoriaID=121311&theFiltro=&Kataskevastis=&Apo=&Eos=&indexID=&periexomeno=&thePage=2&theInterval=15&theProvoli=1 και εναν ενισχυτη http://www.progressive.gr/lista.asp?katigoriaID=121112#contentStart που θα υποστηριζει και τα hd format. Aπο κει και περα , πας σε μαγαζια και ακους , η μπορεις να κοιταξεις και σε αγγελιες -μεταχειρισμενα με εγγυηση (πχ στο avclub,avsite ),οπου μπορεις να βρεις πολυ καλα πραγματακια σε καλες τιμες , ισως εχοντας την δυνατοτητα για ακροαση πριν την αγορα, και οπου μπορεις να κοιταξεις και τις αντιστοιχες κατηγοριες με θεματα (και να ρωτησεις και ποιος ενισχυτης μπορει να οδηγησει καλυτερα τα ηχεια που θα επιλεξεις , θα βρεθουν χρηστες που θα σου πουν εντυπωσεις ).Μπορει να το φτιαξεις και σιγα σιγα, αν ακουσεις κατι πολυ καλο, να μην παρεις sub αμεσως αν αγορασεις τιποτα βαρβατα ηχεια μπροστα, η να μην παρεις πισω ηχεια για αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.