Προς το περιεχόμενο

Νέα ρουτερ από hol ;;

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έλαβα αυτό το email από την hol .

Παίζει να αλλάξει ο εξοπλισμός τους;;Μακάρι!

Δεν θυμάμαι να τους έχω πρίξει για την μπακατέλα (net fater iad2 ) το τελευταίο δίμηνο ..5 μου έχουν αλλάξει από πέρσι τον Φεβρουάριο...όλα για πέταμα είναι..

top3.gif left2.gif

left2.gif

Αγαπητέ/ή συνδρομητή/τρια,

Σας ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε τον εξοπλισμό της υπηρεσίας σας δωρεάν από εταιρία Courier. Θα σας καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε στην αίτηση ώστε να σας ενημερώσουν σχετικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Από εσάς δεν απαιτείται καμία ενέργεια.

Στη διάθεσή σας

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

hellas online

English version Dear Customer,

We would like to inform you that within the next few days you will be receiving the equipment necessary for the service you have subscribed. The delivery is free of charge. The delivery company will call you on the number you have provided on your application and will give you all the necessary relevant information. You do not need to do anything more on your part.

Customer Care

hellas online

Οκ βρήκα αυτό εδώ..

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=509675

Έρχεται νεο ρούτερ ..Ελπίζω να κάνει δουλειά !

Δημοσ.

εγω το παιταξα κατευθειαν μονο τα καλωδια κραστησα που τα χρειαζομαι το router με το που ειρθε πηγε στα σκουδια εχω αγορασει ενα δικο μου τις netgear ου φυσικα ειναι πολυ καλυτερο !!!!!

Δημοσ.

Γιατί ρε φίλε εμένα μια χαρά μου φαίνεται το routeraki.. και εγώ πριν καμια βδομάδα έβαλα hol.. Μπορείτε να μου πείτε σε τι ακριβώς σας χαλάει??

Δεν μιλάω ειρωνικά για να ενημερωθώ ρωτάω... B)

Δημοσ.

α.δωρεαν ρουτερ και καλο δεν υπαρχει.αν και η hol εδινε χρησιδανειο δεν ξερω πως το λενε.σου δινε το ωραιο το fritz αλλα μετα το ζηταγε πισω αν δεν ειχες κλεισει τους μηνες που επρεπε για να το κρατησεις.

β.για τον τοπικ σταρτερ.απο το να σου αλλαξουν το ρουτερ 5 φορες γιατι δεν πας να παρεις ενα δικο σου καλο να τελειωνεις.

Δημοσ.

α.δωρεαν ρουτερ και καλο δεν υπαρχει.αν και η hol εδινε χρησιδανειο δεν ξερω πως το λενε.σου δινε το ωραιο το fritz αλλα μετα το ζηταγε πισω αν δεν ειχες κλεισει τους μηνες που επρεπε για να το κρατησεις.

β.για τον τοπικ σταρτερ.απο το να σου αλλαξουν το ρουτερ 5 φορες γιατι δεν πας να παρεις ενα δικο σου καλο να τελειωνεις.

Ισχύει σε ότι λες!

Και ναι αυτό σκέφτομαι πλέον,αφού άκρη δεν βγαίνει.. Ξεκίνησα και άλλο θέμα,αν μπορείς να με βοηθήσεις εκεί πέρα,θα σου ήμουν υπόχρεος !

Btw ,λάθος τους ήταν το email..Δεν ισχύει κάτι όπως βρήκαμε στο adsl.com .

Δημοσ.

Γενικά τα routers που δίνουν οι εκάστοτε εταιρίες δεν ειναι οτι καλύτερο,υπάρχουν και καλές περιπτώσεις όπως το Thomson αλλα ίσως να έχεις καλύτερη απόδοση αν αγοράσεις ενα αλλο απο το εμπόριο.

Δημοσ.

Δηλαδή αν πας και αγοράσεις ένα ρούτερ απ'έξω θα έχεις πιο γρήγορο ιντερνΈτ?

Οι βελτιώσεις που ίσως δεις ειναι να συγχρονίσεις πιο ψηλά.Επίσης σε μερικές δύσκολες γραμμές μερικα router τα καταφέρνουν καλύτερα αν εχεις θέμα με αποσυνδέσεις και γενικά αστάθειες στην γραμμή.

Ορισμένοι routers αντέχουν επίσης πιο πολλά connections απο αλλα οταν κατεβάζεις πολλά πράγματα και δεν "μπουκώνουν" πολύ εύκολα.

Απο εκει και πέρα ειναι και αλλα πράγματα που διαφέρει ενας δωρεάν router που έρχεται απο τις εταιρίες σε σχέση με του εμπορίου όπως στις δυνατότες του στο wireless στις ρυθμίσεις που σου προσφέρει και αρκετά αλλα.

Edit : Σε γενικές γραμμές αν δεν έχεις προβλήματα και εισαι ευχαριστημένος δεν εισαι υποχρεωμένος να αλλάξεις.

Δημοσ.

Γενικά τα routers που δίνουν οι εκάστοτε εταιρίες δεν ειναι οτι καλύτερο,υπάρχουν και καλές περιπτώσεις όπως το Thomson αλλα ίσως να έχεις καλύτερη απόδοση αν αγοράσεις ενα αλλο απο το εμπόριο.

το Thomson εχει το μεγαλο συν οτι ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει.,

Δηλαδή αν πας και αγοράσεις ένα ρούτερ απ'έξω θα έχεις πιο γρήγορο ιντερνΈτ?

οπως ειπε και ο φιλος απο κατω δεν ειναι θεμα πιο γρηγορο ιντερνετ.μπορει πιο γρηγορο μπορει πιο αργο.απλα ενα ρουτερ απεξω θα μπορουσε να εχει wireless n η να εχει usb port πανω η να εχει gigabit switch.αναλογως παντα τι θελει ο καθενας.γιατι μπορει να σου ειναι ολα αχρηστα.εγω εχω ενα Thomson 784.δεν ειναι κατι το τρελο αλλα κανω την δουλεια μια χαρα.δεν με χαλαει σε κατι περα οτι θα ηθελα λιγο καλυτερη εμβελεια στο wireless alla τι να κανω 100 Mw ειναι το καημενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...