MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Καλησπερα,προσφατα αγορασα απο ενα μελος του forum ενα htc Desire.Το κινητο ειναι αψογο κανενα προβλημα,αλλα εχω μια απορια.Το κινητο ειναι rooted.θα εχω καποιο προβλημα με την oficial αναβαθμιση σε 2.3??Υπαρχει καποιος τροπος για unroot?
manost Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με root δεν θα μπορέσεις να πάρεις την επίσημη αναβάθμιση της HTC, όπως επίσης δεν ισχύει και η εγγύηση του κινητού. Για unroot και άλλους οδηγούς, βλέπεις εδώ: www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296449 Ps. Δεν χρειαζόταν να ανοίξεις νέο thread. Υπάρχει ήδη πολυσέλιδο για το desire. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σ'εθχαριστω!Δεν το ηξερα οτι υπαρχει ηδη θεμα!Και αν το κανω unroot μπορω να δεχτω την αναβαθμιση?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εκανα χθες hsrd reseet και σημερα πηγα να ταβηξω μια φωτο αλλα μου λεει οτι : Δεν ειναι δυνατη η αποθηκευση του αρχειου στην καρτα sd λογω ανεπαρκειας δικαιωματων αρχειου. Χωρο εχει η καρτα.. Αν κανω επανεκκινηση με αφηνει να κανω μια ληψη και μετα παλι τα ιδια...
orlox Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξανακανε root χαχα! Χωρίς πλακα τωρα δεν υπηρχε λογος να κανεις unroot. Εθναι μια λειτουργεια ακινδυνη οσο δεν πειραζεις αρχεια συστηματος και δυσκολα θα σου ελεγαν κατι στο service οταν και αν θα το πηγαινες εκει. Μαλλον ειχε κανει φορματ σαν ροοτ την καρτα ο φιλος σου ή ειχε διμιουργισει τον φακελο σαν ροοτ. Δοκιμασε να τον σβησεις και να τον ξαναφτιαξεις απο γουιντοους οσο εχεις το τηλ σου στο γιου ες μπι. Λογικα DCIM ειναι ο φακελος που θες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα να κανω format την καρτα ενω ειναι στο κινητο μεσα απο τα windows ή να την βαλω σε card reader και να την κανω format ? Σε fat ετσι ?
orlox Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Οχι φιλε μου. Μονο τον φακελο που αποθηλευει τις φωτογραφιες δοκιμασε πρωτα και ξαναφτιαχτον απο windows.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Οχι φιλε μου. Μονο τον φακελο που αποθηλευει τις φωτογραφιες δοκιμασε πρωτα και ξαναφτιαχτον απο windows. Ευχαριστω αλλα δεν καταλαβα τι να του κανω για να φτιαξει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 απλα σβησε το φακελο DCIM Τον εσβησα μεσα απο το astro file manager ξαναδημιουργηθηκε με την πρωτη ληψη , δουλεψε λιγο παραπανω σε ληψεις αλλα μετα παλι τα ιδια...
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 @ manost Μολις εγκαταστησω την παλια ROM απλως τρεχοντας την μεσα απο τα windows,σβηνονται οι εφαρμογες,επαφες,και τα λοιπα που εχω μεσα?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 και κατι ακομα,εχει σχεση αν η οθονη ειναι SLCD ή AMOLED?Γιατι διαβασα πως αυτοι με τις SLCD είχαν καποια προβληματα..Το δικο μου ειναι με AMOLED!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 και κατι ακομα,εχει σχεση αν η οθονη ειναι SLCD ή AMOLED?Γιατι διαβασα πως αυτοι με τις SLCD είχαν καποια προβληματα..Το δικο μου ειναι με AMOLED! Δεν εχουν κανενα προβλημα .Οι amoled δεν βγαινουν τωρα και ηταν λιιιγο πιο φωτεινες .
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν εχουν κανενα προβλημα .Οι amoled δεν βγαινουν τωρα και ηταν λιιιγο πιο φωτεινες . Επειδη καποιοι γραφανε πως ειχανε προβλημα δεν ανοιγε η οθονη οταν επεστρεψαν σε official rom....αλλα αφου δεν υπαρχει προβλημα....και τελικα αν επιστρεψω σε official θα χασω αρχεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.