Προς το περιεχόμενο

46" BRAVIA HX800 Series 3D HDTV

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.εχει αγορασει ενας φιλος την εν λογω τηλεοραση και θελει να παιξει ιντερνετικες :P 3D ταινιες...μπορειτε να μου πειτε με ποιον τροπο γινεται αυτο?γιατι του εδωσα εναν σκληρο δισκο και τον εβαλε στο ps3 του και τιποτα!πρεπει να καψει αρχεια σε καποιο bluray?μπορει να τα παιξει και μεσω media player οπως το wd live?ειναι κριμα να εχεις τετοια οθονη και να μην μπορεις να δεις 3D...ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω ότι το wd tv live μπορεί να παίξει 3d mkvs αρκεί να ορίσεις στην τηλεόραση σε τι διαμόρφωση είναι η ταινία (π.χ. Side-by-side). Σε κάποια forums λένε ότι το έχουν καταφέρει.

Επίσης χρειάζεσαι καλώδιο hdmi 1.4 αν δεν κάνω λάθος, αν και η συσκευή είναι 1.3. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.

EDIT:

Απ΄ότι βλέπω, για να εκμεταλλευτείς την πλήρη ανάλυση του 3d πρέπει η συσκευή να έχει hdmi 1.4 γιατί το 1.3 δεν υποστηρίζει ανάλυση 3840x1080. Λένε ότι πρέπει να μετατρέψεις το mkv σε half resolution (2 καρέ των 960x1080) για να δουλέψει.

Δημοσ.

καλωδιο υπαρχει στο eshop αλλα το θεμα ειναι επειδη δεν υπαρχει το wd live και πρεπει να το αγορασει το ξερεις με σιγουρια οτι μπορει να τις παιξει?εχω βρει μερικες side by side...αλλα εχω βρει και καποιες με διαφορετικο τροπο...σαν χαλασμενη εικονα τρισδιαστατη η οποια με γυαλια φτιαχνει!!οι καρτες γραφικων Των υπολογιστων υποστηριζουν 3d?

Δημοσ.

Σίγουρα δεν ξέρω, μόνο κάποιος που έχει ανάλογο setup και το έχει δοκιμάσει μπορεί να πει.

Αυτές οι αναλύσεις θέλουν hdmi 1.4 ή πρέπει να γίνουν μετατροπή.

Για τις κάρτες γραφικών ισχύει το ίδιο (hdmi 1.4) και από software υπάρχει το stereoscopic player (http://3dtv.at/Index_en.aspx) που έχει πολλές επιλογές για το πως θα διαμορφώσει την εικόνα (anaglyph, side-by-side, up-down κτλ).

Δημοσ.

xtremer ultra φιλε,παιζει τα παντα.

Και τα 250€ συν μεταφορικά 35€ συν τους φόρους καλά είναι. :cry:

Και η εγγύηση είναι από το Hong Kong. :mad:

Βέβαια παίρνεις HTPC αλλά "...είναι πολλά τα λεφτά Άρη"!!!

Δημοσ.

Aν μιλάμε για 3D κανονικο

το ps3 το slim παιζει BLuRay 3D (δες και το link του Amwn_ra για .mkv)

media player που να παιζει 3D δεν υπαρχει.

Οποιο Player λεει για 1.4 , ειναι δωρο αδωρο αφου κανενα τσιπακι δεν μπορει να αναπαραγει κανονικο 3D.

για htpc θες ειδικη καρτα nvidia , η ATI 6xxx

και κατι ποστ εχω ακουσει, ειδα σε ενα φορουμ ,νομιζω πιθανον ειναι αχρηστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...