moredread Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καθόλου υπερβολικός δεν γίνομαι. Βάλε να δεις ταινία σε τηλεόραση με 50hz και βάλε και σε μία με 100/200hz να δεις... στα 50hz τρώει φοβερά κολλήματα η εικόνα,δεν παλεύετε σου λέω!!! να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ σε 100άρα Τεσπα να μείνουμε στο θέμα, Η tv δεν αξίζει (για μένα τα λεφτά της) απλά πας εδω >> http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350-50%22.html γιατί το μέγεθος μετράει+600hz!!
Avatar_GR Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ σε 100άρα Το κατάλαβα Να φανταστείς πλέον κυκλοφορούν στα 200hz οι καινούριες LED τηλεοράσεις, γιατί ακόμα και με τα 100hz υπήρχαν σπασίματα στην εικόνα, ειδικά σε ταινίες HD με γρήγορες σκηνές. Για αυτό λέω.... Δεν αξίζει να πάρει κάποιος πλέον τηλεόραση στα 50hz, εκτος και αν μιλάμε για καμιά πολύ καλή προσφορά π.χ αν έδιναν την συγκεκριμένη tv με 350-400 ευρώ.
akalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το κατάλαβα Να φανταστείς πλέον κυκλοφορούν στα 200hz οι καινούριες LED τηλεοράσεις, γιατί ακόμα και με τα 100hz υπήρχαν σπασίματα στην εικόνα, ειδικά σε ταινίες HD με γρήγορες σκηνές. Για αυτό λέω.... Δεν αξίζει να πάρει κάποιος πλέον τηλεόραση στα 50hz, εκτος και αν μιλάμε για καμιά πολύ καλή προσφορά π.χ αν έδιναν την συγκεκριμένη tv με 350-400 ευρώ. εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι προσπαθεις να πεις,ειδικα σε HD υλικο υπαρχουν τηλεορασεις με σημα εισοδου στα 100hz,200hz;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Avatar_GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι προσπαθεις να πεις,ειδικα σε HD υλικο υπαρχουν τηλεορασεις με σημα εισοδου στα 100hz,200hz;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν έχει σχέση το σήμα εισόδου για τα hz στις τηλεοράσεις.Εγώ μιλάω για το refresh rate τις εικόνας της τηλεόρασης. Αν βάλεις ένα Blue ray η ένα media player και το συνδέσεις με ένα στάνταρ HDMI (η ακόμα και με scart)καλώδιο και το βάλεις να σου παίξει μια ταινία FULL HD σε δύο τηλεοράσεις με διαφορετικό refresh rate η μία θα στο δείχνει με 50hz και θα βλέπεις σπασίματα στις γρήγορες σκηνές και η άλλη θα στο δείχνει στα 100-200hz και δεν θα έχει σπασίματα. Δεν έχει σχέση η είσοδος του σήματος στις tv, όλες οι tv πέρνουν σήμα στα 50hz απλά αυτές που δέιχνουν 100hz βάζουν μερικά έξτρα καρέ ανάμεσα από αυτά που σου δείχνουν και βγάζουν 100 η και 200hz οι πιό καινούριες η 600 μερικές πλάσμα. Πήγενε σε ένα μαγαζί με τηλεοράσεις και τσέκαρε το, δεν εικόνα από 2 Tv στα 50 και στα 100-200 hz και θα την δείς την διαφορά. Διάβασε και εδώ αν θέλεις φίλε: http://en.wikipedia.org/wiki/HDTV_blur
akalos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 να παω να δω και ειδικα blue ray που εχω και hdtv χωρις σπασιματα το AVATAR για π.χ;; (δες την υπογραφη μου το laptop που εχω) αναποδα το ειπες,εχω την εντυπωση. >Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας υλοποίησης είναι πως το αντικείμενο σε κίνηση βρίσκεται στο ίδιο σημείο μόνο για 10ms, μετά σβήνει στιγμιαία, και τα επόμενα 10ms βρίσκεται στο σημείο που ο επεξεργαστής εικόνας έχει υπολογίσει πως πρέπει να βρίσκεται. Το μειονέκτημα είναι πως στην ουσία ο επεξεργαστής προσπαθεί να μαντέψει και σε αρκετές περιπτώσεις το blur αντικαθίσταται από τεχνουργήματα. Μotion Blur: Η Kηλίδα κίνησης αποτελεί ένα ψηφιακό τεχνούργημα. Είναι κάτι δηλαδή που δεν υπάρχει στο σήμα, αλλά δημιουργείται από το μέσο απεικόνισης, την οθόνη δηλαδή. Επιφέρει ‘θόλωμα’ στην κίνηση του αντικειμένου και εμφάνιση ‘ουράς’ πίσω από αυτό όταν κινείται. Έχει να κάνει με την αργή απόκριση των υγρών κρυστάλλων. παρεπιπτοντως η plasma εχουν τα 100hz για αλλο λογο απο αυτον των lcd μονο στο ποδοσφαιρο βοηθαει και ειδικα στις γρηγορες μπαλιες κατα την γνωμη μου. http://www.avclub.gr...711&postcount=1 http://www.fullhd.gr/articles/terms/80-2008-05-21-20-33-27.html
zappa_06 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 έχω την 37άρα της σειράς και έχω μείνει ευχαριστημένος , αν αυτό σε βοηθάει κάπως . πάντως φρόντισε να στην ανοίξουν πρώτη φορά γιατί έχω ακούσει για πρόβλημα σε πολλές lcd με μπάρες και pixelιασμα στο πρώτο άνοιγμα, που παραμένει και μετά , ώστε αν γίνει κάτι να την πάρουν πίσω επί τόπου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.