Προς το περιεχόμενο

εφαρμογη plug in joomla

giannis83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος ξερει. Εχω εγκαταστησει ενα plug in στο joomla, συγκεκριμενα google map plug in.

Αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω, μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια, προσπαθω να βρω ακρη, ανοιγω ενα article να δω μηπως μου δινει καποια επιλογη αλλα δεν μπορω να καταλαβω! ουτε εχει html code.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Συνήθως τα plugin δουλεύουν εισάγονας, σε άρθρο ή σε module, κώδικα της μορφής:

>{mosmap width='500'|height='400'|lat='52.052312'|lon='4.447141'|zoom='3'|zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'|
showMaptype='1'|overview='0'|text='sv DWO'|lang=''}

Αυτό πρέπει να γίνει με τον editor σε τρόπο λειτουργίας html.

Δημοσ.

μπορείς να μας στείλεις το url από το plugin?

Αν εννοείς το url που κατεβασα το plug in ειναι αυτο http://joomlacode.org/gf/project/mambot_google1/frs/ , εγκατεστησα τον τριτο φακελο < plugin_googlemap_J16.2.13a.zip >

Συνήθως τα plugin δουλεύουν εισάγονας, σε άρθρο ή σε module, κώδικα της μορφής:

>{mosmap width='500'|height='400'|lat='52.052312'|lon='4.447141'|zoom='3'|zoomType='Large'|zoomNew='0'|mapType='Hybrid'|
showMaptype='1'|overview='0'|text='sv DWO'|lang=''}

Αυτό πρέπει να γίνει με τον editor σε τρόπο λειτουργίας html.

τελικα τον δινει τον κωδικα στην μορφη {mosmap width='500'\|height='400'\|lat='52.052312'\|lon='4.447141'\|

zoom='3'\|zoomType='Large'\|zoomNew='0'\|mapType='Satellite'\|showMaptype='1'\|

overview='0'\|text='sv DWO'\|tooltip='DWO'\|marker='1'\|

align='center'} , το περναω στον editor αλλα δεν μου το βγαζει , πρεπει να μπει με καποιον συγκεκριμενο τροπο? βασικα η μορφη στο article ειναι τετεια <p><strong>.

Δημοσ.

Μπορεί ο editor που χρησιμοποιείς να καθαρίζει τον κώδικα κατά την αποθήκευση. Δοκίμασες να εισάγεις τον κώδικα σε τρόπο λειτουργίας html;

Δημοσ.

Μπορεί ο editor που χρησιμοποιείς να καθαρίζει τον κώδικα κατά την αποθήκευση. Δοκίμασες να εισάγεις τον κώδικα σε τρόπο λειτουργίας html;

Ναι το δοκιμασα, μάλλον φταίει η μορφή του κώδικα, ισως κατεβασω component για να τελειωνω!! γιατι με τα plugin δεν το έχω!! ευχαριστω παντως, αν τελικα το λύσω, θα ενημερώσω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...