Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση windows media player

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να απεγκαταστήσω τον windows media player με κάτι πιο ελαφρύ (σκεφτόμουν τον media player classic, εναλλακτικές προτάσεις ευπρόσδεκτες). Αυτό που με προβληματίζει είναι αν τα sites που έχουν αρχεία video ή sites ραδιοφωνικών σταθμών θα βλέπουν τον εναλλακτικό player ως default ή θα προπαθούν να ανοίξουν το media player;

Δημοσ.

Ο vlc ειναι ειναι ενας απο τους κορυφαιους...παρα πολυ ελαφρυς και παιζει τα παντα....δοκιμασε τον,αξιζει...και οσο για τα site δεν.επηρεαζονται,γιατι δεν εχουν σχεση με τον wmp,παιζουν με τον flash player αν δεν κανω λαθος....αλλα σιγουρα δν θ εχεις προβλημα...

android.png

σκεφτόμουν τον media player classic

Και με αυτον μια χαρα θα εισαι...

android.png

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να βάλω firefox, θα πρέπει αναγκαστικά να βάλω και το windows media player plugin ακόμα και αν απεγκαταστήσω τον media player και βάλω άλλον;

Δημοσ.

ο πιο παναλαφρος media player ειναι ο mplayer.αν εχεις firefox μπορεις να επιλεξεις να ανοιγουν τα media files/streams των sites με αυτον.δεν χρειαζεσαι κατι αλλο.

Επειδή σκέφτομαι να βάλω firefox, θα πρέπει αναγκαστικά να βάλω και το windows media player plugin ακόμα και αν απεγκαταστήσω τον media player και βάλω άλλον;

ΜΗΝ τον απεγκαταστησεις καθολου.αφησε τον οπως ειναι και ας μην τον χρησιμοποιεις καθολου.διαφορετικα θα εχεις προβλημα με τον live messenger,τον wmp plugin,κτλ.

αστον οπως ειναι.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το GOM player για να βλέπω τα βίντεο μου, ταινίες κλπ.Δοκίμασέ το αν θες!Είναι κάτι σαν το vlc αλλά εμένα μου κάνει για καλύτερο!

Το media player το έχω μόνο για μουσική!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...