Προς το περιεχόμενο

Επιλογη smartphone

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι τελευταίο κατέληξα σε αυτό το τηλέφωνο, http://www.skroutz.gr/s/271477/Samsung-Galaxy-S-i9000-8GB.html να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα γιατί ακούγεται ότι κάτι θα γίνει με τα windows phone, να επιλέξω άλλο ? μέχρι 34 ευρώ ?

Δημοσ.

εγω λεω να περιμενεις μεχρι του χρονου το καλοκαιρι γιατι κατι ακουγεται για το νεο iphone 6... :rolleyes:

iphone 6 ? ναι ρε συ αλλά διαθέτω μέχρι 340 ευρώ το iphone θα κάνει 650+

Δημοσ.

Εγώ εχω το wildfire.

Δεν έχει καλή κάμερα?5 megapixel,zoom και flash.

Δεν έχει αποθηκευτικό χώρο?2 γκίκα μνήμη είναι λίγα?Το εχω φορτώσει με εφαρμογές και δεν λέει να τελειώσει η μνήμη.

Καλό θα ήταν να εχετε προσωπική εμπειρία πριν γράφετε σε κάποιον να μην αγοράσει κάτι.

Δημοσ.

Το wildfire ωραίο design, όλα ωραία και καλά... Αλλά αυτή η οθόνη του ίσως είναι η χειρότερη που έχω δει ποτέ μου.σ είναι τόσο απογοητευτική η ανάλυση που σου χαλάει όλη την χαρά για το κινητό.

Επειδή σκεφτόμουν να το πάρω και το έχω χρησιμοποιήσει λίγο η ανάλυση ήταν απογοητευτική.

Δεν λέω να είναι όπως του iPhone 4 ή του Galaxy S η οθόνη αλλά η ανάλυση της για το μέγεθος της οθόνης δεν είναι η σωστή. Είναι "λάθος".

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά το galaxyS είναι το καλύτερο. Δεν συγκρίνεται φυσικά με το wildfire, άλλη κλάση. Σε όλα.

Τώρα φίλε xlapatsa αφού θέλεις κινητό τώρα, καλύτερα πάρε τώρα. Αν έβγαιναν nokia με wp7 το καλοκαίρι οκ, ίσως άξιζε 1 μήνα να περιμένεις. Αλλά το mango update θα έρθει Φθινόπωρο και τότε θα βγουν και πολλά κινητά με windows phone 7.5, άρα κατα τη γνώμη μου δεν αξίζει να περιμένεις. Εγώ που ήδη έχω galaxyS περιμένω...

Δημοσ.

Συμφωνώ για την ανάλυση της οθόνης πολύ κακία αλλά την άλλαξαν στο νέο μοντέλο.Αλλά σε γενικές γραμμές το κινητό είναι άψογο έχει και HTC sense που είναι πολύ γρήγορο όμορφο και customizeable.

Δημοσ.

Υπάρχει και το Omnia7 με καλή κάμερα και super amoled οθονη.

Βεβαια δεν έχει Ελληνικά ακόμα...και είναι στα 300 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...