SMIRNOFF Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Φίλε SMIRNOFF δεν ισχύει αυτό που λες. Δε σπάσαν συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης. Ανάκτησαν ολόκληρη τη βάση δεδομένων του site, και αφού τα passwords -προφανως- δεν ειναι κρυπτογραφήμμενα, ακόμα και το FGRE^#(DJFkjfdsk$(#*9238734 να έχεις για password...τώρα το ξέρουν όλοι έχεις δει την λίστα που είχε δημοσιευθεί στο pastebin; ρίξε πρώτα μια ματιά.. δεν ξέρω αν έχουν όλη την βάση, αλλά στην δημοσιότητα δόθηκαν μόνο 450 χρήστες με τους "εύκολους" κωδικούς..
trustfm Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλά έστω οτι έγινε SQL Injection οι κωδικοί απο πού και ως πού ειναι stored χύμα και όχι hashed. Πάνε καλά ? Και στην τελική γιατί να ξέρουν τα pass αυτοί. Είναι για τα μπάζα όλοι τους.
FarCry Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλά έστω οτι έγινε SQL Injection οι κωδικοί απο πού και ως πού ειναι stored χύμα και όχι hashed. Πάνε καλά ? Και στην τελική γιατί να ξέρουν τα pass αυτοί. Είναι για τα μπάζα όλοι τους. σε αυτο εχεις δικιο. και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. κανονικα τους κωδικους δε μπορει να τους δει κανεις γιατι ειναι κρυπτογραφημενοι.
orotoi Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ακομα δεν εχω καταλαβει το σκοπο του Hacking..... :S δε πειράζει.. θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις ;-ρ
telis80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Έλεος!!!Μα πόσο χαζοί είναι αυτοί.. Με SQLi χάκαραν την σελίδα της SONY ότι νανε!!χαχα ρε παιδιά δώστε κανένα ευρώ σε προστασία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα