geioannou Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 εχω εαν ISO bootable αρχειο, πως θα το κανω bootable USB ?
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 http://unetbootin.sourceforge.net/ Επιλέγεις κάτω την επιλογή Diskimage iso και σου το κάνει υπόψιν ότι κάποια iso απλά δεν γίνονται να γίνουν bootable usb.
geioannou Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 υπόψιν ότι κάποια iso απλά δεν γίνονται να γίνουν bootable usb. και πως θα το ξερω αυτο ! εαν μου το κανει σημαίνει οτι το κανει και ειναι οκ ?
alpo Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μήπως πρόκειται για Windows? Αν το θες για Windows μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πολύ καλό εργαλείο: Windows 7 USB/DVD Download Tool Δεν ξέρω αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άλλες περιπτώσεις. Δεν έχω δοκιμάσει. Ίσως και να γίνεται.
skim045 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αν είναι για να βάλεις windows, το προγραμματάκι που αναφέρει το παιδί απο πάνω κάνει μόνο για win7.
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 και πως θα το ξερω αυτο ! εαν μου το κανει σημαίνει οτι το κανει και ειναι οκ ? Αν ξεκινήσει και φορτώσει από το usb τότε θα ξέρεις. Εναλλακτικά μας λες για ποιο iso μιλάς ή το ψάχνεις με το google αν το έχει κάνει κάποιος και κατά πόσο δουλεύει.
geioannou Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 δεν ειναι για win... ειναι για κατι αλλο... τελικα το εκανα και δουλεψε μια χαρα, θα το εχω υπ' οψην μου.... ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.