Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το editing σε video.

johnnie12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ sony vegas pro αλλά δεν μπορώ να μειώσω την φωτεινότητα πού έχει η ταινία είναι κάπως παράξενη η φωτεινότητα γιατί έχω κάνει καθαρή την εικόνα αλλά το πρόβλημα είναι ότι η φωτεινότητα προέρχεται από το φως που έχει η ταινία σε ορισμένα σημεία.GUYS περιμένω help :rolleyes: ^_^

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό.Έχεις δίκιο δεν το εξήγησα καλά,άμα θες να σε πω να κατεβάσεις την ταινία γιατί άμα δεν το δεις δεν μπορείς να καταλάβεις είναι σαν ένα έντονο φως σε σκηνές της ταινίας πχ.σκηνές στον ήλιο κτλ.

] άμα μπορείς κατέβασέ την και θα διαπιστώσεις το πρόβλημα. ;) ;)(το πρόβλημα είναι ότι τρεμοπαίζει συνέχεια.

Δημοσ.

Δεν κάνει να δίνεις λίνκ με παράνομο υλικό,κάνε edit στο μήνυμά σου,και μόνο από το όνομα κατάλαβα,δεν μπορείς να κάνεις σημαντικά πράγματα πάνω σε αυτό το πρόβλημα,έχει να κάνει με τον τρόπο λήψεις,αν γινότανε τόσοι που ασχολούνται νομίζεις δεν θα είχαν βρει κάτι;;

Δημοσ.

Διέγραψε το λινκ φίλε γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του forum.

Όπως είπε και ο elf, έφτανε να μας πεις για το τι πρόκειται και θα καταλαβαίναμε.

Αυτές οι κόπιες (TS, CAM κτλ) είναι Γ.Τ.Π.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, καθότι οι πληροφορίες εικόνας σε εκείνα τα σημεία είναι κατεστραμένες.

Περίμενε λίγες εβδομάδες. Όποιος έχει υπομονή ανταμείβεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά,τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δεν γίνετε τίποτα και όπως είπες φίλε μου η υπομονή ανταμείβεται :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Όντως, τέτοιες ταινίες αξίζουν ή σε κινηματογράφο ή σε mkv. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόπαστες.

Τα TS/cam είναι μόνο για κομεντί και δράματα.

Έτσι κι αλλιώς, αυτές οι κυκλοφορίες είναι για γέλια :-D και για κλάματα :cry: .

Δημοσ.

Πάντως επειδή έχω τρέλα με τις ταινίες,παλιά(2009-10)έβγαζαν πιο γρήγορα τις ταινίες σε DVDrip και επειδή ένα διάστημα ανέβαζα υπότιτλους σε γνωστά site τελευταία μόνο 2-3 ομάδες ανεβάζουν ταινίες καθαρές :-( :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...