polybil Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλημερα καλησπερα σε ολους τους MacOOS ειμαι νεος και οταν συνδεω σκληρους δισκους απο φιλους που εχουν windows δεν το διαβαζει δεν μπορω να τους χειριστω και να μεταφερω αρχεια ξερεις κανεις κανα προγραμματακι.... ευχαριστω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Macfuse + NTFS3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Επι πληρωμή το paragon NTFS 9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polybil Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Macfuse + NTFS3G ευχαριστω [για την αμεση απαντηση] Επι πληρωμή το paragon NTFS 9. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω μολις κατεβασα το προγραμμα που ελεγες πανω αλλα μετα πως να το κανω να συνθεσει?? Σημερα ηρθε ενας φιλος μου για να του φερω καποια δεδομενα του εξ.δισκο του μετα οταν πηγε στο σπιτι του δεν μπορουσε να το συνθεσει τον υπολογιστη του... Μετα ξαναηρθε εδω σπιτι κ εβαλα το δικο μου υπολογιστη ΜΑΚ κι εγραφε.. "Ο Δίσκος που εισήγατε δεν ήταν αναγνώσιμος από αυτόν τον υπολογιστή"" Τι πρεπει να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.