lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ενω εχω premium account στο filesonic στο Jdownloader μερικα λινκ κανουνε waiting και αλλα βγαζουν captcha (την φωτογραφία με την εικόνα) γιατι γινετε αυτο ? με rapidshare και hotfile δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα. ευχαριστώ
mikelamar Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 To jdownloader δεν είναι file hoster όπως το rapidshare,filesonic,megaupload,hotfile, κα. Άρα δεν ισχύει αυτο που λες ότι είσαι premium member. Χρησιμοποιείς το JD ως download manager και δεν χρειάζεται να περιμένεις παρα μόνο όταν κατεβάζεις αρχεία τα οποία είναι ανεβασμενα σε hoster στους οποίους δεν είσαι premium member. Για παράδειγμα: αν είσαι premium member στο rapidshare & hotfile δηλαδή πληρώνεις μηνιαία συνδρομή δεν έχεις αναμονή ούτε capcha όταν κατεβάζεις αρχεία δικα τους. Όταν όμως κατεβάζεις αρχεία πχ filesonic,fileserve,megaupload κτλ θα περιμένεις. Διαφορετικά πρέπει να πληρώνεις συνδρομή σε όλους τους hosters για να κατεβάζεις άμεσα και αβασάνιστα!!!
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 λάθος δικό μου ήθελα να πω ότι έχω εχω premium account στο filesonic
EliasKir Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μπες στην σελιδα του filesonic και κανε login, αλλα αποθηκευσε το για να εισαι παντα συνδεδεμενος. Επισης στο JDownloader, εκει που λεει τους λογαριασμους σου, με το filesonic ειναι ολα οκ? Δηλαδη λεει σε τι κατασταση βρισκεται, για ποσο θα ειναι ενεργος κτλ? Τελος, τους ορους χρησης που σου βγαζει οταν πας να πρωτοκατεβασεις, τους αποδεχτηκες?
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ετσι το εχω να ειμαι παντα συνδεδεμενος. και στο jdownloader δείχνει οτι ειναι premium ο λογαριασμος και οτι ειναι ενεργος. και τους ορους τους αποδεχομαι κανονικα. δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.
lefteris210 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 το πρόβλημα συνεχίζεται να υπάρχει και σήμερα που προσπάθησα να κατεβάζω μου το έκανε στα συγκεκριμένα links http://www.filesonic.com/file/1013623694/The.Witcher.2.Assassins.of.Kings-SKIDROW.part01.rar http://www.filesonic.com/file/1013671654/The.Witcher.2.Assassins.of.Kings-SKIDROW.part05.rar από τον broswer κατεβαίνει άμεσος , από διαφορα προγράμματα όπως Jdownloader η Mipony κάνει waiting time 9min και μετά download error. τα προγράμματα βλέπουν το filesonic premiun account ok και ότι είναι ενεργό κανονικά. καμια ιδέα κανεις τι μπορεί να φταίει? παλιά που είχα rapidshare , hotfile , megaupload ποτε δεν είχα τέτοια προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.