Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παλι εχω μεινει αφωνος απο το γεγονος οτι υπαρχουν ακομα σελιδες ευαισθητες στο sql injection... νομιζα οτι είχε εκλειψει αυτου του ειδους η χακερια...

+1 από εμένα.

Προχειροδουλειά ο προγραμματισμός των σελίδων τους!

Είναι απαραίδεκτο να έχει αφήσει τέτοια τρύπα ανοιχτή.

Δημοσ.

Ε ρε γλέντια! Προσωπικά πολύ το χαίρομαι όλο αυτό, η Sony είναι από τις μεγάλες μου αντιπάθειες λόγω του όλου σκηνικού με το Youtube

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεστε..

Όποιος ρίξει μια γρήγορη ματιά στην λίστα, θα δει ότι οι λογαριασμοί που υπάρχουν είναι αυτοί με τους "εύκολους" κωδικούς πρόσβασης.. δηλαδή 12345, 123456, 1234567 κτλ.. κωδικοί δηλαδή που σπάνε πάρα πολύ εύκολα, και κανένα σοβαρό site (hotmail, gmail) δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις.. οπότε τα mail τουλάχιστον των χρηστών αυτών είναι ασφαλή..

hint: ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένας χρήστης με το όνομα "Εμμανουέλα".. πέθανα στα γέλια μόλις το είδα χαχα

Δημοσ.

Ελα που δεν φταινει οι χακεραδες, οταν στο 2011 εταιρια που βγαζει 'φραγκα' εχει σαιτ ευαλωτο σε SQL injection ειναι σαν να τους λεει Plz hack me :/

+1

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεστε..

Όποιος ρίξει μια γρήγορη ματιά στην λίστα, θα δει ότι οι λογαριασμοί που υπάρχουν είναι αυτοί με τους "εύκολους" κωδικούς πρόσβασης.. δηλαδή 12345, 123456, 1234567 κτλ.. κωδικοί δηλαδή που σπάνε πάρα πολύ εύκολα, και κανένα σοβαρό site (hotmail, gmail) δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις.. οπότε τα mail τουλάχιστον των χρηστών αυτών είναι ασφαλή..

Φίλε SMIRNOFF δεν ισχύει αυτό που λες.

Δε σπάσαν συγκεκριμένους κωδικούς πρόσβασης. Ανάκτησαν ολόκληρη τη βάση δεδομένων του site, και αφού τα passwords -προφανως- δεν ειναι κρυπτογραφήμμενα,

ακόμα και το FGRE^#(DJFkjfdsk$(#*9238734 να έχεις για password...τώρα το ξέρουν όλοι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...