hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για σας παιδιά έχω στην διάθεση μου μια αρκετά καλή φωτογραφική της sony... Ξέρει κάποιος να μου πει με ποιο φίλτρο πετυχαίνω το παρακάτω αποτέλεσμα...; Δηλαδή να κεντράρει και να καθαρίζει τα μπροστά αντικείμενα και να θολώνει το πίσω μέρος...; Παράδειγμα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elbarto Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 δεν νομιζω να χρειαζεσαι φιλτρο για τα παραπανω.. παιξε με το διαφραγμα ή βαλε την επιλογη να εστιαζει στα κοντινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Βασικά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το κάνει μόνη της.. χωρίς να το κάνω εγώ ρυθμίζοντας το.. Ξέρει κανείς πως λέγετε το παραπάνω; Μπορεί να το κάνει μόνη της η φωτογραφική η το έφτιαξαν με photoshop; Βρήκα και αυτό : αλλά και πάλι δεν είναι λύση κάποια επιλογή να το κάνει αυτόματα δεν υπάρχει... For extra blurred background (bokeh) find angle where background is far way behind subject, set 10x zoom and keep distance around 2 meters away of your subject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
althegre Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φιλε μου δεν υπαρχει καποιο μαγικο γυρω απτο συγκεκριμενο "εφε". Απλα οπως αναφερθηκε και πιο πανω πρεπει να παιξεις χεοροκινητα με το διαφραγμα ετσι ωστε να δημιουργησεις μικρο βαθος πεδιου και να θολωσεις οτι βρισκεται πισω απτο σημειο εστιασης που θα επιλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλα λεει ο elbarto, παιξε με το διαφραγμα. Τετοιου στυλ φωτογραφιες δεν γινονται αυτοματα, το ρυθμιζεις εσυ αναλογα με το πως θελεις να ειναι η φωτογραφια σου. Γινεται και με photoshop (βλεπε την δευτερη φωτο που εβαλες) αλλα καλυτερα απο φωτογραφικη αν ξερεις. Για να καταλαβεις δες αυτο το video(η καμερα του link ειναι φωτογραφικη που τραβαει και video): TEST: Canon 7D Παρατηρησε πως αλλαζει το blur του συντριβανιου και του background. Δεν ξερω παραπανω πραγματα για φωτογραφικες. Οτι ηξερα στο ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φιλε μου δεν υπαρχει καποιο μαγικο γυρω απτο συγκεκριμενο "εφε". Απλα οπως αναφερθηκε και πιο πανω πρεπει να παιξεις χεοροκινητα με το διαφραγμα ετσι ωστε να δημιουργησεις μικρο βαθος πεδιου και να θολωσεις οτι βρισκεται πισω απτο σημειο εστιασης που θα επιλεξεις. το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα για το πως να το κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Η φωτογραφική σου έχει αυτόματη εστίαση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Η φωτογραφική σου έχει αυτόματη εστίαση ; Αυτή εδώ είναι η φωτογραφική μου --> http://www.imaging-resource.com/PRODS/HX5V/HX5VA.HTM Λογικά έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elbarto Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ετσι οπως την βλεπω δεν μου φαινεται οτι μπορεις να ρυθμισεις διαφραγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ουπς λάθος ερώτηση χειροκίνητη ήθελα να πω . Αν έχει απλός εστίασε μόνο το σημείο που θέλεις. Π.χ δες μια φωτογραφία που έβγαλα εγώ έχω εστιάσει μόνο στο φυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αυτη που εχεις δεν ειναι επαγγελματικη, ειναι για τον μεσο καταναλωτη που δεν θελει πολλα πολλα.. Οποτε δεν εχει επιλογη για manual διαφραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 εάν το διάφραγμα συμβολίζετε με το γράμμα F μου το βγάζει σε κάθε φωτογραφία που βγάζω αλλά δεν ξέρω πώς τα το αλλάξω... το iso παίζει κάποιο ρόλο σε όλο αυτό; π.χ F.2,4 παιδιά η φωτογραφία εδώ είναι τραβηγμένη από την φωτογραφική που έχω...οπότε το κάνει αυτό που θέλω λογικά... http://www.imaging-resource.com/PRODS/HX5V/YDSC00160.HTM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Απο τα specs της καμερας σου: Auto Focus: Yes Manual Focus: No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Βλέποντας τα specs της μηχανής σου, γύρνα το dial στο M, και σύμφωνα με το link που έδωσες, και επέλεξε το μεγαλύτερο δυνατό διάφραγμα (μικρότερη τιμή F). Εστίασε στο σημείο που θες, και κάτι μπορεί να κάνει. Το ISO έχει να κάνει με το πόσο ευαίσθητος είναι ο αισθητήρας στο φως, δεν έχει να κάνει με το effect που προσπαθείς να επιτύχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 focus λεγεται το παραπανω εφφε, για να πετυχεις "εντυπωσιακο" focus χρειαζεσαι φακο ή μηχανισμο Built-in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.