Προς το περιεχόμενο

Βέλτιστη απόδοση router;

Pater_Ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na μειωσει καποιος τα disconects περα απο το να τσεκαρει την καλωδιωση του μετα θα πρεπει η να βαλει καποιο πιο σταθερο ρουτερ η να ζητησει αλλαγη προφιλ δηλαδη margin απο τον provider.μπορει βεβαια να το κανει και ο ιδιος με προγραμμα.dmt η orbmt.

Δημοσ.

πρεπει να συνεργαζεται το modem με την εκδοση του προγραμματος για να κανεις αλλαγες.για πιο πολλα ask thresh.εγω εχω ηδη 6 margin οποτεμου ειναι αχρηστο σαν προγραμμα και δεν εχω μπει και πολυ στον κοπο να τα δοκιμασω.

Δημοσ.

πρεπει να συνεργαζεται το modem με την εκδοση του προγραμματος για να κανεις αλλαγες.για πιο πολλα ask thresh.εγω εχω ηδη 6 margin οποτεμου ειναι αχρηστο σαν προγραμμα και δεν εχω μπει και πολυ στον κοπο να τα δοκιμασω.

Φυσιολογικά με μικρότερο απο 6 (εκει παίζω και εγώ) πιθανόν να υπάρχει θέμα αποσυνδέσεων η δεν ειναι απόλυτο ? :unsure:

Θέλω να το δοκιμάσω μήπως μπορώ να συνχρονίσω ακομα πιο ψηλά, να δω μεχρι που μπορεί να φτάσει η γραμμή, κοινώς απο τα 22mbit που συγχρονίζω τώρα να δω ποσο κοντά μπορώ να φτάσω στα 24....

Γενικά να έχω μια εικόνα ποσο μπορεί να αντέξει.

Edit: Μέχρι στιγμής απο τις ελάχιστες αποσύνδέσεις που πιθανόν να εχω ειναι μόνο οταν κατεβάζω με to flashget που ξεζουμίζει ολο το bandwidth (ειναι θέμα γραμμής η των πολλών connection που δεν μπορεί να σηκώσει το router δεν ξέρω)

Δημοσ.

δυσκολο να ειναι λογω πολλων connections.αν μου λεγες τιποτα p2p στο full θα ελεγα οκ μπορει να ειναι και θεμα connections.οχι κατω απο 6 to snr.πχ εγω με forthnet παιζω με 6 και ειναι μια χαρα.αλλα κατω απο εξι θα εχεις θεματα συν οτι θα εχεις αρκετα crc errors Κτλ και μπορει να πηγαινει χειροτερα.βεβαια δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Αν θέλεις δώσε μου μια ιδέα πως να το κανω γιατι δεν εχω ξανα ασχοληθεί,το router μου ειναι το draytek vigor 2820n.

Δημοσ.

ειμαι μαλλον το αναρμοδιο ατομο για να σε βοηθησω με το dmt και Orbmt.pm thresh θα μπορεσει να σε βοηθησει περισσοτερο. φανταρε thresh που εισαι.οπως σου ειπα πιο πανω εγω δεν το εχω ψαξει να δω ποια ρουτερ ειναι συμβατα κτλ για τον λογο οτι ηδη εχω απο default margin 6 οποτε δεν εχω λογο να το χαμηλωσω.αν ειναι να το αυξησω για θεματα αποσυνδεσεων το κανω απο τον isp μου .απλα δεν παιζουν ολα τα router και με τα 2 προγραμματα.υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις για διαφορετικα ρουτερ και καποια δεν υποστηριζονται καθολου.εχει να κανει με το τι chipset φορανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...